Komentari

lovethisgame.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Real Madrid 1902

    dosta teska utakmica za dinamo, nadam se pozitivnom rezultatu...

    avatar

    06.11.2008. (20:00)    -   -   -   -  

  • http://hajduk-online.blog.hr

    eto ona moja prognoza nakon ždrijeba uspostavila se točnom, možete biti sretni šta niste primili pet komada

    a šta bi se u dinamu moglo minjati?
    pa da san ja (izvršni do)predsjednik, prvo bi dovea nekog sposobnijeg trenera, koji osin šta zna filozofirati novinarima zna i galvanizirati momčad za utakmicu, a kao prvo se pobrinuo za kondicijsku spremu igrača..

    a onda, naravno, igrači.. triba vam jedan kvalitetan stoper, zadnji vezni, sposoban kreator igre, koji može u kontinuitetu pružati dobre partije i napadač.

    u principu isto ono šta fali Hajduku osim lijevog beka di ste sa ibanezom pa i hrgovićem jako dobro pokriveni, samo šta vi na računu imate oko 20 mil. €, dok mi imamo otprilike toliko kuna, pa ne vidin razloga da se taj novac konačno (pametno) ne investira (dakle ne u stilu baciti 3 milje u vitar za sasvim prosječnog igrač poput moralesa...)

    avatar

    07.11.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • Bozidarinho HNL nogomet

    kao prvo...Dinamova obrana liči na neku iz pete seoske lige...ja razumijem da je teško zabiti gol,da je teško stvarati prilike ALI da je teško uigrati obranu,odnosno četiri zadnja igrača da igraju kao jedan,da se kuže to mi NIJE jasno
    drugo...Drpića Mamić neka prebaci u Lokomotivu jer u Dinamu NE MOŽE igrati
    i treće,zadnje...nije mi jasno šta vi mi ja oni ili bilo tko očekuje da će Dinamo uzeti Tottenhamu bodove koji je uložio para i para u momčad a Dinamo je prodao sve šta vrijedi.Dajte ljudi budite ozbiljni

    avatar

    15.11.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...