Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • poljar

    meni je ipak don Živko Kustić No.1

    avatar

    10.10.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • uplašena

    evo, ovako stvari stoje. kakav je to čovjek koji u sebi nema špirita, a don ivan ga nema. njegova rečenica nema uzlazne ali ni silazne putanje, nema žara. dalje, u javnost je došao koketirajući s politikom, e da bi tek onda počeo s vjerom. nadalje, kada je vidio da nije lako biti i svećenik i političar zajedno (prati don kaćunka) onda je postao ironičan. pa se ja pitam, ima li išta gore od ironičnog svećenika. moja sjećanja sežu u djetinjstvo kada sam se kretala oko franjevačkih skuta koji su uvijek imali toplu riječ. dakako, bila sam dijete i nisam kužila stvar, ali i danas želim svećenike samo milosne i božje, s osmjehom na licu, s ipruženom rukom, s opuštenim ramenima. znam da tražim previše. zaključno, don ivan nije dobar propovjednik koliko god netko, ili on sam, mislio da je. iako, dakako, poštivam sve koji ga osobito cijene. ovo je samo moj osobni doživlja.
    p.s. oprosti, ali opet ti moram nešto reći (s dobrom vjerom). ta tvoja zanesenost odaje tvoju mladost i nedosatatak mudrosti. iako, priznajem, ni sama nisam još dosegla neke vrhunce i stalno učim.

    avatar

    10.10.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ti imaš pravo na svoje mišljenje, premda se u većini sa njim ne slažem. Spominješ zanesenost, ja se ne bi složio. Jednostavno sam napisao što sam napisao jer mi je drago da u ovoj državi koja se stvarno srozava iz dana u dan ima ljudi koji su spremni upozoriti na njezine probleme, ma koliko se to nekima ne sviđalo. A ako ti očekuješ da se ponašam kao da sam neki akademik od 60 godina, e pa ipak neke stvari dolaze sa godinama, bez obzira koliko knjiga pročitao ili ne pročitao. Isto tako par puta sam razgovarao sa tim nekim "mudrijim" učenim ljudima, a mogu ti reći da se sva njihova mudrost svela na to da su se ponašali kao da su iznad svih, nedostižni, i to mi se ne sviđa i tako se neću ponašat.
    Spominješ i franjevce, e pa ne valja nit tu generalizirat. I ja sam imao isukstva sa nekoliko franjevaca. Bilo je stvarno dobrih ljudi, koji su ti bili voljni pomoći, ako ništa bar savjetom, ali ima i onih drugih, bahatih i prepotentnih s kojima sam se nažalost imao priliku susretati zbog kojih mi posjet nekom novom franjevcu uvijek stvara pitanja u glavi - kakav će ovaj biti, dobar i sa lijepom riječi, ili bahat, a da ne govorim o svjetovnom svećenstvu.

    avatar

    11.10.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • poljar

    Da zaista, vridi li danas čovik koji nema špirita u sebi? Koji u jednoj rečenici ne prospe dovoljno gorčine, žuči i gluposti?

    avatar

    13.10.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  • uplašena

    I sama sam nekad bila mlada i davala sam svakome tko me samo priupitao. Posli sam naučila da nevalja odmah dat muškome dok ga malo bolje ne upoznaš. Triba sačekat bar dva dana...

    avatar

    14.10.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • stevo

    Uplašena je u pravu, istina je ono što je rekao Ivan Zvonimir Čičač, da je Don Ivan Grubišić samoproglašena moralna vertikala. To se vidilo iz njegova predavanja, nije mi jasno koga on može zadiviti svojim bezličnim predavanjem bez ikakva smisla, bez ideje, bez rješenja, naprosto me razočarao , u potpunosti. Očekivao sam puno više. Baš bez imalo konciznosti koje navodi vrgorčanim.

    avatar

    15.10.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • uplašena

    uplašena od 14.10. u 11:53 minute nije prava uplašena. to je njen klon. ali, nema veze. sigurno joj se uplašena sviđa, ili u njenom (njegovom) društvu istu spominju pa je eto odluka pala, potpisati se kao uplašena i to pod rečenicu koja će zvučati kao strašna. no, prava uplašena je jedna nježna duša koja ima savršeno razvijene osjećaje za prepoznati osobu na prvi pogled. mojoj dvojnici želim poručiti da pazi kako se izražava jer se odmah odala da je lažna. što se tiče davanja i primanja, nekada čovjek ne pogriješi kada dade odmah, a ne nakon dva dana. sve je stvar, kao što rekoh, ineteligencije. koje ja imama, hvala bogu, prilično. odoh ja na blog moje simpatije, moga đoke.

    avatar

    15.10.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @uplašena, šta, ti imaš dvije ličnosti, pa čas komentira jedna, čas druga :)? Kako ću vas razlikovat?

    avatar

    15.10.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • uplašena

    dragi moj mladac, s potpisom vrgorčanin, davno ja popih kave s takvima poput tebe. nadam se da će ti uskoro i brada narasti pa da ćeš imati što brijati. do tada pozdrav od uplašene. znaš ti dobro koje

    avatar

    15.10.2008. (21:31)    -   -   -   -  

  • poljar

    Neznam, nažalost nisam bio na tribini pa nemogu objektivno govort o tom događaju. Ja osobno imam pozitivno mišljenje o don Grubišiću stvoreno na temelju onog šta se može čuti putem medja dok o Čičku baš i nemam.
    Uplašena, pun mi je kurac tvojih komentara o životnoj mudrosti, vodi ispod Savskog mosta, popijenim kavama....

    avatar

    16.10.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @uplašena, šta se odma naljuti? Ja sam pristojno pita.

    avatar

    16.10.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • ČIČA TOMINA KOBILA

    DON IVANA GRUBIŠIĆA DOŽIVLJAVAM KAO POPA KOJI NE IDE U CRKVU....
    TO JE TIPIČNI LAPRDAN KOJI NEMA RJEŠENJA NI ZA NAJMANJI DRUŠTVENI PROBLEM. SVE MU JE UOPĆENO I TEMELJI SE NA "MOŽDA" . OD LAPRDANJA NEMA NIŠTA, TRIBA NEŠTO KONKRETNO RADIT.....

    avatar

    17.10.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • poljar

    Uf i ti se oznoji od konkretnog rada....

    avatar

    17.10.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @čiča, ideja njegove udruge je sasvim legitimna, i po mom mišljenju jako dobra. Znači tiče se reforme biranja na izborima. Potpuno se slažem sa tom idejom.

    avatar

    17.10.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • diva

    ja mislim da uplasena nije cekala dva dana.uplasena mozes nama rec necemo kazat ko si.ha-ha.

    avatar

    20.10.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...