Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jedna mama

    Puno hvala svima na volji, vremenu i trudu koji su uložili u ovu akciju. Posebno hvala mami i tati Poštolka koji su inicirali stranicu i zaista ulažu mnogo svog vremena za i oko kluba. Nadam se da ćemo im i mi na neki način moći pomoći. Ovakve akcije učinit će i naš boravak u klubu puno ugodnijim i ljepšim. Jop jednom hvala svima. jedna mama

    avatar

    05.11.2008. (08:32)    -   -   -   -  

  • DDD

    Hvala na pohvalama. Mi se trudimo koliko možemo, a vjerujem i svi vi ostali. Stvari počnete gledati drugačijim očima kada shvatite da je klub = udruga građana i da osim formalnih tijela u klubu, bez roditelja, djece i svih članova nema niti kluba.
    Točno je da su Poštolke pokrenule ovu stranicu, ali vi ste je preko 12.000 puta otvorili, pogledali, pročitali i prokomentirali. Nadam se da to znači da vam je zanimljiva. Točno je i da su Poštolke pokrenule i ovu aktualnu akciju, ali bez vaših novčanih priloga, truda vaših predstavnika i trenera, vašeg vremena i rada, ništa, baš ništa ne bi bilo realizirano. Zato ja zahvaljujem vama, a isto tako ćemo podržati svakoga od vas koji ima dobru ideju za dobrobit kluba i djece.

    avatar

    05.11.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...