Komentari

annapurna2.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • karmen

    veliki, veliki pozdrav svima....čuvajte se

    avatar

    15.10.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • kap.Moreplovac

    Posado moja lijepo napredujete, preplanuli jeste, a i na vrh cete uskoro...saljem pozdrave iz tmurne Rijeke. Mirno more! Prehlada me napada pa nek' mi primarijus dr. Jurković prepiše kakve painkillere za glavu i antibiotike za upalu grla sad vam radi net pa bi recepti mogli stic. Pozdrav Marin!

    avatar

    15.10.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • nlo

    Dobar tek osoblju i gostima pizzerie "Annapurna" i svima koji nas gledaju s visoka i jedu iznad 5000!Nadamo se da Ferro ipak griješi što se vremena tiće pa vam šaljemo puuuno sunca i vedrog neba, viših temp. i mrinog vremena (bez ovih udara). Ferro i Aco držte se, Ogulinska 4-sretan put do C1/C2, Soldi koji solira tamo visoko sretno,a vama hedonistima iz BC-a uživajte!

    avatar

    15.10.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • skochimish

    Normalno da doktor Srceko nema posla kad se tu prasi po speku, nema medicine do speka i luka :))) Decki, uzivajte i dalje, pazite jedni na druge. Pusa svima!

    avatar

    15.10.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • marija

    Veliki pozdrav Vedranu a i ostaloj ekipi iz Gavranovića P-1,uredno pratimo vaš put svaka čast
    samo naprijed!

    avatar

    15.10.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • FRIEND-ICA :)

    SVAKA ČAST DEČKI, SUPER TO VAMA IDE, JOŠ MALO PA STE NA VRHU. BOJICU SVI IMATE, A I DOBRO SE PAPA, TAKO TREBA. SLIKE SU VAM MRAK, OBARAJU S NOGU. BUDITE PONOSNI NA SEBE, CIJELI OGULIN JE UZ VAS. TOPLI POZDRAV SVIMA, A POSEBNO VECI...DRŽI SE, DRŽIM FIGE

    avatar

    15.10.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Mex

    Samo spretno naprijed dečki. Od početka čitam vaše postove i gledam slike i to što radite je izvrsno. Po terminskom planu ste za sad super. Dobivate li kako prognoze? Teško je naći prave vremenske prognoze za vaše područje, ali našao sam prognostičke karte GFS-a (jedan od dominantnih svjetskih meteroloških modela) za Aziju. Za vaše područje se ne vide izražene fronte, a slabe oborine su moguće tijekom četvrtka podne, petka podne, a onda opet u nedjelju (za dalje uz ovu rezoluciju nije smisleno) popodne. Ovo je sve vrlo okvirno i ne oslanjajte se na to jer nisam meteorolog, vi ste u planini (već i sami znate što znači vrijeme na brdu i vrijeme u dolini) a i sve je jako grubo ( rezolucija same geografske karte kao i vremenski intervali prognostičkog materijala). To je vjerojatno ono što ste zamjetili kao moguću promjenu vremena. Sretno!

    avatar

    15.10.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • srcheko:)

    hej momcine!!! jao jao, vise ne mogu ni pratiti gdje ste kojom se brzinom krecete... stvarno ste genijalci!! svaka cast:). to su moji decki... hahhaaha.. usprkos macicama, vidim da necete ostati gladni.. to sigurno:)). ima ona jedna sprdnja- tko se zna snaci, ni u wc-u nece ostati gladan.. :D :D haahha.. pazite na sebe!! veliki pozdrav svima!! i mackajte se s tim kremicama malo vise... da ne izgorite:))... falite mi:** pusaaaa swima, veci hag hag, a mojem srcheku... citat od "jednog striceka"...

    -"Davno je jedan slavni istraživač planina kazao: “Planine su tu, i drugog razloga za uspinjanje, osim samog uspona, više nema.” U tom nadmetanju ili, bolje reći, igri s prirodom, čovjeku je od najveće koristi mozak....."- S.B.

    p.s. ferro ruuulz:))

    avatar

    15.10.2008. (17:58)    -   -   -   -  

  • Herman

    Aco -tebi in ostalim dečkima želimo, da vam gre vse vse po planu, kar ste si zamislili. Mi se pripravljamo in komaj čakamo, da se novembra vidimo v Katmanduju.
    Herman

    avatar

    15.10.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • RIKE

    Gledam fotke i zavidim vam, al uz Heinken je malo lakše, u vaše ime ću još jednu otvoriti i nazdraviti.
    P.S. E da puno sreće i zdravlja i čuvajte se :) Pozdrav!!!!!!!!!

    avatar

    15.10.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • karmen

    bob, upravo došla sa sastanka, planinarskog naravno, svi ti šalju velike pozdrave, uz vas su..

    avatar

    15.10.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • Skalaputan

    Netko je rekao da fotografija govori tisuću riječi, bogme vaše fotke govore koju tisuću više.
    Vjerovali ili ne, mnogi alpinizmom nezainteresirani i neinformirani Ogulinci sada pažljivo prate Vaše napredovanje.Od kada te nema nismo roštiljali, možda se nešto zalomi u subotu!
    Sale, navijamo za tebe i ekipu.
    Pozdrav svima od zločeste djece!(Dalibor,Mario,Ivica i Zdenko)

    avatar

    15.10.2008. (23:45)    -   -   -   -  

  • zmaj

    Dragi naš Guba! Sretno prema vrhu i donesi nam koje krzno od snježnog leoparda. Vrati se brzo jer nam fali tvoja bolesna spika. Puno te vole Krešo, Ljerka i Zmaj.

    avatar

    16.10.2008. (08:00)    -   -   -   -  

  • Globus

    Dobar dan,
    Ljepo napredujete,to je važno.Vrijeme koliko pratim satelitski kod vas je dobro. To što je vjetar jak ,to sam vam rekao u prijašnjem pisanju,jer to je takav predio. Sječam se da kada smo bili na grebenu ,kako su ćitav dan ptice pokušale priječi preko grebena pa nisu satima mogle zbog vjetra i visine dok nije malo popustilo.No vidim da ste najvjerojatnije iz Hrvatske odnjeli čitavu mesnu industriju ,tako da vam riža i musli ne idu na uši van.Kod uspona na AMA DABLAN ,naš Leptir kupio je 100 kila muslih i to onih najgorijih ,te smo samo to glodali ,ali smo preživjeli.Nadam se da će vam Aco sa ekipom postaviti fksna užeta pa će biti lakše.U Hrvatskoj vode se bitke oko dionica i pada standarda,no za sada benzin je pojestinio pa barem nešto.Vrijeme je još toplo tako da hodamo u kratkim rukavima ,a ovu nedjelju penjali smo na Risnjaku gdje se uživalo na suncu. Za sada toliko .Sretno naprijed.
    Globus

    avatar

    16.10.2008. (09:04)    -   -   -   -  

  • ajris

    suuuper vam ide.. TO momci !!
    i bas su fora ovi redoviti izvjestaji.. da stalno znamo tko, kad, di, s kim..
    uzivajte !!! pozdravi..

    avatar

    16.10.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • ajris

    Darko, prema planu dijete, danas ne bi smio jesti pizzu :)

    avatar

    16.10.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • Silvana

    Haj ekipo,
    evo opet ekipe iz sjene. Mi smo danas stigli do glavnog grada Mustanga.
    Svaki dan gazimo oko 7 sati mustang pjeska i uzivamo u beskrajnom prostranstvu.
    Svi smo dobro. U svakom selu u Mustangu ima macaka ali snjeznog leoparda nema ni za lijek.
    Cuvajte se,
    pozdrav,
    Silvana, Vesna, Vlado.
    Poseban pozdrav vrhunskom fotografu i najboljem muzu

    avatar

    16.10.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...