Komentari

kristinak.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Lunabluna22

    znaš da i ja ne dam svom mužu da se druži s tobom jer si jako opasna :p
    a žene su ljubomorna stvorenja, vjerojatno ne sve, i ne sviđa im se kada susretnu nekog tko je bio na njihovom teritoriju ma koliko to davno ili bezazleno bilo. vjerojatno misle da kad je jednom osjećao nešto prema tebi, tko zna da neće ponovno.

    avatar

    16.10.2008. (09:26)    -   -   -   -  

  • TDW

    Tako ti je to, ja se ne čudim.

    avatar

    16.10.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Moram sad biti iskrena. :) Dakle, iskreno, i meni bi smetalo da moj dečko stane i priča s bivšom na ulici, a pogotovo nešto više. Da se razumijemo, on čak o njoj više ni nema lijepo mišljenje, ne gaji simpatije prema njoj, ništa, čak mi je i sam rekao da bi ju, da ju negdje vidi, eventualno samo hladno pozdravio i bok. Što zbog sebe, što zbog mene. I to je najviše do čega mogu ići. E sad... nije to zato što ja mislim da je ona od mene bolja, pametnija, intrigantnija i sl, već nekako... smatram to posebnom vrstom perverzije. Održavati kontakt s bivšom curom, a s novom si u vezi. Ni ja sama to ne činim, ne mogu biti prijateljica s bivšim jer mi je gadljiva i sama pomisao na to, kao da nešto glumimo kako bi ispali suvremeni. Takve odnose križam i nema šanse za ikakav budući kontakt. Znam da je to možda primitivno od mene, možda mnogo gubim, ali takva sam. :) I da, nisam znala da si gay, stoga, čestitam na samosvijesti i na priznanju, makar i u virtuali, pošto ne znam kako stojiš s tim u RL. Moju podrku imaš! :)

    avatar

    17.10.2008. (11:31)    -   -   -   -  

  • KE TIII

    EEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ

    avatar

    17.10.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    @ Lunabluna22 Uf, zamisli, da smo tvoj dragan i ja malo duže ostali raditi na nekom od projekata, prije nego se meni upalila lampica... sad bi me i ti poprijeko gledala. :D

    @ Kinky. Ne znam, meni nikad nije bio problem stati i porazgovarati sa osobom s kojom sam bila u vezi. Bilo da je u pitanju muškarac ili žena. Nikad se s nikime nisam rastala "na nož" pa mi je onda i sasvim normalno da budemo civilizirani jedni prema drugima. Da se razumijemo, ne bih ni ja voljela da moja djevojka održava previše bliske odnose sa svojim bivšima (što je, u neku ruku, izuzetno često među gej populacijom), ali ako su tu prošle godine, svatko živi svoj život, a nas dvije slučajno naiđemo u gradu na neku od njenih bivših i ona zastane da razmijene nekoliko riječi... Ne bi mi smetalo. Da ode s njom na kavu ili izađe s njom van bez mene, e to bi mi već smetalo. Zato ja i ne idem na kavu s momcima koji su u vezi. Ali ne vidim razlog zašto bi bilo tako opasno stati i porazgovarati s njime. Posebno zato što se svi u biti znamo godinama jer smo manje-više svi ista generacija i odrasli smo u istom kvartu. Ali dobro, svi imamo svoje razloge. I hvala na podšci :). Ja sam gej i online i offline.

    avatar

    17.10.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • TDW

    Gej?! Jezuškristuš...

    avatar

    18.10.2008. (00:51)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    To sam se od tebe zarazila!

    avatar

    18.10.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • Lunabluna22

    Ne ideš s dečkima koji su u vezi na kavu, ali na pivo ideš
    o sjećam se ja i da ste vas dvoje pohodili par tjedana ono jedno daleko selo i vozili se noću bez svjetala :pogled ispod obrve:

    avatar

    21.10.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Kristina K

    Kad tvoj suprug i ja izađemo van jedino što radimo skupa je da se sprdamo. I čekiramo tete što nam se motaju pred nosom. Erm... JA ih čekiram! On ih i ne primjećuje, naravno. Samo na tebe misli i o tebi govori. :D

    avatar

    21.10.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...