Komentari

itshines.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • missillusion

    I prije si pisala u prezentu i prošlom vremenu, ali valjda mi nije upalo tako u oko, malo mi je neprirodno, zapne mi kad čitam, mislim da bi bilo glađe s prošlim vremenom. Inače, dijalozi su super, ali treba ih mal pojednostavniti u smislu ovog dodavanja kraj njih, (mene su jako mučili prije dijalozi, mislila sam da neću nikad ih znat pisati)...
    npr. ovako: "Viktore, što je bilo?-zabrinem se kada ne odgovori. Koraknem prema njemu kada me presiječe njegov glas:
    -Pozovi Richarda, molim te."

    Moožda ovako:
    "Viktore, što je bilo"?
    Nakon zabrinjavajuće stanke presjekao me: "Pozovi Richarda, molim te.""
    i sad da se ne ponavlja pozovi i pozovem, "Prošli su me trnci zebnje , ali sam se za tren vratila s Richardom"......

    to su sitnice koje možda malo treba tako ispeglati, ako se slažeš, inače i meni se događaju takve stvari jer mi se ne da prepravljati poslije pa tako ostane prva verzija......eto, samo sam htjela reći da malo treba paziti na to da čitanje teče glatko, da ne zapinje u raznim vremenima i da dijaloge pojednostaviš ili samo drukčije oblikuješ......inače i ovaj nastavak je fenomenalan!!!!

    avatar

    21.10.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • I live. I live?

    Nisam toga ni bila svjesna-mislim,miješanja vremena. To je PROBLEM. Ali s obzirom na prijašnje pisano,vjeruj-jako dobro. Znala sam koristiti i po 5 vremena u jednom odlomku,valjda-na kraju sam odustala od jednog teksta baš zbog toga.

    Ovo ostalo,sve to treba doraditi,skratiti,prilagoditi,uresiti. Da bi se to postiglo,trebala bih čitati na glas-tako zapazim ponavljanje izraza. Ovo što ja imam je kostur,zapravo. Ideja. Trebala bih izdvojiti mnogo vremena i volje da bih ga učinila glatkim, ali čini se da su sada izvori tih potrebnih ''sastojaka''preusmjereni na neka druga područja u mom životu.

    I miss,daj mi nešto reci,molim te. Kada napišeš tako neki tekst ili priču,koliko ga puta iščitavaš?Kao što sam već milijun puta ponovila,u svoju prvu priču sam piljila danonoćno. A onda mi se smučilo od tolikog ponavljanja i odlučila šibati naprijed s pisanjem. Rijetko sam se osvrtala na prošle zapise. Tako mi je sada i sa svim drugim tekstovima,tj.s ovim tekstom jer je ovo prvi kojeg pišem nakon priče. Ne znam zašto. Možda imam osjećaj da je ''priča''mjesto o kojem već sve znam i zato nemam potrebe iščitavati. Nešto tu ne štima.

    p.s.Bilo mi je glupo ostavljati sama sebi komentar,ali ovaj peti mi se nešto ne sviđa. Nešto fali. Možda je to neka od gore navedenih stvari. A ne znam.

    Valjda će mi sljedeći bolje doći.Onako,u naletu inspiracije. Jer ovo je samo kopanje po psihi i prošlim vremenima.

    avatar

    21.10.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Obicna kuja

    e pa navukla sam se na ove tvoje postove, nemogu da dočekam šta će se desiti dalje:)
    uf:)))

    avatar

    22.10.2008. (17:17)    -   -   -   -  

  • Obicna kuja

    A draga, mozda bi i bilo predbacivanja da je ljubav nekad i smjela zivjeti slobodno, a ne tinjati samo u nasim srcima bez icega vise od toga:) On i ja smo prica sa sebe, mozda je nekad i uspijem nekome ispricati:)

    Nego, kad ce novi post...ne mogu docekati:D

    avatar

    23.10.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...