Komentari

lavidatermina.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • lo

    jao, totalno, totalno me podsjetilo na mene i njega
    tako se nekako i ja njemu vratim u nekim noćima, pa bih svašta od njeg čula
    ali znam ono što mi je potrebno
    nema šanse da siđe s njegovih usana

    avatar

    26.10.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • .bubu.

    kolikogod pokusali slojeva betona nasuti na staro igraliste na kojem je istrčalo mnogo djece, gdje se doživjelo puno lijepih i sretnih trenutaka, prijateljstava, tajni.. ako je ono bilo pravo i iskreno, nikada ga nijedan beton neće moći usavršiti, naddići jer uspomene su vječne, a prava ljubav nikada umire. to je igraliste bilo jedinstveno, kao i svako dijete koje je tamo optrčalo. i nijedno ga drugo igralište/zgrada/pješak/dijete neće moći zamijeniti jer ono jedinstveno živi, iako ne više na istome mjestu.
    tako je i s bivšim ljubavima. ali ako su bivše, postoji nešto zbog čega ta ljubav sada je bivša. valjda se sada samo podsvjesno prisjećamo onih dijelova koji su nam bili lijepi, a one ružne zakopavamo. mislim da bi nas obje trebale razmisliti. ali s druge strane mislim da nam nitko ne može oduzeti naše osjećaje prema onome o cemu mislimo.
    meni je pisanje valjda jedina preostala stvar koju radim sa svim srcem i pokušavam ga što više unaprijediti, ne znam.. to je kao moja duša na papiru. nadam se da me svijet koji me čita kao takvu (iskrenu i doživljava), a evo, sve se više ispostavlja da da :)
    čitam te. pozdrav :)

    avatar

    28.10.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...