Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • fotkam, kuham, putujem...

    uzasno. ali po obicaju nama divno ispricano :)

    avatar

    28.10.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • nezaposlena zena

    ja bi voljela da mogu smjeniti seficu. ili, u najmanju ruku, da znam nekog tko bi to mogao...al opet, ako krenemo od sefice, pitanje je dokle cemo doci i sto cemo sve saznati :)

    avatar

    28.10.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Ako se sjetimo one bankarke Ankice Lepej koja je prokazala Nevenku Tuđman i postala nacionalni heroj sve će ti biti jasno. Ne branim niti optužujem Nevenku, no tada je bankarska diskrecija doživjela presedan, a to znači ako oni gore namaju pravo na diskreciju, mi ga imamo još manje....he,he,he. A u Americi bi ta ista Ankica dobila nogu u guzicu da se sve praši i nikada više nebi dobila nigdje posao gdje postoji i najmanja poslovna tajna i diskrecija. No mi živimo u Lijepoj našoj gdje takve stvari prolaze ko od šale, zato nam i je sve ovako ukakano.

    P.S. Ona glavna cesta ti je cesta za Medulin, i ako ne skrenaš desno u moj kvart....onda se do Ližnjana voziš još oko 11 km. Tamo sam ja htjela kupit malu kućicu tik do mora....i koštala je ravno 45.000 EUR-a.... ali....,ali.....gospođa je nije htjela da joj se plati kreditom banke, nego u kešu tako da sam izvisila.....No tamo moji kumovi imaju apartman od 48 m2 sa klimom i TV-om, vrlo lijep za iznajmljivanje pa ako ti kada zatreba za nekog....javi .

    P.S. P.S.
    A jesi li vidjela stranicu našega peseka.....http://bono07.blog.hr

    avatar

    28.10.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Na žalost, dikrecija nema; čak i podaci iz nagradnih igara koriste se u
    promotivne svrhe; maltretiranja sa slanjem ponude proizvoda i sl. :(((
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie :))))

    avatar

    28.10.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    Ja sam ti originalno iz otočkog malog mista...
    I tako, prije mjesec dana bila ja na vikendu na škoj, i moja B, odnedavno voditeljica poslovnice jedne banke, me na kavi uredno izvjestila o financijama nekih naših frendica i poznanika. I ne samo mene, nego i još tri curke. što je najtragičnije, njima je to normalno i na dnevnoj bazi, a mene je užasnilo!
    Eto, koliko god sela i mala mista imala svojih draži, toliko znaju izludit nedostatkom privatnosti, diskrecije, a općenito ponašanja da i ne govorim...

    A za frizuru nema straha. fino je šišana, biserne blond boje, i za šetnju gradom može bit neurednija, a za posao je samo fino počešljan na stranu i čak izgleda jako konzervativno :))) Ma ja sam već svim mastima premazana glede looka za posao... :)))

    avatar

    28.10.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • happywedding

    aj, aj...pa nećeš valjda usositi ženu?...to ti je prokletstvo malih mjesta...sve se zna...i tko s kim i kada...i gdje...sve...baš sve...

    avatar

    28.10.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • podloga

    haha, uobicajeno. poznanica je nasla adresu i broj telefona preko podataka u banci (cija je sluzbenica) ljubavnice svoga muza te je lijepo hladnokrvno nazvala i "rijesila stvar". Da ne kazem da je te godine proglasena za djelatnicu godine! I dobila neki usrani izlet na koji je isla s muzem, bez ljubavnice :)). I dan danas radi u toj banci i zivi s tim covijekom. Sto je s ljubavnicom, ne zanam, nadam se da je bar promjenila banku ;)

    avatar

    28.10.2008. (22:56)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ma znaju to oni sve ali ih baš briga jer si misle ionako svi sve znaju, pa što da tajimo javne tajne :)))))

    avatar

    28.10.2008. (23:40)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Diskrecija...nezajamčena. Ocajni su mi ti bankari, doktori i sl. Diskrecije nema apsolutno nigdje! A o odvjetnicima necu ni pricat. Ko da vise, njegovo. Očaj, čemu one zakletve majko mila...

    avatar

    28.10.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Diskrecija odmah pada u voduu čim uđeš u banku i odeš do svog privatnog bankara koji ima stol na otvorenom pored kojeg su stolice na kojima sjede i čekaju klijenti za šalter uplate/isplate a ti moraš pporazgovarat o trenutnom stanju računa, otplati kredita, dizanju kredita, uplati štednje, promjeni paketa itd,itd....Diskrecija jednaka NULI!

    avatar

    29.10.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    dobro veli tibica... i u velikim bankama i u velikim gradovima nije diskrecija baš neka...

    avatar

    29.10.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Trebalo bi to prijaviti samome vrhu banke, a i staviti u novine pa bismo vidjeli kako više ne bi izdavali tajne podatke svojih klijenata! Evo, ti si već učinila velik korak tako što si o ovome progovorila na blogu. I to je velika stvar. :)

    avatar

    29.10.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    Uopće se ne zavaravam. Kod nas nema diskrecije i profesionalne tajne. Ne moram doživjeti nešto kao ti da se uvjerim. Poznavajući naš mentalitet - to se samo po sebi razumije.
    Jadno...
    Pozdravček :)))

    avatar

    29.10.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • katalona

    Kakva diskrecija i poslovna tajna!!! U malim sredinama je dio folklora zabadanje nosa u tuđu intimu. Kad se nazočim sličnim situacijama najradije bih nogama iznabijala aktere, ali najčešće šutim i kuham u sebi... Najgora vrsta indiskrecije mi je kad se med. sestra u ambulanti na glas razdere: "Gospođo B. jeste li došli samo po recept za lijek XY."
    Jednog dana ću joj reći: "Jesam, kozo glupa."

    avatar

    29.10.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Zašto me to ne čudi? Stvarno odurna navika, a susreće se posvuda... Baš čitam što Katalona piše - pa se sjetih - takva je i medicinska sestra kod moje liječnice. :-p

    avatar

    29.10.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    odlično zapažanje pošto sam se ja upravo na te stvari skoro žalila direktoru banke sa kojom poslujem...kod nas se svi nabiju na šalter pa ti ne možeš čak ni obaviti posao sa službenicom na miru,a tek ta priča u glas, to je posebni doživljaj...mislila sam da je kod vas ipak malo civiziranije,ali Balkan je Balkan gdje god da kreneš...kissssssss

    avatar

    30.10.2008. (18:36)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    grozno...i da ti se nešto nedajBože desi i da moraš na brzinu neke novce stvoriti, još bi i pola sela čulo za tvoju nevolju, a sutra i druga polovica...ccc...trebalo bi imati više obzira...danas je sve više čovjek,čovjeku vuk...

    avatar

    30.10.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Nezgodno, ne možeš je ni prijaviti jer bi onda lajala i o tebi i tvojim računima. Ne vjerujem da bi je suspendirali.

    avatar

    31.10.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • praktikum

    eh draga moja.... :)))))

    avatar

    01.11.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...