Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • aquaria

    Tako je lijepo kad čovjek može osjećati zahvalnost, kad sebi dopusti da osjeća zahvalnost :))) Ovo je prekrasan post, želim ti još puno ovakvih dana :))) Pozdrav veliki!

    avatar

    06.11.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Drago mi je što si napokon našao put iz mraka... :) Toliko je zanimljivije čitati postove u ovakvom tonu!
    MiB

    avatar

    06.11.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • odlazim

    Ponekad tesko razumit rijec,odlazim:)
    ako budes tu,i skuzis :)))
    Hvala na posjeti,zelim ti ugodnu vecer:)

    avatar

    06.11.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  • ....

    veceras cu biti kratka.. trudila sam se, ali rijeci su povrsno dopirale do mene.. ne tvoje, tvoje su me odusevile. od srca ti zelim da uspijes. mislim da si prevrijedna osoba da te netko ingorira. :) tako da vec mogu zamisliti happy end. :) eto, malo mi se razvlaci osmijeh dok ovo pisem iako sam u jednom od onih stanja. puno te pozdravljam, i velika pusa.

    avatar

    06.11.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • Quince

    Potpuno se slažem sa onitsown. I nisam nešto danas ni ja sposobna za pisanje nekih pametnih rečenica. Ostavljam tek pohvalu ... pisani trag da sam bila ovdje. Ti ionako znaš što mislim :-)) ..

    avatar

    06.11.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  • skladateljica snova

    Čuvaj je, dobro čuvaj tu osobu u svom životu, jer bojim se da nikada ništa vrijednije nećeš imati.... i zbog toga... ne dozvoli sebi da je izgubiš
    Osmjeh ostavljam :-)

    avatar

    06.11.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • pockemon

    prelijep ti je post, sretnica je Malena,..jako sretna žena,..nedaj toj radosti i iskrenosti srca da nestane,njome uveseljavaš i nadahnjuješ mnogo duša oko sebe,..želim ti laku noć,..idem na ćorkicu,..a sutra te stignem i komat, bus ide tek u 15..h...na lipi brod u ri...noć cakani..

    avatar

    06.11.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • I live. I live?

    ...prelijepo...prelijepo,prelijepo,prelijepo...u svojoj odanosti,pažnji...ljubavi

    avatar

    06.11.2008. (23:24)    -   -   -   -  

  • smotani

    aguaria hvala ti na lijepim željama:) ma, za Malenu nije teško osjećati zahvalnost..vjeruj mi ...nije...ako ne bi ja osjećao...ali srce zna..ono sve zna;)

    Sam' što nije hvala ti,,, i ja se osjećam bolje;) i idem dalje...ne znam do kuda..ali idem:))

    odlazim ja sam još tu... doduše..znam ja nestati..napravio sam to već jednom;)

    onitsown drago mi je za taj, makar mali osmjeh :)) hepi end....ne znam...ali dobro se osjećam...danas pogotovo :))) i sretan sam zbog ovog posta...jer to je samo mala zahvala za sve što je Malena napravila za mene.......:))

    Quince pametna rečenica?....draga svaka tvoja, kojom me "trijezniš" je prava:))) znam...znam što misliš.... i, hvala ti ;))

    skladateljica snova istina..izgleda da to polako shvaćam.....kad bi mogao neke troskoke.... ali ne mogu...moram korak po korak :))))

    pockemon sretnik sam ja!!!!! i znaš...ta radost...ma Malena je "kriva" nisam ja..ozbiljno :))))laka noć i tebi...a sutra ćemo sretan put..:)

    tek tren il' dva hvala, hvala.......moja odanost, pažnja.....ljubav?...I opet...nisam ja "kriv"..nisam...Malena je to izvukla iz mene...zbog nje sam, nakon 6 godina, opet, počeo pisati pjesme....zbog nje ;))))) zbog nje vidim....................:)))))

    avatar

    07.11.2008. (00:33)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    prisjetio si me na vrijeme oluje ruža kada me jedan divan dječak zvao moja malena...........to su divna sjećanja kao i tvoj tekst, kao i tvoja MALENA, kao tvoje riječi, kao hvala Malena...........dobro ti jutro i uživaj u danu.......:-))))

    avatar

    07.11.2008. (08:12)    -   -   -   -  

  • pockemon

    ...jutar,...kavica je spremna,..i jutros sve polako, vrijeme je oblačno ,...kod mene doma još ćore,...da tice su mi budne,malo kasnije tek red nekih sitnica i to je to,..kažeš vidimo se uz kavicu,...hmmm, ok ja pijem capucino,i čašu vode plizz,..post je i danas lijep ko i jučer, i pjesma da,..ako radiš zabavljaj se..smile on your face..i.ajd poz do kasnije...

    avatar

    07.11.2008. (08:16)    -   -   -   -  

  • pockemon

    he he he...da, brzo ispunjena,...bit će jednom kava prava....

    avatar

    07.11.2008. (08:23)    -   -   -   -  

  • pockemon

    to sa vodom u kupatilu, ama ništa strašno,..tamo treba biti vode,..ali ako baš obiluješ,..opet po majstora i upotpuni mu vikend,...ja uz kavu samo običnu.,...iz špine..

    avatar

    07.11.2008. (09:00)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Želim ti sreću i ostvarenje želja! Stekao si bogatstvo upoznavši Malenu, u kojoj god ulozi ona bila. Makar kao prijateljica, makar kao prolaznica kroz tvoj život. Iako bi bilo lijepo da bude stalna pratiteljica u tvom životu... Srdačan pozdrav!

    avatar

    07.11.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • fancy

    Evo, dok pada ova dosadna kiša, čitam ovaj prelijepi blog o životu i ljubavi. Veselim se tvojoj sreći i pokušat ću zapamtiti ove izreke Majke Tereze. Ako odlučiš otići sa bloga nemoj ga brisati, neka ostane, uvijek ga netko može pročitati.Poučan je. Pozdrav i osmjeh ostavljam :))

    avatar

    07.11.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • carla

    Zahvalnost je jedna od najvećih ljudskih vrlina i jako me veseli kad se uvjerim da ona još postoji u ljudima...baš si me razveselija :)

    avatar

    07.11.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • pockemon

    ...i ovdje je oblačno, nakupovala sam već sitnih gluposti koje treba imati pa makar tačetiri dana,..nije to puno, brzo prođe ap tak, popila čaj sa okinutom kolegicom u gradu, okinuta je sto na sto, uvijek mi dolazi na prepad, dogovori sa njom ne vrijede, davi sms porukama u večernjim satima baš ko ljubomorni ljubavnik, i valja gluposti na koje se moraš smijati,..Dubrovnik je blizu, a valjda neče bit stalno kiša,..javim ti se ja još, danas, a do onda puno nježnih pusica,...šećerlemo...a tvoj izbor muzike na blogu je romantičan...jako lijepa pjesma...do kasnije...pozzz

    avatar

    07.11.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • VJETROVI TUGE

    ...ovo su te stvari, samo sto ih jedan
    obican covjek nekako uopce ne dozivljava......
    citat cu ovaj post sve dok mi ne sjedne.....
    ...a jako sam sretna zbog tebe i ove nove vedrine u
    tvom zivotu....
    *veliki ti topli zagrljaj ostavljam i jedan osmijeh....:)

    avatar

    07.11.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • pockemon

    pozzzz beba....cmokac

    avatar

    07.11.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • tajna 2

    Wowuu!!!!!!!!!!
    Koliko lijepih rijeci , jednoj osobi... woowu ,, pa tvoja knjiga sadrzi puno ,, puno vise lijepih stvari
    nego moja .. ali moja je meni draza oprosti... eto ovo izgleda kao natjecanje sada... nekako mi se cini da je citanje moje knjige probudilo u tebi jedno postojanje.. i zelju da napises i ti svoju knjigu.. nastavi jako je zanimljiva i istinita... pisi srcem i bice sve OK... ma jedna jednina rijec , sitnica covjeku da snagu, nevjerovatnu...lijep pozdrav

    avatar

    07.11.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • plodoviklečanja

    ljubav je u srcu tvom iznova oživljena,
    naravno da želiš malenu
    ali ja vjerujem da ćeš joj dopustiti otići
    ako je njoj to potrebno
    makar i ja navijam za vas
    :))

    avatar

    07.11.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • smotani

    lady hvala ti...ali..jesam li ja tražio više? ima li se što više tražiti? druga je stvar kako i da li se do tih "malih" a tako velikih stvari može doći..........

    odmor za umorna srca hvala ti...a moje riječi...one su samo njezina slika u riječima.......jednostavna a toliko velika.....:))) uživaj i ti u ostatku dana:)

    pockemon eto, sreća da sam ti ranije zaželio mirno more.....uživaj....

    Pjesma o jednoj mladosti Hvala ti na lijepim željama....istina...stekao sam neprocjenjivo bogatstvo.....

    fancy Poučan za mene...ali i istinit! I rekao sam..jednom sam "nestao" ako opet to učinim, ovaj post....ovo ostaje!........Hvala ti

    carla_bruni samo sam iskreno napisao što osjećam.....
    vrlina....ne znam, ali to je najmanje što sam mogao.... hvala ti...:))

    Vjetrovi tuge hvala ti..ali gle...ma nije to teško shvatiti, kao niti izreć....samo, samo treba biti iskren..:) Hvala ti...

    tajna2 ma ne...nije natjecanje...zašto? Ja sam svoju knjigu počeo davno...davno pisati..i bila je crna.., tamna... ove godine je bila katastrofalna.... od najdubljih ponora do najviših oblaka...nisam više to mogao gledati.... htio sam pokušati drugačije..iako, i ovdje imam oscilacije (ako si čitala sve - vidla si) nastojim, nastojim jednom smirenijom putanjom sa manje oscilacija... ali opet...ne zaboravljajući nikoga - jer to jednostavno..ne mogu! Istina, dovoljna je sitnica i čovjek odmah, poslušavši srce, ima nevjerojatnu moć izreć stotinu riječi....za ovu malu zahvalu.......dovoljna je bila jedna luda situacija na poslu i jedno ohrabrenje prijateljici...koju sam ovim mislima Majke Tereze htio malo "podići"... na kraju....zamislio sam se nad tim mislima...i .... srce je zapjevalo Hvala ti malena i u pravu si....toliko riječi, a tako malo ...zaslužila ih je i više, ali ja ih ne znam izreći :))

    plodoviklečanja dobrodošla u moj dio svemira :) hm....vidim, kao da si čitala baš sve...i pročitala!..... i shvatila!.... i hvala za navijanje..neka njega, možda zatreba....ipak.... :) hvala ti!

    avatar

    07.11.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • tajna 2

    @@@@@@@ zanimljivo... puno rijeci, malo rijeci .. znati ili ne znati izreci .. sve je to relativno.. vaznije je kako se shvate... ipak tvoja knjiga je zanimljiva, pisi je .. ( nisam pratila , nisam procitala sve sta u tvojoj knjizi pise.. ali sam uhvatila taj post prvi puta u vrijeme tisine .. i negdje sam uhvatila trag .. mislim na blogu rijeci tisine i slucajno kliknila na tvoj blog jer nesto je stajalo iza tvog komentara na tom blogu... imala sam osjecaj da je nesto stajalo iza te tisine .. procitam sve kad uhvatim priliku .. i jos nesto mislim da si izrekao dosta toga rijecima Majke Tereze.. fino napisano ... nastavi.. lijep pozdrav!!!

    avatar

    07.11.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Razumijem, možda i previše dobro sve ove riječi. Tiho odlazim jer me nešto uznemirilo na ovom blogu. Ne mogu objasniti što, ali je. Možda jednom ponovno svratim.
    Pozdrav ostavljam i nadu da će život ispisati puno ljepše stranice tvog života od ovog dosadašnjem. U riječima T. Proeskog puno je istine.

    avatar

    07.11.2008. (19:26)    -   -   -   -  

  • riječi tišine

    Nije stvar u tebi, već u nekim drugim osobama koje posjećuju tvoj blog. Ne odlazi. Neki ljudi jednostavno kao da uživaju u sudbinama drugih.

    avatar

    07.11.2008. (19:49)    -   -   -   -  

učitavam...