Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • caffeine

    E kad vam dođu europske šargarepe...Sve savršene, ko iz kataloga, samo što su i takvog okusa...ko katalog. Ne pomaže ni biber ni sol.

    avatar

    15.10.2008. (16:12)    -   -   -   -  

  • caffeine

    zaboravih reći...Aaaaa, dobre emisije!

    avatar

    15.10.2008. (16:13)    -   -   -   -  

  • VLADA

    Pomaze Bog braco!!!!!! Ja ove moje Drkadzije ne mogu da ostavim same ni na dva meseca a da oni ne naprave neku pizdariju, pa im porucujem da me vise nikad u zivotu ne cimaju da igraju fudbal!!! Izbacivanje iz lige je opravdano i ja nemam sta tu vise da dodam!! Zamolio bih celnike lige i kapitene ekipa da u zimskoj pauzi bude glasanje na temu da se Drkadzije vrate u ligu. Ne mogu da verujem da 10 ljudi od 30-ak godina ne moze da se organizuje bez mene.Sve ono sto sam ja radio proteklih par godina sjebali su za par nedelja. Ovim putem bih pozdravio sve ekipe a posebno Kurvu Bandu,Prasinare,Everton i Bubuleje. Neka pobedi najbolja ekipa a ja cu navijati za neku od gore pomenutih!!!! UZDRAVLJE

    avatar

    15.10.2008. (21:46)    -   -   -   -  

  • McFather

    De si kapetane Zeko! Stvarno su se ovi tvoji pokazali nedoraslima. Da ne bude zabune ja sam ih nekoliko putao cimao sa ciljem da se okupe ali nisu bili u stanju, a onda nam nije preostalo ništa drugo nego da nastavimo dalje bez vas... Ukoliko se ponovo organizujete verujem da neće biti problema da se vratite. Barem ja tako mislim. Hvala na pozdravu i pozdrau i tebi!

    avatar

    20.10.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...