Komentari

teorg.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Gluposti_pises

    Ma ti ces komentirati odgovornosti i doktorske posle, pa valjda ju je pregledala viseclana hrv. komisija a i medjunarodna. Ovo sto drobis po blogu su gluposti, aj aj mozda bi i povjerovao da je prosla samo hr. kontrolu ali jbg. prosla je i medjunarodnu. a na slici se drzi koliko ja vidim drugom rukom za stap ili ja mozda gledam pogresnu sliku. Malo je ruzno sto ovdje dovodis u pitanje klasifikatore i trenera jer i da je to istina sto kazes kako su oni mogli to znati kad ni ini doktori to nisu vidili, al napominjem mislim da ste otisli pre daleko u optuzbama!!! Ta zena mi se ni malo ne svidja od prvog dana i ne branim je ali brate ovo je vec pretjerivanje. E bas si se ti ovdje nasao da mjenjas doktore, kao da je vec nisu 1000 puta smnimali na tim klasifikacijama. Zene sa tetraplegijom dizu benc press 90 kg. Sad prijatelju moj mozda bi tebe trebalo zaposliti kao doktora i klasifikatora jer ocito bolje znas od njih. A sto se tice Gđe. Dunje Marusic i B. Omazic, e u tom grmu lezi zeko. Eto detalji za istrazivacko nov.....

    avatar

    17.10.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • LITERARIJE

    Niti sam ti brat, niti prijatelj - i poštedi me te svoje pogrešne orijentacije. A ponajmanje mi se slaže gluposti na tvoje gluposti. Konačno, nitko te ne tjera da nešto čitaš i još da se na to referiraš. Tja, svatko se češe gdje ga svrbi.

    avatar

    17.10.2008. (19:43)    -   -   -   -  

  • blabla

    Ajde glupane nemas pametnijeg posla nego se pravit doktor daj zavrsi fax haha

    avatar

    17.10.2008. (20:18)    -   -   -   -  

  • blabla

    triba tebi dat dijagnozu

    avatar

    17.10.2008. (20:20)    -   -   -   -  

  • knjiga

    Blablator vrijeđa jer mu ništa drugo ne preostaje.

    avatar

    18.10.2008. (09:49)    -   -   -   -  

  • Imaš pravo

    Jako zanimljiv članak koji zahtjeva prije svega detaljniju analizu. Gledajući njezine fotke danas, nakon ovog članka i ja razaznajem puno toga ovdje napisanog. Vjerujem da ni jedna komisija nije ni sanjala da će se susresti sa prihički bolesnom osobom koja će žudjeti za najtežim oblikom invaliditeta, pa tako nisu niti radili sva istraživanja kod svih športaša, smatrajući da zemlja iz koje dolazi pojedinac i te kako zna koga šalje na natjecanje.

    Velika blamaža za nas, a ona se već pokušava ugurati u Njemačku reprezentaciju za London! Pa neka obruka i njih! :llol

    avatar

    18.10.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • hej

    jel ima koga na ovom blogu

    avatar

    09.02.2009. (16:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...