Komentari

blogodneverina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • vatrena primorka

    Rekla bi ti...."kad budeš spreman!"
    Nikad u životu još nije nekom dečku, tko traži nešto više od sexa, bila interesantna cura koja mu se nudi na pladnju jer takvih je puno a i lako ju je dobit pa zato i nije nešto.
    Bit u svemu je igra "lovca i lovine" i uvijek je lovac taj koji mora lovit a lovina uvijek mora malo bježat prije nego se preda....ali kod današnjh cura kućni odgoj je u banani pa se lako podaju a i ne drže do sebe. Tako da cura plazi po tebi a ti ju ne šljiviš 5%,a ča ti to o njoj govori?!
    Ti ćeš ben popustit jednoj ali kad budeš spreman učinit taj korak.
    Znam kako ti je jer imala sam i ja takvu pauzu da nisam želila nikog a muški su se nudili ko ludi a ja san bila flegma.Taj period tvoje "samoće" će proć,o tome ne razbijaj glavu ali i ne topi se toliko u alkoholu.:)))
    Pusa

    avatar

    18.10.2008. (18:08)    -   -   -   -  

  • vatrena primorka

    Da ti odgovorim....nisam bila u to vrime na blogu kad sam imala taj period "samoće":)...a ča se tiče kako ćeš znat kad si spreman....bez brige,vidit ćeš,osjetit ćeš...pukne te :)))

    avatar

    18.10.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    pzdrv
    mislim da se ne trebaš brinuti, tvoje je ponašanje posve normalno. čak i hrabro: mnogi bi pošli s curom samo zato jer se to od njih očekuje

    avatar

    18.10.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    a sad se ponašam dijametralno suprotno nego kad sam bio u vezi, prije godinu dana sam se trebao tako ponašati a ne sad:)

    avatar

    19.10.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Prvo da ti odgovorim o Korzu. I Osijek ima svoje Korzo gdje zna biti čovjek bez nogu koji prosi. Ali imam 1 pitanje. Jesi ti iz Rijeke? Vidim da spominješ i Novigrad, a blizu njega imam vikendicu gdje ljetujem već 23 godine pa zato pitam. Išla sam za vrijeme rata u Novigrad u školu čak. :)
    Što se tiče tvoje ljubavne situacije i nespremnosti na vezivanje... moje mišljenje je da ćeš svu spremnost osjetiti u trenutku kad upoznaš Onu Pravu. Kada će se to desiti, to ne zna nitko pa ni ti. Ali osjetit ćeš, puzzle će odjenom biti savršeno posložene, imaš ćeš sretnu slutnju u sebi, ne znam kako da to opišem, ali identično se dogodilo i meni. Mišljenja sam da su ti sada ova stanja zapravo podsvjenso opravdanje jer još nisi pronašao djevojku koja bi te privukla na svim razinama.
    Nemoj forsirati, život takve stvari obično riješi samostalno. :)

    avatar

    19.10.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • Hostel Expert

    Osobno mislim da fešte nisu najbolja mjesta za upoznavanje potencijalnih partnera, jer su ondje na momentalno "barenje" s nepoznatima spremni uglavnom oni površni, kao što je ta cura koju opisuješ. A mi ostali, koji nismo tako površni, više volimo popričati, razmijeniti neka mišljenja, a onda, ako se dogodi kemija, dogodi se. Može u tom slučaju i na fešti. Puno sreće!

    avatar

    19.10.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Nisi spreman za vezu to je vjerojatno to, a i to nabacivanje mi je onako kao s nekih srednjoškolskih ili faks tuluma, ne znam zašto bi to itko doživljavo ozbiljno, ako te privlači ok, ako ne zajebi......, pojavit će se prava, don't worry, ali sumnjam, čisto sumnjam da ćeš je srersti u nekom pijanstvu hahah, no niikad se ne zna:))

    avatar

    22.10.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • piksi

    A možda ti stari moj više naginješ na dečke....

    avatar

    05.04.2009. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...