Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Drina

    I ne propustite moj super sarkasticni komentar i cestitku za p. Lukin imendan,koju sam naknadno stavila, u nastavku - uz taj datum -18.10! Sigurna sam da ce vam se svidjeti : )))
    (bas sam bila zlocesta, hi,hi,hi...)

    avatar

    27.10.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Draga Drina, oprosti, ali onako iskreno i prijateljski, meni ovo nije smijesno, niti mi se svida. Voljela bih da ti ovo kaze i netko do cijeg misljenja vise drzis. Mir Bozji bio s tobom!

    avatar

    29.10.2008. (02:03)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga ljubljena,
    vjeruj mi, ni meni nije (bilo) niti jest imalo smijesno sve sto se oko njega dogadja...Pa vjerujem da cu i ovakvim postovima, bar donekle uspjeti otvoriti oci onima kojima treba! Uz Bozju pomoc! I hvala na misljenju i komentaru. Drina

    avatar

    30.10.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Draga Drina, meni su divna ta tvoja djecica i rastopim se kad gledam njihove slike i procitam o njima, a vjerujem tako i drugi posjetioci tvoga bloga. Ali post kao ovaj o p. Luki me rastuzi. Kad bi to bila i potpuna istina, ja je ne bih na takav nacin izlagala. Samo toliko. Neka te Gospodin blagoslovi i cuva!

    avatar

    31.10.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga ljubljena, drago mi je da ti se bar nesto od mene svidja : ) No, meni se i dalje ne svidja, kao sto sam vec jednom ranije napomenula, tvoje "uplitanje u situacije o kojima nemas dovoljno informacija"...Ili ti mozda poznajes p. Luku, njegovo stanje i situaciju oko njega bolje od mene? I zato mislis da imas pravo dovoditi u pitanje ("kad bi to bila i potpuna istina") moje tvrdnje, izjave i postupke? Time zapravo na neki nacin i vrijedjajuci osobu koja iza njih i te kako stoji! No, vjerujem da to ipak radis u dobroj namjeri, zeleci p. Luki pravo dobro, jednako kao i ja, te predlazem da se obje nastavimo zajednicki moliti za njega i njegov potpuni oporavak! A takodjer i jedna za drugu, kao i za sve blogere i citatelje! Veliki pozdrav,

    avatar

    03.11.2008. (23:45)    -   -   -   -  

  • ljubljena

    Draga Drina, ja ne poznam p. Luku osobno, niti ljude oko njega. A i daleko sam i nemam informaciju iz prve ruke. No, pratim njegov blog i vidim da je on na putu oporavka, polako ali sigurno. Dug je to put, jer ipak, rijec je o covjeku koji se oporavlja od teske traume mozga. Normalno je da je jos poprilicno ovisan, no doci ce vrijeme, i ja ga vec nazirem, kad ce opet biti potpuno fizicki i duhovno slobodan covjek, neovisan o bilo kome. Svida mi se tvoj prijedlog, molimo i dalje samo ustrajno za njegov potpuni oporavak, korake tijela i korake duha. A i svima nam je potrebna molitva i blagoslov. U mojim si molitvama i drago mi je da sam i ja u tvojim. I nemoj iskljuciti iz svoje molitve ni one koje smatras svojim neprijateljima, Isus je i za njih svoj zivot dao, nije ih iz srca svoga izbacio. BTB!

    avatar

    04.11.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...