Komentari

nksladorana.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • msusac

    Za vjerovati je da će trener Bošković podrobnije na blogu opisati dvije subotnje utakmice u Tenji, no samo rečenica dvije od mene.

    Prva je da kadetska ekipa ima igračkih potencijala i da po njima zaslužuje biti u gornjem dijelu tablice. Druga rečenica je, da bi to u stvarnosti i bilo tako bitno se mora mjenjati odnos prema treningu. Jer za uočiti je da dok ste pri snazi i koncentraciji, ravnopravani i bolji, ste od većine protivnika. U pravilu problemi u igri počimaju u drugom poluvremenu, jer tada slijede greške, hvata vas nervoza i taktički postajete nedisciplinirani.
    Toliko o tome, nadam se da će u idućoj polusezoni to se promijeniti.

    Što se pak tiče same utakmice, kao netko tko vas je vodio tog dana (iako me sudac pod krajnje neobičnim okolnostima udaljio s vaše klupe:-) ... ) prvim poluvremenom sam zadovoljan (uprkos dva primljena gola), no nervoza koju ste iskazali u drugom poluvremenu rezultirala je lošijom igrom u svim segmentima, mada smo i tada imali prigodu "oteti" im bod.

    Na kraju, ovog tjedna odradit ću dva (zadnja u ovoj polusezoni) vratarska treninga i to u:
    UTORAK u 15:30
    ČETVRTAK u 15:30


    Svima lijep pozdrav!

    avatar

    10.11.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • msusac

    Na žalost zbog problema sa jednim od servera u Sladorani morat ću ostati na poslu produženo, tako da neću moći održati trening danas (planirano u 15:30).
    Isprika, vidimo se na "oproštajnom" treningu u četvrtak.

    Lijep pozdrav svima!

    avatar

    11.11.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...