Komentari

uomo.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    "pojebao mu ženu, razjebao mu život"

    S ovim se ne bih složila. Nije mu razjebao život ženin ljubavnik, već ŽENA! Je li ju ljubavnik silovao? Nije. Sama je pristala ševiti se s drugim mužu iza leđa, sama je kriva što nije s mužem razgovarala (ako nije) i pokušala da razriješe svoje probleme. Jer očito joj je nešto s njim falilo, osim ako je nimfomanka. A ni tada nema opravdanja za prijevaru.

    Muž je prema ljubavniku osjećao bijes u smislu povrijeđenog ega jer taj je, eto, očito bolji i poželjniji muškarac nego ja kad je moja žena otpuzala iz mog u njegov krevet. Ozbiljna neuračunljivost je, po meni, ipak malo više od zgaženog ega jer da je tako, svatko bi mogao praviti sranja i činiti zlodjela jer je, eto, bio neuračunljiv. Pa mu je to opravdanje za blažu kaznu. Vraga.

    I ja sam imala u životu stanja totalne boli, bijesa i frustracije koji bi mi svojim intenzitetom mogli biti savršeno opravdanje za zlodjelo pa ga ipak nisam počinila jer sam uravnotežena osoba koja uspijeva razlučiti dobro od zla. Znam da nisu svi ljudi takvi, ali znam i da se monstruozni zločini ne mogu opravdati neuračunljivošću nekoga tko do tada nije imao nikakvu psihičku anomaliju.

    avatar

    19.10.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    Ne znam što bih rekla. vjerovatno se prvi đir priko nečijeg tijela u sudstvu još i smatra afektom, ali već peti i šesti đir....ne znam. Ne znam. Sad sam upala u duboku kontemplaciju, benti.

    avatar

    19.10.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Žene varaju ako su emotivno nezadovoljne..bar u 90% slučajeva. Muški to rade eto tako, iz hobija da si dokažu da su još fakeri..

    avatar

    15.01.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...