Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Hm, zgodna kuma :)

    Čestitke maloj Steli i ponosnim roditeljima

    avatar

    20.10.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    čestitke :)
    ja sam za tri tjedna kuma svojoj maloj E. samo će ona onda imati skoro 5 mjeseci i bit će zanimljivo držati ju, a usput da i napomenem da nema šanse da će spavat - prije će biti dernjave u crkvi :))

    avatar

    20.10.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Čestitam! :-)

    I da, kosa ti je.. predivna! Mislim da sam to već jednom rekla? Ne znam; sad je još ljepša :D

    avatar

    20.10.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Slatka mala curica. :o) Kuma sretna i ponosna, isto kao i roditelji. Sve pohvale mami od te male curice, koja super izgleda dva mjeseca nakon poroda. Bravo!!
    Ovo me podsjeca na moje kumce i mene prije godinu dana. Moje kumce je bila tek mjesec dana mlada i nije bila toliko teska kao Stela, a bome su i mene ruke boljele. Moje kumce je takodjer bila dobra i mirna, spavala je cijelo vrijeme. :o)

    avatar

    20.10.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • niniane

    @Jedvagenij: Hvala *blushes* :-)
    @cranberrie: Bome, sretno ti, nadržat ćeš je se;-) Mene su ruke idući dan fest boljele, čisto jer nisam navikla na tu kilažu u tom položaju;-) Ali definitivno se isplati;-) Što se tiče plakanja u crkvi, i mi smo svi bili ziher da će se rasplakati, a kad ono, veliko iznenađenje, ni zuc;-) Možda i tebe tvoja E. tako iznenadi;-)
    @PoisonIvy: Hvala *blushes again* Ovaj put je trebalo samo sat i pol na frizerskoj stolici da bi tako izgledala;-) Btw, to mi je bilo treći put u životu da sam se išla frizirati - a da se ne radi o čistom podrezivanju vrhova;-)

    avatar

    20.10.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Al si radila nešto sa bojom kose, ne?

    avatar

    21.10.2008. (03:40)    -   -   -   -  

  • chinakoor

    U ovakvim situacijama obično kažem da ne razumijem nečiju potrebu da stavlja slike sebe i svoje djece na blog ali to je vjerovatno zato šta nisan jebeni idiot poput vas.

    avatar

    21.10.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • niniane

    @mala_sanja: Je, mama je nakon poroda imala samo dvije kile više nego kad je ostala trudna;-) Eh da barem i ja tako jednog dana... ;-)
    @PoisonIvy: Nisam, zapravo je to jedna specifična boja koja se zove "izblijedjelo nakon nekoliko mjeseci nefarbanja sa izrastom dugačkim desetak centimetara";-) *blushes* Srećom, izrast se ne kuži jako, pa izgleda kao da to tako mora biti;-)
    @chinakoor: Nisam li ja tebe banala s bloga zbog ovakvih bezobraznih komentara? Zar moram zabraniti komentiranje svim anonimnim korisnicima kako bih te se riješila? Ili brisati svaki tvoj komentar? Ili te prijaviti uredništvu Blog.hr-a? Ako ti se moj blog ne sviđa, nemoj ga čitati.

    avatar

    21.10.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • Sophiana

    Samo kratki replay na tvoj post.... slatka bebica (meni u stvari ne postoji ružna beba, sve su kao maleni putrići, oni nosići/prstići/okice.. počneš se topiti... poželiš ih držati pa makar te štručice imale i 5 kila) :) Pregledala sam filmiće, odvalila sam se od smijeha. Pogotovo jer znam da je možda najsmješnije bilo dok ste snimali. Nego, a kada je planu da vidimo slike i neke eto buduće malene Ninianice? :) Poznavajući tebe i dragoga, pala mi je smiješna slika pred oči. Vidim tebe u rađaoni, naravno neki SF ugođaj, bebica dolazi na svijet nasmijana, sa pregrštom ideja (na tatu).. i sa bujnim čuperkom (na mamu) :)

    avatar

    21.10.2008. (14:23)    -   -   -   -  

  • annab18

    taman se pitam agdje je i kum, kad eno i slike s kumom. ma svi ste bili slatki. i ja sam u utorak prije subote, bila kod njih i cijelu večer nosila stelu. sljedeči dan tamo me sve oko vrata i ramena bolilo.....ajme....mala ima kila....ali je preslatka....baš je divna i dobra. zamisli nije plakala u crkvi. odlično....pozdravi mužića.....pusa... mala slatka crvena.... :P

    avatar

    21.10.2008. (16:41)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    predivan post

    avatar

    22.10.2008. (06:54)    -   -   -   -  

  • niniane

    @Sophiana: Heh, slažem se, nema ružnih beba;) :D Drago mi je da su te filmići nasmijali, to je moja misija u životu, nasmijavati ljude ;) Malu Ninianicu ćemo vidjeti za godinicu-dvije, svakako prije moje tridesete ako Bog da ;) - i ti si jedina - od svih koji mi postavljaju to pitanje u zadnje vrijeme - koja me to pitala na simpatičan način zbog kojeg se nisam osjećala kao da sam pod pritiskom :-))) Pisala sam o tome prije nekoliko postova, nakon Dana piva na kojima su nas svi živi pitali "A kad ćete", "Ima li što nvo" (+ znakovit pogled, naravno), što me raspizdilo skroz. Tako da hvala što pitaš na način koji me nasmijao:-)))
    @lavica18: Ma preslatka je mala skroz, sve me otkinuli majčinski instinkti dok sam je držala;)
    @Duhovne misao: Hvala :-) I bilo je predivno:-)

    avatar

    24.10.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • Palomina

    ...slike su prekrasne, malena je slatkica... :)
    ...neka malenoj bude sretan život, i ti joj budi nježna kuma...
    ...pozdrav i čitamo se...

    avatar

    26.10.2008. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...