Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Davorove novosti

    Draga Drina.
    Svi Sveti i Dušni dan u Lijepoj našoj je prošao, mirno i dostojanstveno. Mnogi su se uputili na groblja oba dana tako da je sve izgledalo dostojanstevno.
    Napravio sam par fotki koje ću stavit ovih dana na svoj foto blog.
    Mladi katolici u Zagrebu su u kinoteci održali Halowing. Bilo je lijepo. Mnogi su došli tako da je bilo premalo mjesta za sve.
    Moram priznat da ti pjesne kopiram na forum mladih HBK. Tamo se često družimo iz svih krajeva Hrvatske i šire i to do kasno u noć. Imamo par tema na kojima stavljamo pjesme i redovno je i tvoja pjesma tamo.
    S obzirom na obiteljsku sitvaciju (mama je u bolnici slomila kuk i sada se čeka operacija i nadam se i oporavak) do danjega neću ići do patera Luke. Isto tako ne pratim njegov blog. To je zato jer se ne želim nikome zamjerit. I ovako sam na crnoj listi kao i svi koji mu žele pomoč.
    Toliko od mene za sada.
    Davor

    avatar

    03.11.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • Drina

    Dragi Davore,
    puno ti hvala za sve, komentar, podrsku i uvijek zanimljive informacije!
    Za tvoju mamu sam se odmah pomolila, kao i za citavu vasu obitelj, a za p. Luku se ne brini! Bas mi je jedan prijatelj poslao odgovarajuci citat iz Evandjelja:

    3'Blago siromasima duhom: njihovo je kraljevstvo nebesko! 4Blago ozaloscenima: oni ce se utjesiti! 5Blago krotkima: oni ce bastiniti zemlju! 6Blago gladnima i zednima pravednosti: oni ce se nasititi! 7Blago milosrdnima: oni ce zadobiti milosrdje! 8Blago cistima srcem: oni ce Boga gledati! 9Blago mirotvorcima: oni ce se sinovima Bozjim zvati! 10Blago progonjenima zbog pravednosti: njihovo je kraljevstvo nebesko!' 11'Blago vama kad vas - zbog mene - pogrde i prognaju i sve zlo slazu protiv vas! 12Radujte se i klicite: velika je placa vasa na nebesima! Ta progonili su tako proroke prije vas!' (Mt 5,3-11)

    avatar

    03.11.2008. (23:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...