Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • zgstblog

    I Joerg
    I Jerga
    Lahko ljubijo
    Njega

    avatar

    29.10.2008. (06:22)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    hypocrisy-free ovdje

    avatar

    29.10.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • markiz

    Noćas pođoh na klonju i u hodniku zatekoh knjiškog droljca. Bio je užetom vezan za stube dok su Eni Herceg i Klitor Ivančić naizmjenično mokrili po njegovim ušesima.
    - Droljče, zašto si tako vezan!?
    - Ne znam, uzvrati kurcoljub, razboli se i umre.
    Osupnut prizorom krkljajuće droljice iz ruku ispustih skupocjenu šalicu koja se razbila u paramparčad.
    - Zašto ljudi moraju umrijeti?, upitah Eni koja je još uvijek mokrila po toplom lešu.
    - To je prirodno, objasni mi ljepotica - Sve ima svoj vijek trajanja i sve naposljetku mora umrijeti.
    - Znači mojoj je šalici bilo vrijeme da umre, uzvratih sjetno.
    Pudrijera je čekala na psihi.

    avatar

    29.10.2008. (11:26)    -   -   -   -  

  • lolina

    U slijedećem broju ekskluzivna fotografija !
    Zagoreac sjedi u Haiderovom krilu odjeven u crvenu haljinu i crne mrežaste čarape.
    Mafija nametnula rat Hrvatskoj kao 91'
    Glavni državni odvjetnik slomio nožni palac

    brbuć...

    avatar

    29.10.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • crkotica

    haha
    kakva ilustracija.

    avatar

    29.10.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Sve u svemu, sad ce za rat, tocnije za eskalaciju sukoba, biti kriv jedan atese koji je popusio 45godisnju propagandu da je JNA produkt veze kakve balkanske gorstacke babe s pol gebisa i Johna Ramba osobno, pravi mali Radivoje Rambo, koji s prackom skida F16.

    Khm, jedna mala opaska. Ja sam takav. Haider je na vlast dosao '89., a nominalno je letio '91. s mjesta sefa Koroske, jerbo se pohvalno izrazio o Hitlerovoj politici zaposlavanja.

    avatar

    29.10.2008. (17:22)    -   -   -   -  

  • markiz

    O tekunicama i bosancima

    bosanci su svojta koja nastanjuje područje istočne, zapadne i sjeverne Nosne, a moguće ih je pronaći u planinskim dijelovima Kosova. Njihove česte migracije istisnule su kolonije tekunica u istočnoj Slavoniji, a najčešće stradavaju prelazeći auto-cestu Zagreb-Lipovac gdje možemo vidjeti njihove nadute leševe. Mužjaci bosanaca imaju gnjile zube, dugu bradu i vonjaju po ovčjem mjehuru. Kod glasanja neartikulirano rokću i stvaraju nesnosnu buku. Ženke su nešto nižega rasta, dlakavih leđa i zadebljane kože na koljenima. Neki primjerci bosanaca mogu se naučiti čitati i pisati, što je ujedno i krajnji doseg njihovih kognitivnih sposobnosti. Takvi primjerci uglavnom upijaju u svoj registar utjecaje iz okoline koje onda pokušavaju prilagoditi jeziku svojeg stada. Primjeri za to su mnogobrojni, a najzorniji je slučaj Milenka
    Jerbovolimglavića koji je prvi put čuo za patologiju dok je čekao u redu abortirane iznutrice, što je pokušao opisati u knjizi bosanskih recepata «Srda pjeva, u sumrak, na moj kurac». Primjera bosanske krađe susrećemo i u pop-kulturi, kao kad je Edo Maajka ukrao ime Majkama pod izlikom da je to jezik njegova staništa.
    Dakle, pazite na bosance dok jurite auto-cestom Zagreb-Lipovac jer "bosanci umiru, a rokenrol je vječan".

    avatar

    29.10.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • šarli

    Puno mi je ljepše čitati o Peri. Netko bi mogao pomisliti kako je ovaj Heider-post skoro pa izlika da se kaže o Peri. A puno stvari ima u tekstu onako kao usput; nemam vremena ionako nizašta, pitam se kad ću ga nać za sve te sitne majstorije.
    Inače, potječu li išleri iz spomenutog Bad Ischla?

    avatar

    29.10.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Nalaz bečke forenzije u lokvi sperme koja je izazvala kratki spoj u grijanom sjedalu neprikosnovenog njemačkog narodnog vozila te time upropastilo superioran elektronski sustav koji opijene pedere drži na cesti je pokazala da je gospodin Hajdjošjedan pa idem doma bio u bliskom kontaktu unazad 18 godina sa eminentnom elitom balkanskog političkog ekspresionizma. Naime, neki su spermatozoidi bili punoljetni pa su uživali zakonsko pravo konzumacije šampanjca preostalog u boci zaboravljenoj u rektumu ali zabrinjava činjenica o količini maloljetnih spermatozoida koji su istu supstancu uživali bez da im je ista dopuštena za konzumaciju obzirom na dob. Intenzivna istraga je usmjerena na "donatore" koji ne samo da su pustili potencijalnu mladež da se protuzakonito opija već su i osumnjičeni kao urotnici u izvedbi jednog od najsofisticiranijih ubojstava u povijesti.
    Strepite!!! Strepitee!!! Strepiteee!!!

    avatar

    29.10.2008. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...