Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • živac

    Veeelika pobjeda '98. Mislim da ne postoji ekipa (izuzev Dinama i Zagreba) koja je u generaciji starijih limača uspjela u polusezoni pobijediti tri najjače momčadi. Ako u idućem kolu pobijedimo Kustošiju moći ćemo reči da su pobijeđene četiri najjače momčadi prošlog, pa i ovog prvenstva. Prve godine bili smo 6. sa zaostatkom od 21 boda iza Dinama, a iduće 4. s 22 boda manje iako smo ostali bez Malkoča koji je otišao u Dinamo. Prošlu sezonu završavamo kao treći sa samo šest bodova zaostatka iza Dinama - pojačali smo se sa Soldom (došao iz Trnja kamo je otišao po preporuci Dinamovih trenera iako su znali da živi u Dubravi), Palićem (Studentski grad) i Ivanagićem (NC Maksimir u koji je otišao iz Posavine). Konstantan napredak, a za prošlu godinu možemo reči i veliki skok naprijed.

    Dinamo je u međuvremenu doveo, pa ove sezone izgubio Malkoča. Došli su i Mujadžić (tada drugi strijelac lige) iz Hrvatskog dragovoljca, Borovec (najigrač Španskog), te ove sezone Kauzlarić (najigrač Kustošije) - posljednja dvojica su bez dvojbe pojačanja. Trenutno su šest bodova iza nas. Treneri su im se mijenjali ali izgleda da nešto ne štima s načinom (kvalitetom) rada. Tome u prilog govori još nešto. U Dinamu igraju prošlosezonski drugi i treći (Majer i Halilović), te trinaesti i četrnaesti (Novokmet i Čengić) strijelac lige. Borovec je bio na 19., a Mujadžić tek na 23. mjestu. A sezonu prije toga Dinamo je imao prvog i trećeg strijelca lige (Novokmet i Strbad -ostavio se nogometa), potom petoga (Malkoč s golovima iz Dubrave), pa djelitelja 7.-10. mjesta (Majer), te djelitelja15.-19. mjesta (Čengić). Mujadžić, tada u HD, bio je drugi strijelac, a Borovec, tada u Španskom, dijelio je 7-10. mjesto lige. Napredovali su Majer i Halilović, ali je ostatak momčadi tonuo - posebice strijelci i novopridošli igrači (po viđenom Borovec se izgleda drži). Ja nekakav konstantni individualni napredak igrača (osim privremeni skok Brekala i Halilovića) ne zamjećujem. Možda Majer i Borovec?? Na mjestu Čengića i Novokmeta posebice odavno bih otišao negdje drugdje.

    Zašto pišem ovako detaljno?! Idu mi pomalo na živce priče roditelja o nekakvoj većoj kvaliteti rada u Dinamu, razvijanju igre i igrača, nogometnoj školi s velikim Š.... Pa pogledajte '99. Dinama. Oni bi s igračima koji su im bili došli morali doslovno gaziti sve pred sobom. A daleko su od toga. Generacija '96. Dinama je stvarno u limačima gazila. Prelaskom na veliki teren već im je nakon godine dana Zagreb uz rame. Zagreb ne uzima najjače igrače - ne može od Dinama, osim ako Dinamo ne učini previd što im se rijetko dešava, a ipak drži korak s Dinamom. HD i mi pokazujemo da kada generacija ostane na okupu (HD je otišao Mujadžić ali su dobili 3-4 igrača iz Posavine i sada Draganović iz Kustošije) kako se možemo nositi i s Dinamom i s Zagrebom. Ako se u Dinamo puno bolje radi, a realno su se i pojačali, onda bi trebali i dalje imati razliku prema nama, HD i Zagrebu 20-tak bodova!!!!!!!!!!!! Kaže se, ako laže koza ne laže rog.

    avatar

    13.10.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  • MrMister

    bio je naravno i trener dinama na tekmi i rekao je da se nis ne brine jel bu na polusezoni povukao 2-3 iz dubrave i 2-3 iz HD-a u dinamo pa ce ionako stici do prvog mjesta....bas imaju krasna razmisljanja...

    avatar

    13.10.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • DDD

    Vidim gospon Živac da ti je bolje, jedva smo čekali da nam prizdraviš. Moj savjet velikim trenerima da se napokon prime posla i počnu nešto raditi kvalitetno sa svojom djecom a ne stalno gledati u tuđe dvorište. Svake godine dovedu pet-šest najboljih igraća lige, svojih se odreknu da bi se na početku nove sezone riješili i tih pet-šest koje su doveli prošle sezone i uzeli one koji su trenutno u boljoj formi. To vam je velika škola nogometa koja radi po uzoru na šefa Mamića. Dragi roditelji a vama poručujem da će vam djeca kad budu kadeti ili seniori igrati za kikiriki u Lokomotivi jer će Mamić dovesti pojačanja iz tamo nekih Amerika.

    avatar

    13.10.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • živac

    Raspričavši se o '98. zaboravih čestitati '99. na pobjedi. A 2000.? Čini mi se da napreduju kao momčad, posebice kako se posla primio i predstavnik (veleuvaženi) roditelja Zadro. Fali tu pokoje djetešce i Zadro se treba pretvoriti, u tandemu s trenerom, u "otmičara" par djece iz Studentskog grada - onog iz sredine i onog što nam je zabijao. 2001. mi je jako simpatično i mislim da bi mogli puno lakše postati pojača momčad nego 2000.

    avatar

    13.10.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • Tata

    zašto nema rezultata B momčadi 98`?

    avatar

    14.10.2008. (07:28)    -   -   -   -  

  • nik

    Zašto se ne stavi i tablica i rezultati B momčadi ?Možda i pokoja slika samo nam treba mail ili adresa.

    avatar

    16.10.2008. (08:16)    -   -   -   -  

  • DDD

    Kao što rekoh rezultate objavljujemo onda kada od vas roditelja dobijemo informaciju o njima, a i slike isto tako. Upravo radi toga od početka postojanja ove stranice postoji i kontakt e-mail adresa (vidi pod kontakt).

    avatar

    16.10.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...