Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • sewen2

    Ajmo mi jednu zapivat, za neka dobra stara vremena, a i za ona buduća.....jer sadašnja su cool za smrznit se.
    Dakle, nećemo onu od fosila, nego ajmo 'vako....."širi kolo, joj širi kolo ti Blogerska lolo, širi veće, joj širi veće, bolje se okreće....." - obori!

    avatar

    24.10.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  • ...Rorschach...

    sta ja znam...citam iskljucivo ljude koji su na cool ili almost cool listi...eventualno neke koji su zalutali kod mene i ostavili komentar...
    postoje blogovi koje vrlo rado i redovito citam...na nekima nisam nikad ostavio komentar...neke nekad komentiram, ako bas osjetim potrebu...kod tebe skoro stalno ;)
    isprazne se ljudi pa prestanu pisati...no sve ovisi o subjektivnom pogledu jer bih ja mozda drugacije vrednovao odredjene blogove...

    avatar

    24.10.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • just for me

    petak...odradila, jedva, ali jesam :) i pogledala, a zatim i pročitala ovaj poduži blog :) drago mi je da se tu i tamo ipak jave/pojave stariji blogeri, cool listu više niti ne gledam, ima svega svačega - nevjerojatno koje li sam blogove nedavno komentirala jer sam ih i pročitala - čisto iz znatiželje, zato što su bili na naslovnici bloga - zaključak - ako sam to počela čitati, a tu i tamo potrošim vrijeme i na to - onda mi sve manje vremena ostaje za pisanje - komentiranje onoga što zaista ima smisla, ne znam kaj mi je gore???? - možda previše mislim??? što znači sve manje pišem, ali čitam ko luda, hehe....polako taj zatvoreni svijet mojih misli puca po šavovima, kako mi je spidernet neki dan rekao - počeo sam redovito pisati - znam, znam, tu sam :) u sebi, za sebe, zbog sebe....

    avatar

    24.10.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    uf. kako da izdržim teret tolike pohvale bez suza? hvala, prijatelju, u svakom slučaju...
    (ali prema mojem sudu ima boljih)

    avatar

    24.10.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • Pustolovine

    Ni to meni jasno pa nije blog bio bog zna kaj bolji u samim pocecima. Doduse vremena se mijenjaju...

    avatar

    24.10.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • Wall

    bas me briga za rangiranja, pa i tvoja. ponekad bas zabljesnes (ovo nije taj trenutak hehe, ne kuzim tu opsesiju 'popularnoscu') ali na ovoj autoslici-kod nas kazu da postolar bos hoda-slicis na Buddhu, samozadovoljnog, ili prosvijetljenog :)))mislim da si poceo sjajit iznutra, sigurno od radioaktivnog piva:)))

    avatar

    24.10.2008. (20:30)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Svak čita ono što mu se čini zanimljivim

    avatar

    24.10.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Oh fala :)

    avatar

    24.10.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    fale mi mnogi blogeri koji su pisali prije 4 godine kad sam stigla ovdje...razvodnilo se to sve skupa, prije smo se svaki petak nalazili u Cvečki i tulumarili, raspravljali o važnim i manje važnim temama, rodila su se mnoga prijateljstva i neke romanse...moram priznati da s nostalgijom gledam na to razdoblje, fali mi... bila je to umjetnički jako poticajna ekipa, svaki put bi se vratila doma s hrpom ideja i stihova u glavi...

    avatar

    24.10.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • Đus

    a šta reći... i sam čitam većinu ovdje nabrojenih, i mislim da bi se mišljenje nekoga kao ti, tko je tu od samih početaka, trebalo brojati.
    ja sam u tim razmjerima tek mala beba, ne pišem niti pune 3 godine. i vjeruj mi kad ti kažem da mi ni šugava naslvnica, ni uredništvo s kojim sam se javno svađao zbog njihovog (ne)rada više puta, ni sve te liste ne znače ni 1/10 toga što me netko poput tebe makar i spominje u društvu ovakvih blogerskih velikana.

    avatar

    24.10.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    mislim ono ne znam kaj da kažem ( zbunjen pogled )
    osim fakat hvala :) i čestitke na tisućustopetompostu :)))

    avatar

    25.10.2008. (00:13)    -   -   -   -  

  • ludlud

    A meni je uvijek žao kad hipersenzibilci koji imaju dobre blogove, poput missillusion, zazena ili smisaozivota42 nekaj polude pa preko noći te svoje blogove izbrišu. Tim prije što nemam vremena čitat sve i odmah, pa često ostavim za kasnije. Možda ovi u uredništvu imaju već razvijen nos za takve stvari pa ih oklijevaju stavit na listu, nego radije drže dosadnjikave, ali stabilnije i upornije? Ne vidim kakva bi to bila realna prepreka, ali moguće je takvo razmišljanje. Svejedno, od desetak koje pročitam možda je tri s neke liste (osim ako naknadno nisu dospjeli na nju), nije to baš neki putokaz...
    I da, slažem se s tobom u ovom: Hybrid je kralj, ali onda je Pametni Zub Papa... Dobro, nećemo si sad radi toga međusobno jaja gladit, pogotovo ne ako stvarno dođe do izbora Pape. ;))))))))

    avatar

    25.10.2008. (02:32)    -   -   -   -  

  • Euro

    cestitke za toliko postova...zeli ti jedan od najstarijih blogera to jest jedan od prvih 100 na ovome blogu...

    avatar

    25.10.2008. (08:35)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Hvala ti, dragi NF. E da, mene idioti ne mogu otjerati, mogu me samo potaknuti da ih žalim, a vjerujem da od toga nema goreg. ;)

    avatar

    25.10.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    znači tako :)))
    čestitke na stažu

    avatar

    25.10.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • catwalk

    Pa počašćena sam, zahvalijujem. :D

    avatar

    26.10.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • 1971

    Hvala, cijenjeni kolega blogeru. :))) 1971 je bloger još samo u komentarima. Daklem, trebalo je stajati "mi je BIO zanimljiv, ne znam obrazložiti". :))))

    avatar

    27.10.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...