Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • hemicar

  eheheh volim salu nastranu kak veli cobuloz i nebuloz..

  avatar

  31.10.2008. (17:43)    -   -   -   -  

 • prljava igra (!)

  odsekli me dushmani sa Mreze - najvishe mi je zao zbog Vaseljene.

  tu-bitak se prichinja iskljuchivo kroz brigu.

  avatar

  31.10.2008. (18:14)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  Bog zna za pet, ja za četiri, a ovo tvoje, drago dijete, za neku je mršavu dvojčicu. Pjesma ima solidan početak postiže stanoviti zamah, da bi se na kraju utronjala pod teretom postmodernog cinizma koji, na sreću, još nije ušao u školske programe.
  (Ovo je mišljenje anonimne učteljice, nikako ne moje, jer ja držim da je pjesma genijalna, a njezin put fascinantan i poučan.)

  avatar

  31.10.2008. (18:16)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Postoje umjetnička djela, poput Casablance ili ove pjesme, čija je sudbina da budu veća od svog stvarnog umjetničkog dometa: dramaturgija je Curtizova kultnog djela aljkava, ali dvije, tri emocije, ili rečenice, dostaju za plemenitu besmrtnost. Jednako je tako i s ovom pjesmom: ona se hotimično urušava za samog svog trajanja, samosvijesno to pokazuje, odustaje od svake prozodije, i varirajući ovu kafkijansku parabolu o glasniku mrtvog kralja, kao da govori: znam da sam za pet, ali to nije važno, važno je jedino da jednom dijetetu navućem osmijeh na lice...Eto, to je prava umjetnost, moj Zube. Veseli me da si je i ti prepoznao. A učiteljicu ćemo dobro istaslačiti. Vidiš da se kod Kize raspituje o prednostima i nepogodama analnoga seksa.

  avatar

  31.10.2008. (20:06)    -   -   -   -  

 • Catma

  Stoji muškarac ispred vrtića. Prolazi jedna mama pa ga pita : - Gospodine, čekate dijete ?
  Gospodin : - A ne, to mi je od pive.

  avatar

  31.10.2008. (20:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...