Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • makedo

    hahahahahahaha, legendarno!!!
    samo ima tu jos za nadodati...recimo zlobljanjske banke i kako smo opljačkali par milijončeka...itd, itd :):):)
    još se cerim...hahahahaha...

    avatar

    23.10.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • skaska

    ja sam si danas kupila jahtu v biogradu i hebe mi se (al ne znam jel bum stigla)

    avatar

    23.10.2008. (18:03)    -   -   -   -  

  • NF

    objasni djetetu da ti neobrijani južnjački zlobenci nisu opasni, sjetio sam se one:
    mali miš prvi put išao vani i kaže da je upoznao dvije životinje, jednu groznu histeričnu (kokoš) i jednu izuzetno simpatičnu koja se samo izležava na suncu (mačka)...

    avatar

    23.10.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  • Wall

    mislim da je NF pogodio poantu- ništa nije kako izgleda, iako vjerujem da imaš osobnih neraščišćenih računa s vinjetama i putovanjem kroz deželu.kad su Slovenci sredinom osamdesetih podigli balvan-štafetu usred Ljubljane, nismo razumjeli; pa Pankrti, Buldožer, Predin, Laibach, Videosex, kultni oml.časopisi...kad smo olajavali slovenski šovinizam i prezir prema prljavim južnjacima/Balkancima, nismo ni slutili da će širokih ruku i srca prigrliti baš sve nacije i naodnosti u izbjeglištvo iz pobješnjelih balkanskih državica, uključujući i bijesnu Hrvatsku;Slovenci, koji 'mrze Bosance' imali su/imaju Šerbedžiju, Balaševića, Plavi orkestar, o najboljem 'slovenskom' glumcu/reditelju Đuri Nadrealisti da ne govorim. htjeli mi to proznati ili ne, Slovenija je imala Drnovšeka - a mi Tuđmana; kod njih su desničari ridikuli, kod nas akademici i krema društva/na vlasti; oni su EU, makar i mali, mi ni kad budemo u članstvu nećemo biti istinska Europa, već muljatori koji su se ugurali jer je to 'in', jer se 'nosi'... eto, mojih 5lipa.

    avatar

    23.10.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Makedo - a eto; inspirirali me njemački ekspresionisti, povješani na Gornjem Gradu, hahaha...
    @ Skaska - čujem da se i Kerumu jebe. A i jahtu ima. Samo velim.
    @ NF - ma opasni kajgod, pa ni herpes nije OPASAN. A ovo za živine, super fora. Čak sam i punicu skužil, al ne'm rekel niš više. :-)
    @ Wall - naravno. I Naravno kultura, i Predin, i Drnovšek (kojeg su oni birali, kao što smo mi birali Tuđmana...) i svašta još. Ali baš Tvojim nizom - pa ZATO i grintam, jer bi takve stvari, koje spominjem, očekivao ...drugdje. Ovako, nude na percepciju mentalni standard, kojeg onda sami stravično ruše, a to je trenutno i europskija tema, a ne samo balkanoidno grintanje jugoistočnijih susjeda... No - uostalom - što, spominjao sam Sloveniju? :-) :-) Hvala Ti na javljanju; živio!

    avatar

    23.10.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • Wall

    samo sam dobronamjerno htio skrenuti pažnju na poopćavanje na temelju tvog pojedinačnog lošeg/dobrog iskustva; kao da je Amerika samo rad/znoj da parafraziram Štulića; kao da je Amerika samo odvratni W. i naftni klan za svjetsko klanje; od poopćavanja i pljuvanja po Slovencima jedan je komičar napravio unosan posao; kako bi se osjećali Hrvati da ih se sve strpa u neki uski kalup, stereotip? mi u HR to radimo i Srbima, Hercegovcima, Bosancima, itd...ne volim ni Srbe,ni Hrvate, ni Slovence. ali volim mnoge pripadnike sviju tih/drugih naroda; mnoge njihove državljane ne volim; moje loše iskustvo s puno Hercegovaca često me zaludi pa gunđam; a onda,kao sad, vidim npr 'makedo' koja je odande; sjetim se 'redskina', i mnogih divnih pisaca, porijeklom odande....a tek koliko nepoznatih dobrih ima tamo? jedino opravdanim smatram prigovaranje svojima, pa i svojoj državi- na to svatko ima pravo, ali i obavezu, odgovornost....piši loše o hr iskustvima. to je produktivno. napravimo sve boljim ovdje...ja osobno HR smatram šizofrenom malom zaostalom mafijaškom državicom- kraljevinom

    avatar

    23.10.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Još si ljut zbog vinjete ? Ne vjerujem da si sitna duša ...nego pokušavaš analizirati i shvatiti susjede.

    avatar

    23.10.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    :) haaaaaa sjajna uspavanka, briljantna čak, i mene bi uspavala da je čujem mislim :))

    avatar

    23.10.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Wall - tako sam Te i shvatio; dapače :-) Da, jako svi operiramo sa klišeima, u pravu si, ali sa osobnim iskustvima iz te tamo zemljice fakat nemam sreće nimalo - to si dozvoljavam priznati. (Valjda dijelom baš jer se uvijek iznova pokušam uvjeriti u suprotno, pozitivno, uljuđeno... - na žalost, od tridrsetak zemalja koje sam vidio, jedino mi se Slovenija baš ne da...)
    Tvoj zaključak da imamo i sami dosta posla i bez okruženja - potpisujem u potpunosti... Hvala na javljanju! :-) P.S. - u pozitivce sam zaboravio ubrojit genijalku, Vesnu Zornik... :-)
    @ Žubor - Da; ljut sam i pokušavam shvatiti. I ne mislim da sam sitna duša ako me nešto smeta - gadno je kad je nekome sve okej... Jer... Krenem jednom godišnje na put od 1000 km i prvo dva sata petljam onuda, kao po dvorištu. U povratku jedva znam za sebe, a tamo stop-go kroz seoca, meni na pišomet od doma, a nikad proći. Kroz 300 km Austrije prođem za 7,50 eura za dva, dva i pol sata. Kroz Deželu, bez autoceste, za 35 eura za sto kilometara, isto nepuna dva sata. Pa ne, ne shvaćam. A baš se trudim. Al'- Mojca mi je draga... :-)) ...grrr... Tebi veliki mirni mahmah! :-)
    @ Pikulinya - ma da. A mene tko pita, evo tlak mi skočio.... :-))

    avatar

    24.10.2008. (08:52)    -   -   -   -  

  • file

    Sad me malo iznervirao Wall sa svojim "politički korektnim" komentarima. Kao da mi drugi ne znamo da nije sve crno-bijelo... Ali, Pit, I TO je Amerika. Zašto moram šutiti o tuđim sranjima, ako imam i svojih, i uostalom, stalno SVI pričamo o njima?
    Inače, ja o Slovencima sve najbolje. Moj gost iz Dežele kod mene u vikendici dođe radit. I još mi to plati. I da se s njim popričat o sranjima. Hrvatskima, a bogami i slovenskima.

    avatar

    24.10.2008. (10:55)    -   -   -   -  

  • primakka

    neka tebi malog anđela, pa makar mu i o zlobencima pričao...

    avatar

    24.10.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    ajme ča si ovo lipo napisa...za boju informacija...ja putujem slovenijom 6 puta godišnje...trošak 35 eura...simo tamo...a od bregane do splita...6 puta po 22 eura u jednome pravcu i 22 nazad...živi bili pa izračunali...bij de vei...od bregane do jesenica mi je deboto 200 km od tega samo 20 km sa dvi trake...nije sve crno ka ča se stalno ponavja...odma bi prista da i moja HR uvede vinjetu...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    24.10.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Filipinka - Ti si moja emotivna polovica, hahaha... Ma, posve je okej što Wall piše; istine mogu biti koegzistentne, a super mi je da netko ima stav, makar ga ja neki put i ne dijelio. Sve drugo... reklo se. /Možda je do godina. I ja sam nekad bio politically correct. Sad postajem iskren- da spasim ono malo duše... / :-) :-)
    @ Primakka - ... da... masturbacija zna biti isključivo mentalna. /Maria - - - san! Upravo slušam opet... /
    @ DMI - :-) pa slažemo se; nema logike istim mjerilom ići na one, koji jednom godišnje, i ove druge, koji redovito. :-) :-) /Ajde, ako Te tješi, ja sam često na Zagreb - Lipovac; valjda sam pola Rvacke isfinancirao time u ovih deset godina.../ Nego, živio Ti meni! :-) :-)

    avatar

    24.10.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    I kaj da ti covjek napise kao komentar? Zlobenci, kao ljudovi, su sasvim okej. Mozda imaju neke cudne obicaje, pomalo su pretihi za nase standarde i tako, ali nisu zlobni. Samo im je vodstvo lijeci komplekse na nama.

    Ne znam, sad kad postoji autocesta Budapest-Agram-Fiume, covjek se stvarno pita, koji kurac im treba ovo kurcenje ?

    avatar

    26.10.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • valovita lubanja

    evo šaljem ti jednu dudu varalicu :))

    avatar

    26.10.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...