Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Juran

    Pobogu, Davorko, razočarao si me do dna! Već si i ministar bio, a nisi uspio naučiti da imenica glasi VAKUUM, a pridjev od nje VAKUUMSKI. Sad si se razotkrio pootpuno. I ti si dakle polupismeni poluinteligent kao i oni HDZ-ovci i SDP-ovci s kojima sjediš u Saboru. A ja sam se prije nekoliko dana naivno ponadao da bi mi ti mogao biti politički idol! Čemerne li Hrvatske s takvom zakonodavnom vlašću! A ni izvršna ni sudska nisu ništa bolje. Kamo god se okreneš sve puno polupismenih poluniteligenata sa zvučnim titulama iza kojih ne stoji znanje (posla za USKOK koliko hoćeš). Pa se onda čudimo zašto ne funkcioniraju državna uprava i pravosuđe. Kako će funkcionirati kad su im na čelu neuke i nesposobne spodobe kojima normalan čovjek ne bi ni stoku dao čuvati. Oj hrvatska mati, od jutra do večeri moraš tugovati!

    avatar

    18.10.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • Kanak

    Rekoh neću, ali moram iz pedagoških razloga. Nije ovo nivo koji se očekuje od jednog bivšeg gradonačelnika, bivšeg ministra i tako dalje, da ne kažem diplomanta filozofskog fakulteta koji sprema "magistarsku disertaciju", jer ako se ovim stilom radi i na disertaciji moglo bi u njoj biti raznoraznih nekontroliranih eskapada. Cijeli je tekst o kanalizaciji ambalaža za već ukorijenjeni stil kojim pišete, a koji se svodi na omalovažavanje ("tobože obnovljene ulice" i tome slično). Ma, otkuda uopće u ovom tekstu asocijacija na bauljanje trubadura s uvlačenje Dubrovačkih trubadura. To što ste navikli lupetati, ne znači da se ne trebate kontrolirati. Vi morate držati do digniteta političara. Inače, nakon zareza ide nešto što se direktno nastavlja na tekst prije zareza. Tako, naprimjer, kada kažete "muke stanovnika Galdova" i stavite zarez znači da se to ne može nastaviti na "kao što je kanalizacija". Čini mi se sve u svemu da je tekst rezultat trenutka u kojem ste bili izuzetno iscrpljeni, ne ulazim u okolnosti kako i čime, ali trubaduri i nemari, kojima je još samo falilo da zidaju most bez kraja do nekog i nečijeg zavičaja, su čisti višak. Šovinistički je cinično pisati o Maji Šuput. Bome i dabome ne bi trebalo niti posebno spominjati. Obzirom na broj pitanja koja postavljate u seriji, čini se da ste se barem malo počeli gledati oko sebe i ugledali se na svoju stranačku kolegicu gospođu Marinu Lovrić ili da niste stigli sami pisati, pa je to odradio netko od pametnijih u Stranci. Bože, oslobodi.

    avatar

    19.10.2008. (18:21)    -   -   -   -  

  • Redpen

    @ Juran i Kanak

    Redovno čitam ovaj i druge meni drage blogove, ali moram reći da me rijetko kada nečiji komentar razljuti kao što su to uspjela vaša dva komentara na tekst o vakumskoj kanalizaciji. Kako vam je uopće palo na pamet suditi čovjeka po tome kako piše određene riječi ili zbog toga što je pogriješio u pravopisu? Čime se to ikada igdje može opravdati?
    Što ste mislili postići vašim komentarima osim omalovažiti jednu od rijetkih osoba s političke scene, koja nas blogere tretira kao sebi ravnopravne. Zar zbog jedne ili dvije krivo napisane riječi treba pljunuti na stotine postova i više stotina odgovora na komentare dok nas istovremeno 98,9 posto ostalih političara tretira kao nedostojnim ikakve pažnje, ali njima jednostavno nemate gdje ostaviti ovakve komentare, pa su zbog toga bolji od Davorka?
    Nazivati nekoga poluinteligentnim zbog riječi koju 41,5 posto Hrvata, ako je vjerovati Googleu, ionako piše pogrešno nije samo neinteligentno nego je s onoga ruba pameti ili vrlo, vrlo zločesto i podlo.
    Posebno je promašena „kritika“, ako to ovi vaši komentari uopće i jesu, a ne samo obično trolanje i podmetanje, s obzirom da se u oba komentara potkrala greška. Ako već s visine pljujete po nekome zbog pravopisne greščice, budite barem toliko dosljedni pa svoje komentare napišite ispravno. Nikada u životu nikome na blogu ili nekom forumu nisam prigovorio zbog pravopisa, ali...
    Nedopustivo je nekome zbog vakuma prigovarati, a napisati riječ „pootpuno“ s dva o. Naime, ta se riječ i u Klaićevom i Antićevom rječniku piše potpuno i nikako drugačije, a uopće ne želim ni počinjati s pokušajem da razložim što znači da je „sve puno polupismenih poluniteligenata“..
    Također, riječ „naprimjer“ niti Klaić niti Antić ne priznaju već se na i primjer piše odvojeno.

    avatar

    19.10.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    @juran, kanak - što mislite o vakumskoj kanalizaciji u Galdovu?

    avatar

    19.10.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    22.10.2008. (02:40)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    22.10.2008. (02:41)    -   -   -   -  

  • admin

    Pridruži se fresh ekipi na novom forumu www.tipkalica.com!!! Vidimo se, pozz.

    avatar

    23.10.2008. (08:34)    -   -   -   -  

  • Kanak

    Galdovčani do sada nisu imali kanalizaciju. Zbog toga je to što su je sada dobili dobro. Do sada se uvijek postavljalo pitanje zašto Galdovo, koje je de facto u Sisku, nema riješeno pitanje kanalizacije. To pitanje je bilo na mjestu.
    Izgradnja kanalizacije sobom vuče niz troškova. Jedan trošak ide iz Gradske blagajne koju pune porezni obveznici, a drugi je onaj koji tereti korisnike te kanalizacije od trenutka priključenja na mrežu. Koji je odnos kvalitete i cijene teško je utvrditi iz moje pozicije, a vjerujem i Vaše.
    Do sada su stanovnici Galdova bili neopterećeni tim troškovima, a iz Galdova dolaze informacije da stanovnicima od početka izgradnje smeta buka strojeva, nekima su zaprljane fasade, a drugi se ne žele priključiti na kanalizaciju jer im je i do sada bilo dobro.
    Bolje je nego što je bilo, jer nemati kanalizaciju nije prihvatljivo i s tim se i Vi vjerujem slažete, ali to i povećava mjesečne izdatke.
    Tako Vam je to s ljudima, svako ima svoju perspektivu. Vezano za tehničko rješenje ne smatram da je Galdovo toliko specifično da stvar ne bi funkcionirala, osim ako nije ugrađen preuzak profil cijevi ili ako je usisna moć vakuuma preslaba. Te podatke nemam, a vjerujem ni Vi, a nije mi to ni struka, kao ni Vama Davorko. Sad grah, vol, prasetina, to su sitnice s kojima se ne bi trebali opterećivati, to je stvar folklora.

    avatar

    25.10.2008. (20:18)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    29.10.2008. (02:39)    -   -   -   -  

  • OT

    :) Operacija Trijumf

    avatar

    29.10.2008. (02:40)    -   -   -   -  

  • Ex

    Uvijek sam vas doživljavao kao intelektualca, dajte se okanite kanalizacije, to prepustite neintelektualcima, iako je to možda politika, nije za vas Davorko.

    avatar

    30.10.2008. (10:32)    -   -   -   -  

  • budući dogradonačelnik

    vakumska kanalizacija je totalni promašaj za nas koji živimo u Galdovu najvažnije su oborinske vode, a to pitanje nije riješeno vakum kanalizacijom. No kako stvari sad stoje 50 milijuna kuna je bačeno u zmlju. pa sjetimo se samo kako su tekli radovi, prvo kopanje pa postavljanje cijevi za kanalizaciju zatrpavanje a za njima ide ekipa koja ponovno kopa postavlja cijevi za plin i zatrpava, DOBRA ZARADA, DOBAR POSO,
    no kako stvari stoje morat ćemo u Galdovu tanko srat.

    avatar

    06.11.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...