Komentari

splicanistika.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • Davorka

  Gero, Geriću, vratija si se! Nakon najdužeg izbivanja ikad! A ja ka da imam neko šesto čulo pa sam slučajno ukucala Splićanistiku u tražilicu nakon šta ni ja nisam povirila ovdi masu vrimena. Aj vidim da ovaj put nisi ništa prepušta slučaju. Stara hardcore Splićanistika u metarskom formatu... Kad će novi post? Za pet miseci?

  avatar

  13.10.2008. (21:52)    -   -   -   -  

 • GERO

  Eeeej, pičko! Ajde, baš je lipo da, prije nego počnu prštat gluposti i uvrede na iste u komentarima ka i obično, prvi komentar bude tvoj. Ili od Lili. Jer samo vas dvi znate tako dobro zatvarat prilaze. Ne ostavljate prostora ni za jedno "jebi se". I je, kad je comeback u pitanju stvarno ništa nisam tija prepustit slučaju - ako pišem kratke brojeve, ispada da imam nešto za reć, al ako istrigucam ovoliku kobasicu, to znači da serem, a uvik mi je draže srat...

  avatar

  14.10.2008. (18:01)    -   -   -   -  

 • tomiša

  Znaš šta? Sinoć san se otušira, posli san odriza nokte. Al još san bija gol - baš san ih riza priko kurca.

  avatar

  17.10.2008. (00:33)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  Ljudi moji..je li to moguće!?!? Gero nam se vratio!!!!Konačno,čovječe...već sam te ožalovala..hahaha!!Sad si mi otkrio tajnu imena Rambo....i jasno mi je zašto mi ti filmnovi nisu baš bili zanimljivi-nisam neki ljubitelj jabuka!!Drago mi je zbog tvog prijatelja i njegovog oporavka!!I moram dodati za Kuzmu....jadan ne bio,kad se navikneš na navlačenje...hahaha..onda se,u nedostatku boljeg,navučeš na bilo što..!!I još glede nafte-tako ti je to u Slavoniji:moji šokci neznaju da mogu postati magnati,pa ispiru naftu..šta ćeš!!!!Moram ti dodati i to da sam ljetos boravila u tvom gradu,vidi post od 7.mjeseca...sjetila sam te se,ali nije te bilo....!!Pozdrav iz kišne Slavonije!!Svaštara

  avatar

  17.10.2008. (09:22)    -   -   -   -  

 • Linčina

  Slušaj gero ,ja ti to što pišeš ništa ne razumim mislim mmal ga kakiš, malo serkaš a sve je to običan proliv, Budi konkretan što bi ti mjenjao svijet ili sebe, mislim da ipak mjenjaš sebe, a žene tu najviše pomažu.

  avatar

  19.10.2008. (22:51)    -   -   -   -  

 • GERO

  „mislim mmal ga kakiš, malo serkaš a sve je to običan proliv“ – ajde reci ko te cilu osnovnu školu tuka sintaksom po glavi i uzima ti pare za marendu? Ako te već zanimaju tako duboke teme ko što je mijenjanje svijeta ili neka moja osobna odiseja, onda smislenije izrazi svoj prijedlog, jer ovako izgleda ko da ga si ga pisa dok si punim plućima udisa sarin. Ali svejedno, potonje ne bi ni bilo za objavu (tiče se ionako samo mene), a ono o mijenjanju svijeta… Pa kako ga ti mijenjaš? Tukući „refresh“ botun na alatnoj traci? Ma, moš mi popušit kurac! Odjebi!

  avatar

  20.10.2008. (03:00)    -   -   -   -  

 • severin

  Gero, pokazao si svoju pravu narav. Daleko od toga da nemaš dobar stil koji otkriva nekoga tko je načitan, ali mi nije jasno kako možeš veći dio posta potrošiti na hvalospjeve najnovijem Rambu (priglupom akcijskom mesarenju), a za kraj ocrniti Fuentesa koji je odličan pisac. Njegov izraz je težak i nije ga lako razumjeti, ali su mu knjige vanserijske. To će ti potvrditi svako ljubitelj latinoameričke književnosti. Sigurno nisi pročitao njegovu Smrt Artemija Cruza ali ne beri brigu, vjerojatno bi te uspavala. Za kraj, ovim riskiram slanje u onu stvar, ali oladi malo tu egomaniju, ne znam nijednog blogera koji tako agresivno odgovara na lošije kritike.

  avatar

  22.10.2008. (01:18)    -   -   -   -  

 • linčina

  Gero, ne znam zašto se odmah ljutiš, svak ima pravo na svoje mišljenje. Moraš biti demokratičan i dopustiti i drugačija mišljenja o onomu što pišeš, i koristiti drugačiji riječnik.
  Reci mi ovako ,iz ovoga tvoga teksta očgledno je da ti nisi zadovoljan svojim sadašnjim načinom života Ako nisi onda ga mjenjaj i učini si ga sebi boljim ili ako jesi onda dopusti da i mi imamo prava na drugačije mišljenje od tvoga.

  Reci mi šta radiš kada ništa ne radiš.

  Pozdrav ostaloj ekipi na ovom blogu.

  avatar

  22.10.2008. (23:54)    -   -   -   -  

 • GERO

  Kad ništa ne radim, onda ne radim ništa.

  avatar

  23.10.2008. (17:27)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  Nisam čitala "Zlo vremena",ali ako je po naslovu,onda ga ni ne treba čitati..imamo ga uživo...!!Vidim da imaš "savjetnike"...šta ćeš,svi savjetnici su takvi...ne razumiju,ali znaju SVE,pa i to kako bi ti trebao živjeti...!!Pozdrav!Svaštara

  avatar

  24.10.2008. (21:19)    -   -   -   -  

 • forbes

  šae ovo, oćemo opet zaglumit snobiš časopise šta izlaze kvartalno? oćemo novi broj do dana mrtvih. čitaj između redaka i ne prijavljuj panduriji. piši.

  avatar

  29.10.2008. (17:47)    -   -   -   -  

 • GERO

  Ispisa si jedva tri retka. Šta tu između onda i imam za pročitat? Aj odjebi i ti!

  avatar

  30.10.2008. (01:14)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  Haloooooooooooo!Gero!Geeeeeeero!Ima li šta novoga..?Gdje si,čovječe!?Fali mi čitanje tvojih naklapanja...pozdrav!Svaštara

  avatar

  16.11.2008. (23:24)    -   -   -   -  

 • Smijeh je tražila...

  šta je ovo?
  kakvi je ovo blog?
  alo, imal' živih?

  avatar

  18.11.2008. (13:37)    -   -   -   -  

 • brodjanka

  *ebote,jesi ti živ,čovječe!??Veliki pozdrav!Svaštara

  avatar

  16.12.2008. (20:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...