nisam neki obožavatelj kelja, ali krumpira jesam tak da bi se tu moglo nešto izmjeniti, dodati i oduzeti pa dobiti nešto slično, vidjet ću možda nešto smislim
28.10.2008. (09:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shimilam - drago mi je da ti se sviđa:) Nina - ni ja uopće ne volim kelj (ni zelje, ni prokilicu, ni poriluk, ni karfiol:( Zato mi ovakvi recepti služe da si to povrće na neki način zamaskiram, jer zbog umaka u ovom receptu kelj se ni ne osjeti. maslackica - :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
02.11.2008. (14:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shimilam
ovo mi se čini jaaaako fino, volim kelj i obožavam krumpir, sad znam kaj ću kuhat ovaj vikend
27.10.2008. (11:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nina
nisam neki obožavatelj kelja, ali krumpira jesam tak da bi se tu moglo nešto izmjeniti, dodati i oduzeti pa dobiti nešto slično, vidjet ću možda nešto smislim
28.10.2008. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
između jave i sna
samo da ti pozdrav ostavim i brišem, klopu ne smijem ni pogledati ;)
28.10.2008. (13:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Shimilam - drago mi je da ti se sviđa:)
Nina - ni ja uopće ne volim kelj (ni zelje, ni prokilicu, ni poriluk, ni karfiol:( Zato mi ovakvi recepti služe da si to povrće na neki način zamaskiram, jer zbog umaka u ovom receptu kelj se ni ne osjeti.
maslackica - :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
02.11.2008. (14:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...