Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • barba

    Bio jednom Trst...

    avatar

    19.10.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  • katalona

    Neka si se ti nama prošetala po EU!

    avatar

    19.10.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    a ne, ikea je uvijek dobra :). ne zatopli oko srca ali nekad je potrebno tamo po te gluposti. pa nove case za kapucino ili bijelu kavu, pa neku vazicu i td... od tih gluposti i zive :)
    h & m se slazem. uzasne krpetine. samo, nije svugdje tako. krpe su tamo gdje je velika frekvencija pa im je svejedno sto prodaju jer znaju da ce prodat. recimo ljeti na kärtner strasse prolaze horde turista a H&M izvuce takvo smece na vjesalice da nije za vjerovat! uzas. ali navodno ce sad u studenom za njih dizajnirati japanka iz comme les garcons i to bas jako ocekujem jer imaju odlicnu modu!

    avatar

    20.10.2008. (00:12)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    ah... jedva čekam... ali mislim da ću ja ipak u prvom mjesecu - kad horde naših potroše sve novce i odu doma... hehehhehe...

    avatar

    20.10.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ajmo se dogovorit za vinjetu za janeze, treba mi vrlo uskoro, javi mi se na mail ak se je želiš riješiti... :) Najbolji odlazak u Graz je preko tjedna kad nema naših, uvijek bio i ostao, i da, treba ići u H&M u centar jer je tamo manja frekvencija naših.. Ne slažem se s tobom za Snuleta, nema takvih slatkica tu ko tamo na Snupače, ipak sam ja Snoopyshist pa znam! :))) Ja nema što nemam na Snuleta, a mislim da je vrijeme da skoro obnovim kolekciju, ali se ne sjećam da sam u Sloveniji u H &M vidjela igdje išta s njegovim motivom..

    avatar

    20.10.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Je li to privjesak-zmijica? :) Baš je sladak, jako mi se sviđa. Za te neke sitnice bih voljela da se Ikea otvori i kod nas, unatoč sentimentu ipak je lakše tako kupovati nego u jednodnevnoj šopingholičarskoj žurbi, a i imali bismo veći izbor. Čula sam da se otvara u Slavonskom Brodu, može li mi to netko potvrditi? Što se, pak, krupnarija tiče, namještaja i sl, Ikea baš i nije najpametniji izbor jer zna biti poprilično nekvalitetna, moja mama to zove škart. :))) E sad, naravno da je škart ako očekuješ da si namještaj ne mijenjaš idućih 30 godina, prije je to bilo drukčije s dugotrajnošću namještaja. U svakom slučaju, svakome prema izboru. :)

    avatar

    20.10.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ovo ljeto sam i ja bilau Ikei i H&M, ali pored Beča, i iz Ikee sam izašla sa brdom malih zdjeličica i takvih stvar, zbog toga je Ikea zakon, a u H&M sam ušla, uzela da kćer par stvar, ali mi se općenito gadi taj dućan jer se osjećam kao na buvljaku.Sve je neuredno i ljudi se trgaju za odjeću, nabacuju, bacaju i ostavljaju na sve strane. Užas. I jedva čekam da se kod nas otvori Ikea jer ne volim kako Hrvate tretiraju u Austriji.

    avatar

    20.10.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ma bitno da se malo promijeni svakodnevnica, a šoping manje-više iako su cijene , a i kolekcije najčešće ipak drugačije nego kod nas.

    Ak idemo u Graz, idemo preko tjedna, uvijek prvo u centar (kava, kolači, "moj dućan", Zara dječji odjel), na kraju u Ikeu samo ako imamo nešto planski za kupiti.

    avatar

    20.10.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja radije da NE uzuju cipele dok isprobavaju krevete, if you know what I mean he,he
    Te velike case su mi super za latte XXL.

    KLopa u Ikeai nije losa (zapravo uglavnom nije losa) i vecim dijelom je bio, jako friska i nije przena nego radjena na pari, puno povrca i ribe. Mozda je u Grazu drugacije ali u DE bas volim tamo pojesti nesto!

    avatar

    20.10.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    do pisanja puno pozdrava!

    avatar

    20.10.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    A ja mislila da je crveni tepih kupljen za Kraljicu Majku, a onda sam se sjetila da sam negdje pročitala da je pokojna...i bi mi baš krivo...

    avatar

    20.10.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Kako se kaze, glavno da vam je guzica vidjela puta,hehe.
    I ja volim ici u IKEA-u (nisam vec dugo,dugo).

    avatar

    20.10.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • bugga

    Glavno da je tebi bilo dobro.

    avatar

    20.10.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    trebas ići u H&m u murpark, zapamti!!! to ti je drugi ulaz u graz. puno bolji šoping i nema naših koji se naguravaju...
    fali mi ikeaaaaaaa
    dogovarala sam baš s "bivšim" jednu rundu u ikei da opremimo odvojene stanove, koji crni humor, ha?

    avatar

    20.10.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajme shopping!!!! Ja se vec neko vrijeme nikako da rijesim shopping groznice, nesto prestrasno a i pogubno za budzet! A prekosutra se i ja spremam sa prijateljicom do Ikee u Anconi, onako cisto informativno da nam prodje vrijeme. No cisto sumnjam da se necemo vratiti punih ruku. A nas dvije smo ubitacan dvojac za shopping, kad idemo u paru shoppingirati vracamo se praznog novcanika i prepunih ruku, uzas jedan! A Swarovski nakit mi je stvarno slaba tocka....to nesmijem ni gledati jer nikako ne mogu odoljeti :-)

    avatar

    21.10.2008. (02:02)    -   -   -   -  

  • Tibica

    Austrijski šoping je pao prije godinu i ohoho zadnji puta....od ljeta me privlači Mađarska-našla par jeftinih dućana i JA-O! Opteretila Diners skroz. Slijedeći mjesec idem ponoviti opterečivanje ;))))

    avatar

    21.10.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Dobro ti kažeš....da Ikea dođe kod nas nebi to više bilo to.....

    avatar

    21.10.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    29.10.2008. (01:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...