Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Smijeh je tražila...

    Ja sam se nadala ovome, ali nisam virovala. Eto, čuda se događaju...

    avatar

    05.11.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • PRODAJEM AMERIČKU SPORTSKU ODJEĆU

    Da vidimo sad kak će biti stanje u USA. Vjerujem u Obamu

    avatar

    05.11.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • Sam' što nije

    Slažem se sa Smijehom, nisam mogla vjerovati. Reče sinoć netko od voditelja - kad se probudite, saznat ćete tko je novi predsjednik... A ono čudo!
    Eh, da se bar i kod nas čudo dogodi... :)
    MiB

    avatar

    05.11.2008. (11:26)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    I ja se obradovah jutros.

    avatar

    05.11.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Njegov san ipak nije u potpunosti zaživio, jer usprkos ovom izboru, svijest ljudi se nije značajno promijenila. Koliko god mi bilo drago što je Obama pobijedio, to je više rezultat pojačanog izlaska manjina nego neke velike promjene u mentalitetu bijelaca, posebno na jugu. Naravno da su i bijelci glasali za Obamu, ali san M.L. Kinga je daleko od punog ostvarenja, nažalost.

    avatar

    05.11.2008. (12:10)    -   -   -   -  

  • Ribac

    zašto sam ja jedini koji NIJE iznenađen ovim rezultatom?

    avatar

    05.11.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    jes jes :) !

    avatar

    05.11.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • fasnik

    nadam se da neče doživjeti sudbinu J.F.K-a jer od njega nije bilo takvog populista i osobe koja može toliko motivirati mase i pružiti im nadu, a isto tako se nadam da neće doživjeti sudbinu Cartera što se tiče obećanja i neispunjavanja istih...but two thumbs up for Obama...
    Change the world; change it with Obama!

    avatar

    05.11.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @Smijeh je... dabogda ih još bilo! ;0)
    @Prodajem, aj em biliver tu ;0) navijajmo da bude bolje ;0)
    @Sam´, pa kako je krenulo, sinoć u Makarskoj tropskih 29 Celzijusovih - za Božić kiša pečenih patki ;0))))))))))))))))
    @Poison, mi tu, mi tu ;0)
    @Jedvagenij, naravno, svjesna sam toga, no eto danas jednostavno želim slaviti ovaj pozitivan i uistinu povijesan iskorak ;0) kako ono Armstrong reče? mali korak za čovjeka, ali velik za... ;0)
    @Ribac, jer si vječni optimist? samo naprid! ;0)
    @lipa mare, ou jes indiiid! ;0)
    @fasnik, tuj-tuj-tuj - da ga ne ureknemo ;0)) go Obama, go, go, go! ;0)

    avatar

    05.11.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Hajd fala Bogu puta.
    Prvo, da je vishe zavrshilo ovo sranje i da postoji shansa upalit tv a ne vidjet onog starog debila kako mashe ruchicama a bogami i crnog popa koji sheba 700 milijuncheka da nam ispricha kako je on "otkrio nadu".
    Drugo, nama vishe rasizma u zemlji Omerici jer ako izabere precjednika crnca (tj. polubijelca chije zivotno iskustvo ima sa crnachkim otprilike koliko i moje) pa chinjenica da je svaki trechi bro u dobnoj skupini od 18-26 u przunu vishe nishta ne znachi.
    Treche, better bro than ho.
    Chetvrto, konachno je dokazano kako je rahmetli Karlo Marksovic bijo u krivu tvrdechi da kvalitetu ljudskog zivota prvenstveno odredjuje pripadnost drushtvenoj klasi. Ako posmatra choravi.

    avatar

    05.11.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, čuda... čuda... nadam se da će i zaživjeti, a ne da će ga netko ....

    avatar

    05.11.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • hebatga

    by Chris Hedges:
    "Sen. Barack Obama’s vote to renew the Patriot Act, his votes to continue to fund the Iraq war, his backing of the FISA Reform Act, his craven courting of the Israeli lobby, his support of the death penalty, his refusal to champion universal, single-payer not-for-profit health care for all Americans, his call to increase troop levels and expand the war in Afghanistan, his failure to call for a reduction in the bloated and wasteful defense spending and his lobbying for the huge taxpayer swindle known as the bailout..."
    Iskreno se radujem ovakvom, daprostite, socijalistu.

    avatar

    06.11.2008. (03:36)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @rude, počešljati metkom? ruka im se usahla!
    @hebe, onako na prvu čovjek bi rekao da između redaka optimizma proturaš cinizam, ali đaba ti je prijatelju - pročitan si ;0))))))))))))))))) ti si ko´ DrHouse, između redaka cinizma - klasa optimist ;0)))))))))))))))))) više ti ništa ne vjerujem ;D

    avatar

    06.11.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Glavno da si ti mene raskrinkala. A oni ako te se sete za Dan Drzavnosti dobro, a ako ne nisam ti ja kriv.

    avatar

    07.11.2008. (01:28)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Pochelo je, pochelo. Hajmo sad svi skupa, change we need, change we want.
    Dobro ajde ne morate vi koji ste komunisti ko ja. Dochekah da me tako okrakterizira i moja Obamnijac sister-in-law (biche joj rekla Oprah) a dosad su me tako krstili samo punac i punica.

    For starters, Emanuel is a shameless neoliberal with close ties to the Democratic Leadership Council (DLC), even co-authoring a strategy book with DLC president Bruce Reed. Without Emanuel, Bill Clinton would not have been able to thrust NAFTA down the throats of environmentalists and labor in the mid-1990s. Over the course of his career, Emanuel’s made it a point to cozy up to big business, making him one of the most effective corporate fundraisers in the Democratic Party. He’s also a staunch advocate of Israel’s occupation of Palestinian territories.

    Emanuel’s shinning moment came in 2006 as he helped funnel money and poured ground support into the offices of dozens of conservative Democrats, expanding his party’s control of the House of Representatives. Emanuel, who supports the War on Terror, and expanding our presence in Afghanistan, worked hard to ensure that a Democratic House majority would not alter the course of US military objectives in the Middle East.

    In short, Rahm Emanuel is not only a poor choice for Obama’s Chief of Staff; he’s one of the least progressive picks he could have made. While he may have decent views on abortion, tax policy, and social security, Emanuel’s broader vision is more of the same: war and corporate dominance.

    avatar

    07.11.2008. (05:35)    -   -   -   -  

  • admin

    Posjeti i ti fresh ekipu na novom forumu www.tipkalica.com!!! Dođi, čekamo te. Pozz.

    avatar

    07.11.2008. (08:33)    -   -   -   -  

  • borgman

    o izboru Obame, i hoće li uskoro o njemu osim onoga vica "Što radi Obama u Bijeloj Kući?---Crnči!"... pisati možda i Obama=Obmana... to još ne znam. Cinik sam kao i @Heb, iako tamo ne živim.
    Ja se držim domaćijih tema. Mi dobijemo zdravstveno osiguranje koje je prepisano od austrijanaca. I gle čuda, kada malo bolje promislim, jedini koji imaju MIROVINE kao AUSTRIJANCI su naši SABORNICI! Ljudima naravno nije teško dignuti ruke za takav zakon, kada spadaju u onaj 0,01% stanovništva "koji to neće niti osjetiti"- a ionako se liječe vani.
    Mod... danas je kiša pa nisam u klasi optimist...---- pušta mi brod, a jugo puše . kiša je stanje, moje duše :-))))))))))

    avatar

    07.11.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ borgman
    Cinici velish.
    Kad sam sinoch vidio ko mu je na "short list" za kabinet muka me uhvatila. Osim P. Volcker-a i Buffet-a sve djubre do djubreta. Ili neo-con ili neo-lib.
    Sralo jedno licemjerno ulizano, 2 godine okolo kenja o "change" i spuca 700 milijuna dolara da bi nam doveo na vlast one kojima ni jedan rat i ni jedna plachka nisu na odmet. I odmah, nako na brzinu, ide novo "govno u celofanu" kako se kabinet mora sastavit pod hitno da ne bude "hektichno" ko u Cinton-a. Bash onog koji se je potrudio nachi ljude koji nisu "brzi na obarachu".
    Usranom narodu, usrana poturica.

    avatar

    07.11.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @dečki moji, vidim, južina vas stvarno puca ;0) morat će vaša Mod nešto poduzeti... hm... no frks, evo drito! Emanuel? letim u kožnjaku hebem kabinet Baraku ;0) zdravstvo? ministar u Ploče štiklama mu ciljam boće ;0)))))))))))))))))))

    avatar

    07.11.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • hebatga

    @ drugarica Modestica
    Vecheras upitah malu zashto se josh nije spremila za spavanje a ona kaze "ma chekaj josh nije zavrshio DrHouse". Odnekle mi to DrHouse sinu kao poznato i onda skopcham da je to s ovog bloga (ja ti bash nisam ljubitelj takvih tv serija pa ne znah za ovu a ti si ochigledno vrlo verzirana u omerichku tv produkciju).
    Insoma, malo se kod kcheri raspitah kakva je to serija pa ukratko upoznah o chemu se radi i, kad me vech usporedi s njim, odo bi ti jednu.
    Ja sam ti vrlo dobar u predvidjanju a jedino me zahebe shto to zlo kojeg ja predvidim bude daleko veche od nekog mog "crnog scenarija". Raspad Juge i rat predvidjeh nekih dobrih 6-7 godina prije (rugali mi se jarani), raspad komunizma, katastrofe Djokanovih ratova i privrede takodjer, sranje s hrvatskom drzavom i josh par stvarchica koje u danom trenutku izgledashe kao "zadnja glupost".
    Sve u svemu, kad imam neki predosjechaj dobra (kao, recimo, onaj koji me je nekako oblio kad je Clinoton izabran za presjednika) onda se to ostvari a kad imam predosjechaj zla ni to ne faliva. Zadnji put kada sam imao predosjechaj dobra je bio tijekom presjednichke kampanje H. Deana a odkad se to srushilo na drushtvenom planu me nishta nije ozarilo a predosjechaj hebenog mi nije dopustio da se aktivno ukljuchim u zadnju presjednichku kampanju iako sam na pochetku imao "soft spot" za Obamu i nekao se sam sa sobom borio hochu li, ili nechu.
    Da sam bozetesachuvaj, jesam, ali su chinjenice chinjenice i dabogda me bar jednom predosjechaj prevario. Dopizdile mi vishe ove crne slutnje i bez "juzine".
    Sigurno chu pogledat slijedechi nastavak DrHouse-a.

    avatar

    10.11.2008. (05:44)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @hebe, House mi je mlogo drag a ti si mi sada još i draži ;0)
    istina, ostvarene slutnje znaju nekad biti... pa.. blago rečeno neugodne, no ostaje nam uvijek (kako Gabica lijepo pjevaše) - Naaaada, kad je kasni film pri kraju, naaada-aa-a... ;0))

    avatar

    10.11.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Pa onda na sevdah.
    Nazdravite drugovi samnom i sa tugom (kako Meho, joli Shaban pjevashe).

    avatar

    10.11.2008. (20:50)    -   -   -   -  

  • hebatga

    pokushaj ne zamjerit za ovaj mali "update".
    Shef Obama smjenio Howard Dean-a. A ne, nije ga smjenio nego ovaj hoche "provesti vishe vremena s obitelji", ko ono daprostite kad bi to isto zazeljeli oni iz CK SSSR-a. Tako da na nekoj od vaznih funkcija (bio chairman DNC-ja) ne bi sluchajno ostao neki protivnik shugavog imperijalizma.

    avatar

    11.11.2008. (01:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...