Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Ista sam takva kad je riječ o glazbi :-)). Otkada je youtuba, nekako lakše poslušam nekaj na tome pa onda odlučim sviđa mi se ili ne :-)).

    avatar

    10.10.2008. (01:07)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    Pa ja bi ipo al mi draga kaže da se njoj neda ici radi 3 stvari koje su ok. A nema Tarje tako da to nije isti feel. - Totally true! Nagovori je ako možeš. Pa cemo da se fino socijaliziramo u finim Nocnoželjnim zvukovima i pricat o Simsima i ko zna cemu. Vrajža je to žena. Lako tipkat s njom, ali u živo je stvarno opasna :) :D Mmmmmm Mmmmmm Mmmmm... devojka jel (moja)

    Tolko o suvislom komentaru....

    avatar

    10.10.2008. (01:30)    -   -   -   -  

  • hell-a

    oook... moj dragi ocito nije bio pri sebi kada je napisao ovaj komentar,tako da te molim da ga zanemaris... jebote stvarno nije normalan! uh,s kim ja imam posla... :))

    avatar

    10.10.2008. (08:32)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Uh prije par godina iđoh u Ljubljanu na Nightwish kad je još Tarja bila s njima, za ovu novu sam jako skeptična pa ne znam hoću li ić. Ali ako me budeš dovoljno dugo nagovarao možda i odem :-))) ako bude para.

    avatar

    10.10.2008. (23:58)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    KIKI!!! Kao što već svima pilim stoljećima, COLDPLAY JE SAVRŠEN!!!!!! I to si tek SAD skužio?! Sramoto. A moj dagi, isto je li tu pizdi samo za jednom pjesmom pa vi mislite da ste PRAVI Coldplay fanovi, aaa??! Nema čanse =))) MOrate klečati predamnom i moliti me da vas uvedem u tajne Coldplaya =)))
    U vezi NIghtwisha, išla bi ja s tobom ali ja ti njih baš i ne slušam, imaju mi par ok stvari ali in global nije to baš my style....
    I, kad se vidimo??

    avatar

    11.10.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    E da, i ostavila sam komentar na blogu od Njega s velikim NJ....hahahah, godišnjica =)

    avatar

    11.10.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Evo baš mi brat skido ovih dana neke njihove pjesme ... ok but that's not really my cup of tea ...

    avatar

    11.10.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • Mica

    ja sam juče otkrila da ˝st Anger˝-Metallica i ˝Die,die my darling˝-Misfits ili obrada od Metallice imaju na mene učinak jako dražestan...otišla sam sa starim i cijepala drva...iako je to odavno finuo...od čempresa sam pravila šibice...:D poslušaj...:D

    avatar

    11.10.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • draška

    ehehe
    veri gud post:) pogotovo onaj dio s ustanovom:))
    sto se tice muzike ja sam ti u fazi u kojoj mi dodje muka kad je slusam..rijetko sto ne znam na pamet, a ne da mi se zbavit stogoc novo....mogla bi pruzit priliku toj nocnojzelji hmmm

    avatar

    13.10.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...