Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ....Demjan

    je sigurno

    avatar

    05.11.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • *kronerica andy*

    priča ti je strava,,,sviđa mi se... pozz

    avatar

    05.11.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • one love one life

    spookie... ah te navezanosti.

    avatar

    05.11.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    @demjanice
    drž' se ti svojih kolača medena

    @životoljupče
    ... i užas... da se smrzneš... pozz

    avatar

    05.11.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    ja pretpostavljam da bi se ti sada svađao, ali se meni to ne da i to nije bio cilj mojeg prvog komentara (tvoju reakciju pripisujem testosteronima i imam razumijevanja) pa je ovo moj zadnji komentar, ALI.....niti u zbilji niti u fikciji NE PODNOSIM kada netko omalovažava ženu kao takvu i uz to i njene osjećaje. Ti mačo menovi koji se grebu za snošaj preko mrtvih su slučajevi za promatranje. Pa ako se tebi o tome piše ti samo piši, a ja neću čitati :p adieu

    avatar

    05.11.2008. (15:26)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    nitko ne može omalovažiti ženu toliko koliko može ona samu sebe

    evo, di ćeš boljeg primjera...

    avatar

    05.11.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Prokleto posjedovanje i strahovi... Kamo sreće kad bi ljubav bila lišena tih gluposti.

    Hm, sjetio si me na jedan interview kojeg sam jučer čitala. Branislav Lečić. Uostalom, evo...

    - Ja sam stari, ozbiljni platonac. To je dio moje utopije. Volio sam tri Rade, još od osnovne škole. Pisao sam pjesme, neke sam im valjda i pokazao, ne sjećam se. Znam da je to ispunjavalo moju dušu, taj osjećaj je bio toliko čaroban da nisam znao kako se prevodi u nešto konkretno. One su vjerojatno prije mene znale kako se to prevodi u konkretno, možda im je to falilo. Ako ne onoj prvoj, jer je bila premlada, onda sigurno onoj trećoj. Poslije dodirnete i tu vezu, konkretno, fizički i onda nastanu ti lijepi trenuci. Ali i komplikacije, jer morate složiti različite svjetove, emotivni, duhovni i prvi fizički. Žene me uvijek stimuliraju. Nije u pitanju samo muško-ženski odnos. Mnogo sam od njih naučio. U srednjoj školi sam bio u razredu koji je imao samo muškarce. Četiri godine u muškom društvu bile su poprilično dosadne. Muškarci, kada su sami, postaju primitivni i oholi. U prisustvu žena sve se mijenja, ne mora značiti da je to samo erotski naboj, glad ili želja. Zbog njih se muškarci bolje ponašaju. U mom životu ima puno žena i vrlo ih volim.

    - ... Teško je kada veza duše i duše postane neko posjedovanje. To se dešava nesigurnim ljudima i to odnos pretvara u obavezu, a to ubija radost, onu čarobnu iritantnu glad za tom osobom. Zato se često kvalitetni i lijepi odnosi na kraju pretvore u moru, gotovo pakao. I ne zato što se ne voli ili ne želi, nego što iz nedigurnosti hoćete neku garanciju da je to to, ili vječno, i onda se ubije ono najljepše. Naravno i tu treba postojati neka mjere, ne možete biti apsolutno slobodni kada ste s nekim, niti obratno, da budete rob nekome. Ali ipak ne pristajem ni na kakve potpise.

    avatar

    06.11.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...