Komentari

udruga-odgajatelja-kampanel.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • obično neobična ja

    Pozdrav!
    Čestitam!
    I ja sam odgojitelj, podržavam i pozdravljam osnivanje vaše/naše Udruge.
    Slažem se svime navedenim.
    Diplomirala sam ima skoro 10 godina (sada mi je 30), a imam 4 godine staža (malo kao zamjena u državnim vrtićima, pa malo rada u privatnom vrtiću -godina iz pakla-, pa godina rada kao english teacher za djecu predškolske dobi, pa rad u igraonici). Čini mi se da sam u potrazi otkad god sam diplomirala. Sada mi je ok u ovoj igraonici gdje jesam, ali velika mi je želja raditi u dječjem vrtiću (priznajem, više bih voljela raditi u državnom nego u privatnom).
    Uopće ne znam zašto sam vam sve ovo napisala, ja sam samo jedna u moru raznoraznih odgojiteljskih priča. Priznajem počela sam gubiti nadu: kad će se otvoriti još vrtića, kad će se otvoriti nova radna mjesta, do kad će se odgojitelji bojati odlaziti u mirovinu, ima li smisla ostati u ovoj branši (koliko god voljela djecu)?

    avatar

    12.10.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • mala Luce

    Draga kolegice,
    hvala na lijepim željama. Istina ,potrebno je jako puno strpljenja i odricanja da se ostane u struci i da se ostane kompetentnim.
    Vjerujem da stvari idu nabolje i da će i nas ,odgojitelje posjetiti dobra vila dostojanstva.:-) ..ipak za to se moramo i samo pobrinuti.Prvo je moramo pozvatit da nas primijeti, pa da nas posjeti a onda da uz njenu pomoć ostvarimo i prava dostojna jednog ovako plemenitog posla :-)

    avatar

    13.10.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...