Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • MENTINA

    hahaha vidim Zuzi te skroz smeksala i uvukla ti se pod kozu pa ima totalnu slobodu kretanja hihihi bravo Zuzi!!!!!!!! Nije Fanika ipak tako opaka kako se nekad sama prikazuje LOL :-)
    vidim Hamilton ti prirastao srcu, ja po "sluzbenoj duznosti" moram navijati za Ferrari team LOL jer mi moj N vrsi stalno ispiranje mozga hahaha
    O izborima kaj reci, totalni cirkus u kojem je i moj favorit Obama.
    O glupim medijima bolje ne trosit rijeci, fakat ga znaju zasrat i to posteno, sjecam se jos iz mog "policijskog doba" da su bili strasno napasni i nasrtljivi i da smo ih se tesko rjesavali.
    I ovdje uzasna toplina, na Sisvete je bilo 28 u hladu!!!!!!!!!! prestrasno! Obozavam i ja toplinu ali sta je previse, previse je!!!!! A vidim i ti se slazes po tom pitanju sestro ex kmico LOL
    Pusa :))))))))))))

    avatar

    03.11.2008. (17:53)    -   -   -   -  

  • zkgf Manga

    A kod nas društvenu pretvaraju u stranu imovinu...

    avatar

    03.11.2008. (19:16)    -   -   -   -  

  • rU

    hihih, fanika, ušla ti zuzinja pod kožu...
    što bi tek bilo da je ...
    ... crna ... :-)

    avatar

    03.11.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Isuse,mica je PREEEEmedena,čupava.

    avatar

    03.11.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ti nisi normalna! Zasluženo?!?! Pa ova utrka jučer je sramota za F1 bez premca. Prvo kukavička vožnja pa onda kad ga je Vettel postavio na mjesto koje mu pripada nastupila je kuhinja koje se ni spilberg ne bi posramil, bljak....:))))))))))
    ...poput Milanovića, ali nakon što bude izabran, Obama će biti senzacionalno razočaranje ali na globalnom nivou. Tradicionalno poput svih demokrata, započet će novi rat a budimo realni, zelen je ko zelena trava..:)))))

    avatar

    03.11.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Slušam Pink Floyd iz tvojega boxa sa strane , uživam u brzoj odmjeni tema i zanimljivom nizanju tvojih misli i na kraju slatka djevojka s preslatkom macom , radoznalicom ..
    Kompletno ...
    hvala , Fani ...
    potpisujem tvoj post izuzev formule jerbo ne pratim , ali moj me kolega vjeroučitelj uvijek uredno izvijesti...sad ću ga moći slijediti .))

    avatar

    04.11.2008. (00:35)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - vidim ti si navijačica crvene boje - po službenoj dužnosti :)
    Mala mi se stvarno uvukla pod kožu, svašta si dozvoljava :)
    A vrijeme -meni toplina ne smeta, muči me samo mojih tri para čizama, koje nikako da isprobam :)

    @Manga - pa znaš valjda da mi uvijek imamo - vlastiti recept, karakterističan :)

    @rU - ima i jedan mali crni, stalno dolazi. U mraku ga ne vidiš, samo mu se očio svjetlucaju. Služio nam kao ukras na Helloween :)

    @Sylvia - čupava i razmažena :)

    @Sagi - jedna utrka nije prvenstvo, barem ja tako mislim. Sama činjenica da je mogao biti prvak s petim mjestom govori da je bodove sakupljao cijelu sezonu. Ili ti zastupaš mišljenje da je svaki njegov osvojeni bod - puka sreća. Malo ti neprobavljiva teorija.
    Znam da si alergičan na mog Kmicu, no ponekad pretjeruješ. Zašto bi riskirao bespotrebno jurcanje, ako mu to nije potrebno. Jurcao je cijelu sezonu. A neki su bespotrebno dobivali bodove za izmišljene stvari. A da ne govorim namještanja i propuštanja i nekažnjavanja za iste stvari za koje je on kažnjen.
    Vettel ??? Napuhanac švapski, umislio si da je novi Schumi, nakon one slučajne pobjede, ha ha :)
    Obama...ima li alternative, osim ovog starkelje republikanca?

    @Vitae - ovu pjesmu od Pink Floyda slušam - za uspavljivanje. Traje taman da se lijepo uljuljkam u snove.
    Eto, drago mi je da sam pomogla u ušaltavanju za razgovor s vjeroučiteljem :) Sad još pročitaj Sagijev komentar, pa ti ne bu ništa jasno :)

    avatar

    04.11.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • prorok

    Halooo dobro ti jutro prijateljice
    nemam ništa protiv babljeg ljeta
    pozdrav vam ostavljam:):)

    avatar

    04.11.2008. (07:07)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Kako ti je maca narasla i postala prava cura. :)
    Stvarno me nije bilo dugo. Jesi razmišljala o sterilizaciji da se ne bi morala mučiti kuda sa mačićima?
    Politika me nije nikada zanimala jer znam da tu ne postoji fair game :)

    avatar

    04.11.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Dokle god budeš stavljala Zuzinju ja se neću moći odljepiti da nju ne komentiram najviše...preslatka je, preslatka, i baš onakva da ti se podvuče pod kožu i popne na glavu, haha...
    A za Obamu navijam i ja, a bilo mi žao Masse iako dobro kažeš da je ovaj skupljao bodove kroz sezonu...

    avatar

    04.11.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ah, te naše sapunice!! Ova zadnja ("Balkan-ekspres") je najinteresantnija ali nimalo smješna i smatram da je dobro što se napokon počelo reagirati na pravi način iako mislim da se može još bolje.
    Što se tiče izbora U Americi, ja sam svakako za Obamu. Prekrasna mačkica, ja sam imala mačora i skroz sam ga razmazila hahaha.
    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    04.11.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...:)))))Prvo, Massa ima više pobjeda, drugo, cijelu sezonu je vozio fer - nikog nije izguravao sa staze kao prepotentna kmica, treće, Massa ima boljeg komada i simpatičnijeg oca, četvrto, ovakva kukavička vožnja već dugo nije viđena u F1 i peto, Vettel ima sugurno 30% slabiji auto, 50% manji support i usprkos tome je opral medijski napuhanu kmicu čije je vozačko umijeće samo u tome što se je drznuo na silu razgrtati konkurente po stazi. Glocku bi trebao dati svu lovu koju je zaradio naslovom da ima imalo lica i savjesti...:)))))))) Što se kmice prezidentea dotikavlje, vojni lobi će ga voditi ko lutkicu na koncu a ak nebu dobar napucat će ga ko goluba. Još jednom skrećem pažnju da su demokratski predsjednici tradicionalno započinjali nove ratove, pa će i ovaj bubnuti odmah na siriju i iran, tim redosljedom. (obožavam se "svaditi")...:)))))

    avatar

    04.11.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Sto se Mc Caina tice, suglasan. Decko je za penziju. Vidi se da jedva hoda. A sto da ti velim za Obamu? Cuvaj se Danajaca kad darove nose jer ... Ameri su od Kenedyja napravili dobricinu i legendu a decko zapoceo Vijetnamski rat. I ne samo to, vec ga eskalirao. A bila je tu i neka frka sa Rusima pa skoro izbio Svjetski rat.

    Osobno a iz iskustva (radim za amere pa znam kako disu i sto misle) sve je to jedna velika predstava. I propaganda. I puno puno lazi. a da ne velim o gluposti i kretenizmu kojim mjere svijet i srljaju u sranja. A sa njima i mi mali. Na zalost.

    Pozdrav ostavljam,
    Bocaccio

    avatar

    04.11.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    Mi imamo psa. Sad je već starac od 11 godina, ali kad je dolazio muž je govorio "Pas u kuću - ja iz kuće!". A stanje je takvo da spava s nama na krevetu. Zavoli ih se nenormalno.
    Obama ? Yeah! Ali vidjet ćemo...

    avatar

    04.11.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    @PROROK - nije prirodno, ali je - ugodno, pozdrav :)

    @Dominic - neću je kastrirati, kod mačaka je kao i kod pasa, prvo parenje se mora dozvoliti, a dalje - vidjet' ćemo. Uz sva ostala zadovoljstva - klopu, spavanje i maženje, treba joj i to dozvoliti.
    Istina, u politici nema fair playa, jer su uvijek veliki interesi u pitanju, najmanje dobrobit ljudi, a na nju se svi redom pozivaju...

    @Majstorica - samo ti dođi, ja ću nastaviti s fotkama:) Znaš da je posebna, jer sam inače dog-tip, a ova me mala skroz osvojila.
    Koliko bi željela za Obama pobijedi, toliko i ne bih, bojim se da će ga svaki iskorak koštati glave. Massi se ove godine dogodilo ono što se lani dogodilo Lewisu, meni ga je isto žao :)

    @teuta - svako malo nas podsjete da smo još uvijek na Balkanu, ma kako se trudili opravdavati da nismo. I ja mislim da se može bolje, no treba vremena krenuti od temelja, preduboko smo zagrezli u kriminal. No, vidjet' ćemo :)

    @Sagi - a kako se tek ja volim "svaditi". No, bolji mi je doživljaj - uživo, ovako je malo - premirno. No, nas dvoje smo očiti primjer da se dvoje ne moraju slagati, ali se mogu poštivati, a to je uvijek dobro.
    Istina je da je malac još zelen, trebat' će korigirati svoje mane, ako želi nastaviti bolje u ovom sportu. No, takav kakav je baš mi se sviđa, kad mi je netko simpa onda mu toleriram i više mana, nego nekom tko to nije :) Schumacheru ne mogu odricati izuzetan vozački talenat, ali mi je bio - presavršen i predvidljiv. No mislim da je mali posve druga osobnost i mislim da će mu baš zbog toga karijera u formuli biti jako turbulentna, s neočekivanim obratima. AI baš zato mi je simpa. Mislim da ovo što je taktizirao u posljednjoj utrci, nije njegov izbor, jer je dosad pokazao da su mu reakcije ponekad nepromišljene. Da je sletio na onoj slinavoj stazi potkraj, onda bi - ti, danas rekao - tako mu treba, a mogao je držati svoje mjesto, a ne se gurati. Neka mali uči, njemu su i greške - dobro plaćene :)Tata mi nije bitan, on i tako nije dobar vozač (hi hi, onaj izlet s Porcheom se ni meni ne bi mogao dogoditi). A komad je - moraš priznati - pravi komad, iako si baš i ne pašu fizički. No bolje i ona nego Naomi :) Što se Masse tiće, mogu ti reći da bi njegovu pobjedu u formuli lakše podnijela, nego Kimijevu, lani. On mi je odmah nakom Lewisa, drag mi je i fer. Nije neodmjeren ni lajav u izjavama. A što se tiće stila, i on je vrlo turbulentan, u jednoj trci napravi sranje, u drugoj je - odličan :)
    Obama nije nesposoban, ali je - nemoćan. Pitam se, postoji li kandidat koji bi mogao promijeniti ono što se razmahalo u Americi. Čisto sumnjam. Kapital donosi odluke i vuče konce, *ebeš sve drugo, to je relnost. Nadam se da ćes se prevariti sa napadom na Siriju i Iran, za dobrobit svih nas :)
    Nadam se da ćemo se "svaditi" i dalje :)

    @bocacciozg - bez brige znam ja da Amerika neće mijenjati svoju politiku, ma tko došao za predsjednika.
    I znam da JFK nije bio dobrica kakvim su ga predstavljali i prije i poslije smrti. Onaj zaljev svinja mu je bio veliki gaf (sad bi im mogao Chavez zamijeniti Castra. On im je trenutno najbliži trn u oku).
    No, nekako mi ovaj bolesni starkelja nikako ne leži, a pogotovo pomisao da moram gledati ovu tuku od Palin kraj njega. To što je prošao u Vijetnamu ne doživljavam kao neki plus, jer kao i svi normalni ljudi smatram da ih tamo nije ni trebalo. Kao što ih ne treba ni danas tu gdje jesu (a gdje nisu).
    I najgore u svemu što drmaju cijelom planetom, uz svesrdnu pomoć nekih, a mi mali - klimamo kako oni kažu.
    Najgore mi je što ćemo ih morati trpjeti kad stignu s NATO-om, da nam se šeću tamo gdje nikad nisu smjeli...

    avatar

    04.11.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ..." Hamilton je u utrkama bio ispred Masse u 385 krugova, Massa ispred Hamiltona u 622 kruga. U kvalifikacijama svih 18 utrka Massa je u prosjeku bio brži od Hamiltona za 66 tisućinki sekunde (!). U najbržim krugovima u utrkama Massa je opet u prosjeku bio brži od Hamiltona, za 167 tisućinki sekunde. Massa je i kvalifikacijama i u utrkama bio brži od Hamiltona po 10 puta, Hamilton od Masse po 8 puta. Pogledaju li se njihovi međusobni dvoboji u 18 utrka sezone, subjektivno bi se moglo reći da je Hamilton od Masse bio brži u njih 8 (Australija, Turska, Monako, Kanada Britanija, Njemačka, Belgija, Kina), a da je Massa bio brži od Hamiltona također u 8 utrka (Malezija, Bahrein, Španjolska, Francuska, Mađarska, Evropa, Singapur, Brazil). U Italiji i Japanu moglo bi se reći da su, sveukupno, bili podjednaki."...

    Preuzeto sa http://www.f1-hr.com/clanci.php?id=264&cat=&cat1=lista_pogled
    odličan članak Mladena Jergovića...:))))))))))

    avatar

    04.11.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Sagi - Jergovića cijenim, on je realan, a i ima stručnu podlogu. Čitala sam to danas i mislim da je u pravu. Ne moš biti objektivan kad ti se netko osobno sviđa. Vrag je što mi se sviđaju i Hemić i Massa. Protiv Masse jednostavno ne mogu reći - ništa. Ali Hemić je ipak - "moj" Kmica i šlus :)))))

    avatar

    04.11.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    koliko se sjećam taj isti Kmica je nekoliko vozača zgural van staze nimalo fer plej no pobjedio je i to je tak moralo biti no nije nimalo bolji od Masse i smatram čak da je Massa daleko bolji od njega no nedostajalo mu je pri kraju još samo malo sreće ...

    Zuza koliko mi se čini učinila upravo ono što je trebala da te osvoji sam tak, drago mi je da je tak :)

    pozdravi svima tam dolje :)))))

    avatar

    05.11.2008. (00:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    @ossimpleljubica - kod nas je uvijek bila situacija da je muž donosio pse kući, ja sam brundala (normalno, kad sva briga uglavnom padne na mene), odbrundala svoje i primila se posla. I normalno da sam zavoljela svaku "izbjeglicu", koja je postala član obitelji :)

    @Dag - zgurali su i drugi, pa nitko nije komentirao, interesantna stvar, njega se gleda pod posebnim povećalom. No, Massa je dobar vozač, to je sigurno. Lani se dogodilo Hemiću da spuši u zadnjoj utrci (i nekoliko prije posljednje) i bio je u situaciji kao i Massa danas. No, vrijeme će pokazati. No mislim da Mc Laren prilično ide na štetu svom vozaču, napravili su bezbroj gafova još prošle sezone.
    Zuzi je jedna mustra, koja jako dobro zna kako manipulirati tuđim osjećajima. U biti, kad bolje pogledam - tako malo traži - malo hrane, jastuk na stolici i - maženje. Kako zima dolazi, mogu ti reći da je jako ugodno kad meni zimogroznoj posluži za nagradu - poput termofora :)

    avatar

    05.11.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........sad se zna da je Obama pobijedio..........ali , površno slušam, gledam.....ne zamaram se politikom...........tražim pogledom i sluhom, samo stvari koje me raduju.............moj mačak me oduševljava i, već sam pisala vili kod đure i pere, tako mi je život ispunio smijehom i radosti da uglavnom njega gledam i to me najviše zabavlja........

    avatar

    05.11.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Cmokam te na nosić, pa na čelo, pa na ličeko....ma cmokam te. Moram prestati sa cmokanjem da neki nešto ne pomisle hahaha.

    avatar

    05.11.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Zgodni crnac seli se u bijelu kuću. I mene je osvojio, ali, ruku na srce, nije baš imao pravu konkurenciju.
    Danas po radiju govore o Nostradamusovu proročanstvu da će crni čovjkek zavladati, bla, bla, bla... sada su odjednom svi pametni, a vjerujem da će se pojaviti i drugi 'vidovnjaci' koji su znali.

    avatar

    05.11.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    @katrida - ma znalo se, ali nikad ne znaš do samog kraja. Kad se samo sjetim kako je Bush smuljao izbore :)
    I ja najviše uživam u malim radostima u svojoj okolini. Ruku na srce, samo na to i mogu djelovati :)

    @teuta - samo ti cmokaj, tko to shvati krivo i tako mu nemremo pomoći :)

    @atlantida - trenutno je bio najbolja solucija. No, s obzirom na dosad viđeno, previše smo sumnjičavi, što čovjek možda i nije zaslužio.
    Baš danas kad gledam koliko je euforije izazvala njegova pobjeda, tek onda shvačam koliko ih je Bush s*ebao, kad su ljudi jednostavno poludjeli. Strašno je to, kao da su iz zatvora izašli. No, ako i misli povući radikalne poteze, neće mu biti lako. Jako mi nezgodno zvuči nadimak "crni Kennedy"...
    Vidovnjaci - jadni mi ako se na vidovnjake i vračare obrnemo :)

    avatar

    06.11.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - sve nas je zaintrigirao, svi ćemo mu visjeti za glavom :)

    avatar

    06.11.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Slušam jutros na radiju kako je jedan pop, isto kmica rekao kako je sada otvoren put i za kmicu u papinskoj fotelji.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    06.11.2008. (23:32)    -   -   -   -  

učitavam...