Komentari

in-validus.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • enika36

    Za svaku pohvalu čim budem imala friške fotke šaljem . Iako i sami imamo karticu rijetko ili nikad je ne koristimo jer smatramo da uvijek ima potrebitijih od nas za tim žuto označenim mjestom. Lijepi pozdrav i još jednom čestitam na hrabrosti..

    avatar

    01.11.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    svaka čast na inicijativi. nemam baš kvalitetnu kameru na mobu ali često u torbi imam fotić, pa šaljem svježe fotke čim nešto budem imala.
    velika gorica, ha? to je i moj grad... :))

    avatar

    01.11.2008. (18:13)    -   -   -   -  

  • byker

    Uzalud vam trud svirači, ovaj... snimači... Dovoljno je stajati na bilo kojem parkirailštu nekog od velikih prodajnih centara samo jedan sat i potrošit ćete sve Mb na vašem fotiću. Ne možete vi toliko snimiti koliko mogu oni mjesta zauzeti. Hehe, najbolji su mi ovi koji i inače ne znaju parkirati pa se uvale na dva mjesta odjednom. Takvi poznaju samo jedno, snagu bezobraznijega. Zato ja više ne snimam i ne jadikujem nego čavlom derem lak, a laktom retrovizor...

    avatar

    03.11.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • in_validus

    @enika36- Bit ću zahvalan na poslanom materijalu! Čim vozite osobu s invaliditetom, apeliram na vas da zauzmete barem jedno žuto mjesto, jer ionako neće dočekati onoga tko ga treba. Pozdrav uzvraćam i hvala!

    @poezija duše- Svaka fotka će dobro doći! Da, Velika Gorica. Velika sramota za nas, nažalost.

    @byker- Potpuno se slažem s tobom i često sam i sam pomišljao na malo radikalnije mjere. Ali žalosna činjenica je da je u tom slučaju policija vrlo efikasna, a kamoli ćelavac od 2 metra čiji auto "označiš". Tako da, koliko god mi željeli uzeti "oko za oko i zub za zub", to može samo loše završiti. I bez ikakvog utjecaja na svijest okoline, u čemu je najveći problem.

    avatar

    04.11.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    hvala ti na posjeti i sudjelovanju u mojim razmišljanjima.........nažalost ti ne mogu pomoći pri tvojoj inicijativi......... živim izvan Hrvatske..........ali rado ću te čitati misaono podpomagati....srdačan pozdrav ti ostavljam.........:-))))))))

    avatar

    04.11.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • NF

    pozdravljam taj tip akcije, šaljem fotke čim ih bude ;)

    avatar

    04.11.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  • poezija duše

    večeras sam pokušala slikati dva vozila na Mercatoneovom parkingu za invalide, naravno, bez ikakvih oznaka. kad sam počela ko manijak kružiti oko njih da vidim jesu li "pravi" ili "krivi" i uvalila mužu sve vrećice da ja mogu uslikati te "nekulturne primitivce" skoro se odvalio od smijeha i zaključio da sam pukla skroz - naskroz. no, unatoč dobroj volji i izlaganju oborinama bez kišobrana, zaštekale su mi baterije pa je sav trud ovoga puta bio uzalud. bit će još prilike jer takvih je, nažalost, mnogo!
    pozdrav, sugrađane moj! :))

    avatar

    06.11.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Odlična ideja! Imam par slika od ljetos ali ko bi to sad našao...

    avatar

    12.11.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...