Komentari

capljina.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • jacky

    e nije Njavro igro,da je on igro bilo bi obrnuto

    avatar

    19.10.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • kiki

    uuuuuuuuuu koliko Pjevac fali!!! da je kapiten igro dobila bi Čapljina i Viteza i Ilidžu!!!

    avatar

    19.10.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  • gledatelj

    pjevac je maneken i glumac a ne igrač. neka igraju oni koji žele a ne oni koji ucjenjuju klub

    avatar

    20.10.2008. (08:00)    -   -   -   -  

  • Vitez

    ne bi vi nas dobili da vam je omejer branio i karabatic igro

    avatar

    21.10.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • django

    gledatelju pricas o nekoj ucjeni.. a zasto ne spomenes to da igraci nisu primili place?? zasto ne spomenes to da su tela i kompanija lopovska duzni igracima veliki novac a sto se vidi i iz toga da citava postava ne igra od prosle sezone. Covjek trazi ono sto je njegovo,nisu ispostovali i nema sta tu trazit i gotova prica coece! A da ti kazem i da nemas pravo,jer Pjevac je pokazao da je pravi karakter cekajuci svoju sansu i nepravedno je bio zapostavljen i pokazao je da je jedan od najboljih a ti "gledatelju" ocito nisi bio "na satu" kad se to gradivo prikazivalo na terenu!!

    avatar

    21.10.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • gledatelj

    onda neka "maneken" kaže ne želim više igrati. Plaće su im dužni i prije bili pa zašto je ostao i ako je znao da TELA i njegovi kompanjoni uzimaju lovu i daju je samo onima koji njima odgovaraju. Koliko znam da nije se naigrao i prošle sezone. A što se tiče igrača iz prve postave od prošle sezone normalno je da napuste klub ako imaju ikakvu ponudu nego da budu rekreativci u HRK "TELA I COM"

    avatar

    22.10.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • django

    "Gledatelju ti pojma nemas!!! Trebas ti sinko jos pure pojest pa nesto komentirat!! Vec sam ti odgovorio i zato ne fantaziraj! A i ova uprava i tela zajedno mogu jos malo tu bit a bit ce i njima ko na izborima. Budi siguran da slijede vedriji dani za capljinski sport i nasu djecu.

    avatar

    22.10.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • gledatelj

    pure sam pojeo više nego što ti možeš i zamisliti,tako da ti mogu skoro i otac biti. Što se tiče vedrijih dana za Čapljinski sport daj bože da dođu već danas,ali doktor neće dati ni marke dok su perači novca na klupi i u upravi čapljinskih klubova tj.oni "ljudi" koji gledaju osobni interes a ne grada i ljudi u njemu.

    avatar

    23.10.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • momir

    njavroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sta ce on igrattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    avatar

    24.10.2008. (22:22)    -   -   -   -  

  • Street Game

    Jebo majku dok igraju oni Brkic, Cvitanovic i Sutalo nikad nista od Capljine nece bit.
    Dajte priliku drugim igracima,,,,,,,Udzeniji, Lasti, Njavri i Buli pa cete vidjet sta je igra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

    avatar

    26.10.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • promatrač

    čuješ ti gledatelju,prsle ti oči ko ribi na tavi!!! ako tvoje dijete trenutno igra u čapljini bolje bi ti bilo da si ga gurno s balkona nego da igra ovdje i da ga netko iskorištava! nije Pjevac jedini koji je otišao i koji će, na veliku sramotu, otići iz ovog kluba!! pogledaj malo bolje po gradu i prošetaj pa ćeš vidjeti koliko još čapljinakih "nada" ima a da su se odmaknuli od ovih seljaka iz dvorane!!! ja sam Pjevčev veliki prijatelj i često smo na piću u gradu, nitko mu još nije rekao da je budala i da je seljačina što više ne trenira nego su ga baš naprotiv, svi ohrabrili i rekli mu da je napravio pravi potez! prava izjava jednog sugrađanina bila je: ti da trčiš i znojiš se, a da tela i telići ubiru lovu! dovoljno je leđa podmetao kad je trebalo a ti ga sada nazivaš manekenom, sram te bilo i stid. najbolji su ovakvi ko ti sve vide,a ništa neće da poduzmu!!! Trebaš ti još ne pure nego drobe pojes pa da možeš o Pjevcu ovako pričat! dovoljna zahvala za sve što je dao za ovaj klub je to da mu, nazovimo trener nezna ni pravo ime, dokaz je večernji list od neki dan!!!

    avatar

    28.10.2008. (20:03)    -   -   -   -  

  • ruuuukometas!!!!

    PA svi ste vi jadnici i glupani osim onoga malog Pervana i osim onoga maloga Bule,pa momci su usli neki dan protiv veleza i zabili su 8 golova od svih vasih 20...gledo sam utakmicu i bio na tribini,i djelovali ste nemocno,ali jedino njih dvojica su se izdvajali od sviju vas,momci igraju moozgom.....

    avatar

    31.10.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • richardson

    koji komentari ccc

    avatar

    31.10.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...