Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sanja

    Poštovani,
    javljam se iz Velike Kladuše. Moj prijatelj ima karcinom jetre koji je metastazirao na pluća. Nije operabilan, a kako su mu sugerirali liječnici kemoterapija ili zračenje kod ovakve vrste tumora ne daju rezultate. odlučio se na Brojsovu terapiju. Međutim kako ju je započeo nakon mjeseca posta ( ramazana) odustao je nakon dvadeset dana osjećajući da nije spreman. Ishranu nije postepeno prilagođavao nego je počeo odmah sa životinjskim bjelančevinama. Sada se ponovo želi vratiti na Brojsovu terapiju ali bi želio znati ima li pozitivnih iskustava sa ovom terapijom kod karcinoma jetre. Ako ste u mogućnosti da odgovorite bit ćemo Vam zahvalni.

    Srdačan pozdrav
    Sanja

    avatar

    02.11.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • lepina

    Želio bih vašem prijatelju svakako da ozdravi.
    Nemam iskustava po pitanju liječenja raka jetre Breusovom terapijom niti ih poznam iz kontakata, osim iz Breusove knjige. Ja sam se oobno upustio u liječenje Breusovom terapijom poznavajući iskustva koja je Breus naveo u svojoj knjizi i iskustvo svećenika prečasnog Josipovića koji je liječio sarkom mekanog tkiva i to u jednoj turi 42 dana i onda nakon nekog vremena još 25 dana sa sretnim završetkom. Poznajem i one kojima liječenje nije bilo uspješno. Osobno mislim da liječenje zavisi od vjere u izlječenje samom terapijom, želje za životom i jakog duha koji se može postići na različite načine, a uvjetovan je prethodnim.
    Ako odabere ovu vrstu liječenja, mora biti uporan do kraja i provoditi ga striktno po knjizi, a poslije toga usvojiti i prehranu po Breusu. Odluka je ipak osobna. Vašem prijatelju želim ozdravljenje koje će donijeti mir i veselje njemu i obitelji.

    Pozdrav!

    avatar

    03.11.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • Boja2

    Poštovani,
    htjela bi kreniti na dijetu gladovanjem po Breussu.Imam par pitanja za vas.Nije mi jasno u kojoj količini vode se kuha čaj za bubrege,nigdje to nisam pronašla.Kojim redoslijedom i koliko količinski se piju čajevi i sok...
    Imam polipe na crijevima,ne redovitu stolicu,anemična sam i imam višak od 20kg.
    Molim vas da mi odgovorite.UNAPRIJED ZAHVALJUJEM.Boja.

    avatar

    24.02.2009. (16:29)    -   -   -   -  

  • lepina

    Kako točno provesti terapiju
    Onaj tko točno provede terapiju (sokovima i čajevima) izgubit će malo na težini. Evo kako treba provesti terapiju:
    Ujutro po ustajanju polako gutljaj po gutljaj, popijte pola šalice hladnog čaja za bubrege. 30 - 60 minuta nakon toga popijte šalicu do dvije čaja od kadulje u koju ste dodali gospinu travu, mentu, matičnjak i neven. Opet nakon 30 - 60 minuta uzmite mali gutljaj soka i nemojte ga odmah progutati nego ga pomješajte s pljuvačkom! Nakon 15 - 30 minuta opet uzmite malo gutljaj soka več prema tome koliko ste gladni. Prije podne vam je potrebno 10 - 15 gutljaja soka. Dakle sok trebate piti sammo kad osjetite potrebu. Između toga pijte čaj od kadulje. Njega smijete piti i hladnog i to koliko želite. Svi čajevi tjekom liječenja piju se bez šećera. Oko podneva popijte pola šalice čaja za bubrege i isto to ućinite navečer prije odlaska na spavanje. Kroz 24 sata vam je potrebno šalica i pol čaja za bubrege. Čaj za bubrege se pije samo tjekom prva 3 tijedna. Poslije podne više puta uzmite gutljaj soka. Dnevno smijete piti do pola litre soka ali i nemorate. Ovdije je svakako bitno napomenuti da se sok od povrća pije gutljaj po gutljaj dobro provalja po ustima izmješa sa pljuvačkom i onda proguta. Nikad se ne pije samo sok nego i ove kombinacije čajeva. Prijeko je potrebno da se svaki dan gutljaj po gutljaj pije jedna šalica hladnog čaja od pelargonije (bez obzira jeli pacijent išao na zračenje ili ne). Ako se sve navedeno (čajevi i sokovi) pije gutljaj pogutljaj i ako se sve to dobro promješa s pljuvačkom onda ni opterečenje probavnih organa nije veliko. Tijekom liječenja obično nije potrebno ležati u krevetu, naprotiv, trebali biste, ako je moguća raditi tako da vam to odvrati pažnju od jela i bolesti.

    avatar

    25.02.2009. (07:28)    -   -   -   -  

  • lepina

    Ukupno tri dcl vode u čaju za bubrege i priprema se navečer,pije se hladan.Ako provedete Breusovu terapiju nećete imati garancije da će polipi nestati ili neće nestati odmah.Jedini uvjet da se to ostvari je ,promjenite način života,odnosno način prehrane,kretati se što više i oplemeniti dušu i duhovnu sferu.Smijeh,druženje s ljudima koji misle,zrače i djeluju pozitivno i ako ste u mogučnosti promjena nadmorske visine više puta tijekom godine.Jedino tako će organizam uz Breusovu terapiju izboriti svoj status.

    avatar

    26.02.2009. (07:25)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • himzo

    Hej.

    avatar

    22.09.2010. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...