Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Prodajem auto!

    ljudski si

    avatar

    25.10.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Jel' gore il' dole - to je pitanje? - W. Shake Speare
    "O mrtvima sve naj gore" - stara poslovica iz okolice Buševca.

    avatar

    25.10.2008. (12:40)    -   -   -   -  

  • halter skelter

    Ovo je možda najljepši nekrolog koji si napisao. Uvijek me, kada pišeš nježno i blago, nešto kao preseneti. Unaprijed priznajem da nisam sigurna što preseneti točno znači, no sigurna sam da mi se baš to dogodi.

    avatar

    25.10.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • NF

    konačno netko tko se zna dostojno oprostiti

    avatar

    25.10.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Bio sam danas u redakciji Nacionala. Motor s eksplozivom bio je parkiran svega dva metra od redakcijskih prozora. Moglo je poginuti deset-petnaest ljudi. Ovo se dvostruko ubojstvo mora rasvijetliti. Nema nam druge. Počivali u miru.

    avatar

    25.10.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    smrt sirokogrudo prashta grehe: sto izopachenija, tim svesrdnije.

    kada bi barem recentno prolivanje krvi po zagrebachkom asfaltu uzmoglo da bude povod hrvatskim vlastodrshcima u konachnom, i ne kao do sada samo zvanichnom zauzimanju chvrste pozicije, jednog jasnog i nedvojbenog stava protiv na balkanski nachin organizovanog i domoljubljem maskiranog kriminala: u protivnom, ovaj u nizu atentata pojavljuje se otprilike kao obligatorno srednjovekovno pushtanje krvi u medicinske svrhe - i za jednu i za drugu stranu. ili je, mozda, vec to jedna te ista, u dijalektickom smislu sudbinski spojena i nerazdvojna strana, izvan opsega ljudskog delovanja i zakona? udruzba sto pochiva na principu nuznog zla, koju da raskrinka moze jedino mocno vreme, za sobom ostavljajuci samo obrise naknadnog svetskopovijesnog nauká?

    svejedno, sada(?!): neka im je laka crna zemlja.

    avatar

    26.10.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • valovita lubanja

    baš bombastičan odlazak, kakav i zaslužuje u svakom slučaju!
    em,da!

    avatar

    26.10.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • stroke

    crna kronika je IN. amerikanizirali smo medije. stopa medijske slobode kod nas jača je nego u Bugarskoj. U2 su prije petnaest godina radili stadionski spektakl ZOO TV koji nas je upozoravao u kojem smjeru moderna televizija ide. možda je najbolje da sada, umjesto da pred našom djecom raspravljamo tko je ubojica, bacimo televizore kroz prozor. a i radio aparate.

    počivao u miru Ivo.

    avatar

    26.10.2008. (20:21)    -   -   -   -  

  • Marole

    I mene je ovo presenetilo

    avatar

    27.10.2008. (08:14)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Imao sam prilike susresti se sa Pukanićem te sam o tome pisao u jednom od postova, dakle:
    ..."O tome kakav je čovjek gospodin Pukanić mogu posvjedočiti iz vlastitog iskustva jer sam ga imao prilike susresti nakon bijega sa jedne od mojih prisilnih hospitalizacija.
    Pojavio sam se u redakciji Nacionala u kasno večernjim satima obučen samo u bolničku pidžamu sa nataknutim plastičnim šlapama na bose noge.
    Gospodin Pukanić je strpljivo saslušao što sam mu imao reći o okolnostima i mjestu sa kojega sam pobjegao iako je moja priča bila ispunjena raznoraznim sumanutostima. Usprkos nelagodi i strahu pokazao je krajnju obazrivost te mi je naposljetku dao novac za taksi. Moj dojam o njemu je stvoren tada i unatoč tome što ima svojih mana kao i svaki živi čovjek, vjerujem da posjeduje toplinu i određenu ljudsku dimenziju koje su mnogi lišeni."...
    Njegova smrt tragedija cijelog ovog naroda jer je sramotno da raznašaju novinare eksplozivom u pol bijela dana, naravno pod predpostavkom da je novinarstvo ono što ga je došlo glave. (ne mislim da je u protivnom čovjek zaslužio da bude raznesen)
    Najveći gubitnik u cijeloj toj štoriji je njegova još uvijek maloljetna kći koja je zahvaljujući licemjernom novinarstvu lišena matere kojoj su omogućili da napravi spektakularno sranje sa svojom bolesti. Danas ti isti novinari koji su ga izbacili iz novinarskog društva nižu patetične epitafe.
    Odvratno, to je jedina riječ koja može opisati stanje u ovom našem društvu i novinarstvu.

    avatar

    27.10.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...