Komentari

defton.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • poezija duše

    i sama sam prezauzeta, pa sve manje pišem i blogiram. a fali mi to, navukla sam se...
    svako dobro ti želim, čuvaj se ... :))

    avatar

    25.10.2008. (15:49)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Pozdrav prijatelju. Ne razumijem zabranu da kontra klikom pokupim sadržaj posta pa onda odgovaram, tj. komentiram u Wordu, ali dobro, prihvatiti ću i to, ma koliko da sam protiv zabrana, restrikcija i sličnoga. Nadalje, ne slažem se sa omalovažavanjem čovjeka, ma kako grešan bio. Uostalom, ako je napravljen na sliku i priliku Njega samoga, nije li svako omalovažavanje ili isticanje grešnosti i nesavršenosti čovjeka istovremeno nepoštivanje samog Kreatora. Štovanje Sunca i sličnoga nalazi svog oslonca znatno ranije od Kršćana i Kršćanstva. Slažem se sa vrijednošću poniznosti, ali pod uvjetom da je to plod spoznaje, a ne straha. Sintagma prezauzetosti je besmislena i najobičnija neistina. Imaš istih 24 sata kao i ja, kao i svatko drugi. To što ćeš ih rasporediti po prioritetima savjesti ne čini ih ni većima, ni manjima, jednostavno, radi se o tvom izboru. Franju nije toliko lako razumjeti kako se čini, ali pozdravljam pokušaj i tvoju dobrodušnost u prihvaćanju. Po meni, to je itekako vrijedno pažnje i poštivanja. Lijep ti pozdrav i svako dobro.

    avatar

    01.11.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • Poezija na crno

    je, Franjo je zakon
    trebaš pogledati predstavu 'Brat magarac', savršeno nešto

    avatar

    02.11.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    U pravu si, pogriješio sam. Vrijednost pogrešaka je u tome da ako se shvate, a ne ponavljaju, zapravo predstavljaju učenje. To je baš ono što ću pokušati.

    avatar

    03.11.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • Clear Flame

    predivna molitva, nikad je dosad nisam imala priliku pročitati, super što si je objavio! i sama znam kako je to biti prezauzet... ali eto, takav je život. nadam se da ćeš uskoro pronaći vremena!

    avatar

    07.11.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...