Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pavaogc

    Naletio sam na još jedan blog dobro ilustriran, za tekst ne znam: http://vaseljena.blog.hr/ Veseli pozdrav

    avatar

    02.11.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    @filozofe

    Bacim oko pokoji put na taj blog.
    Što se tiče tekstova na njemu ovog ću se puta suzdržati komentara.
    Što se tiče ilustracija mora se priznati da lik pronađe zanimljive i vizualno atraktivne stvarčice. Ponekad su te sličke u službi teksta, a ponekad tek osvježavaju suhoparni, pretenciozni davežni intelektualizam...
    U nekoliko zadnjih postova počeo sam – kao što vidiš – stavljati vlastite likovne uratke bilo da se radi o crtežima, bilo o fotkama. S takvom praksom namjeravam nastaviti i u buduće. Naime, dugo sam se vremena susprezao to činiti iz prostog razloga da ne ispadnem kurčeviti čudnovati kljunaš.
    Smatrao sam da je dovoljno što ovom nijemom publikumu dajem ove - u najmanju ruku - originalne tekstove.
    No tome je došao kraj. Vrijeme je da posegnem i za drugim metodama prosvjetljenja te pomognem izgubljenim ovčicama da kroče u novi denzitet (nivo svijesti) koji im njihovi duhovni vođe nisu kadri priuštiti. Štono bi rekao stari Rudolph Steiner: «To je TVOJA zadaća i dužnost». Ili stari Brahma Gatura: «Takva ti je krama». Ili brat Josip: «Odi si kupi bread-maker ili zauvijek šuti!»
    O Bože dragi kako sam milostiv! Kako sam neshvatljivo milostiv!
    Baš kao i ova siromaška zima...

    avatar

    03.11.2008. (05:56)    -   -   -   -  

  • đelem đelem

    Nisi milostiv prema meni koji te čitam i gledam; radovi su ti izvrsni a i slažem se s tvojim komentarom spomenute vaseljene, ali ako misliš da i ovaj tvoj komentar nije jednako tako pretenciozni davežni intelektualizam, kakav već spominješ, onda podcjenjuješ naš užitak u tvom izričaju. Iskreno, monolog ti ide bolje od dijaloga. Pusa!

    avatar

    05.11.2008. (01:43)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    @ideš-ideš

    bilo bi mi draže da si ona koja me čita, mislim, kada mi već šalješ kiss. No uvijek postoji šansa da promijeniš spol, zar ne? U tom ću ti slučaju uzvratiti pusu, ovako ništa ;-)

    drugo, ne bih ja nikoga podcjenjivao, a ponajmanje moje čitatelje. Sve su to redom pametne glave, mislim, moraju biti ;-)

    avatar

    05.11.2008. (05:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...