Komentari

mypurplefairytale.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ***my pinky world***

    Cool blog!!!!!11

    avatar

    06.11.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • ***my pinky world***

    Posjeti moj blog i komaj ga!!!!

    avatar

    06.11.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • ***my pinky world***

    Komaj sa puuuuuunooooooo komentara!!!

    avatar

    06.11.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • ***my pinky world***

    Jer ja sve komove vraćam!!!!!!!

    avatar

    06.11.2008. (12:14)    -   -   -   -  

  • Antonio

    aa napisala si post.. haha :))
    i nije glup post baš je lijepi.. da samo mi imamo tako lijepe i čudne nadimke. hehe.. ali zato smo posebni kao i uvijek :)) a moja Šeksipirica. ali stvarno ono jučer pod hrvatskim, ajme Ana samo ti možeš to izvaliti.. biser mali.. :)) ajme kada se samo sjetim kako ste se ti i Jelena znale usred sata počet smijat na sav glas, a svi imaju blijedi i zbunjeni pogled prema vama, ali vam to nije smetalo. uživale ste.. i kada bi plesale u dvorani (ili skakale :) ) i vrištale.. uff.. i kada bi pjevale tu "pjesmu" ajme.. baš je bilo lijepo tako nešto vidjeti i čuti, a sada toga nema.. sada slušamo samo tvoj smijeh, sada samo gledamo tvoje utrčavanje u razred sa već poznatom isprikom.. hehe.. :)) mislim da bi mogla jedan dan doć na vrijeme na sat.. :)) ili previše tražim? :))
    i kako je jučer profa iz knjigovodstva rekla: mislim da bi Ana bila najsretnija da odem? i ono tvoje dizanje glave, i pogled ispod obrva, i kimanje glave u znak da se slažeš sa njom.. i kada te pitala koliko dnevno potrošiš na učenje knjig.. i onaj tvoj blijedi pogled i odg: iskreno 0 .. haha. :)) a carice.. :))
    mislim da sam počeo pričati gluposti i nepotrebne stvari, pa je bolje da odem.. a i uskoro se vidimo na stanici, pa ćeš mi pokazati ono što si naučila.. :))..
    šaljem puse.. vt vt.. :))

    avatar

    06.11.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • jeeleena

    ajme ana predivan post. stvarno..
    a onaj dio za mene, da sjećam se i ja toga i nemaš pojma kako mi sve to fali.. i stvarno ana bilo nam je prekrasno, jer samo smo se nas dvije smijale u svakom trenu i kad smo bile tužne mi smo imale osmijeh.. samo smo nas dvije skakale po razredu i hodnicima, i pjevale i plesale.. samo smo nas dvije tada postojale i ništa nam dan nije moglo pokvariti.. i uvijek si bila uz mene, čak i onda kada sam pričala o onom slatku englezu.. uff. hehehe.. :)) se sjećaš toga? ajme ana obožavam te.. stvarno ne znam što bih da tebe nije bilo u razredu, i stvarno svatko može biti ponosan što imaju prijateljicu kao što si ti, jer ja sam ponosna.. i više od toga.
    i dovršit ćemo mi ono.. o oćemo.. i nemoj biti tužna.. nas dvije ćemo se vidjeti i čuti. a one dane u školi zamjenit ćemo neki drugim. zato smješak na lice, nisam umrla, hvala Bogu.
    šaljem ti naaaajvećeee puse.. i volim tee nemoguućee jakooo..
    nebo i zemlja.. raj i pakao.. da to smo mi!! hahhaha.. a carice.. :))

    avatar

    07.11.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • Benko

    ne trebaš ti meni naći nikakvu curu, imam ja tebe..
    hahahahaa. :)

    avatar

    07.11.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...