Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • *****

    Oni koju mogu mirno spavati pravednim snom ne moraju se previše brinuti o sigurnosti naših ulica. Vjerojatnost da te pogodi zalutali metak manja je od vjerojatnosti da te zgazi automobil na ulici gdje provodimo mnogo vremena.
    A oni koji se kreću u krugovima gdje mafija igra glavnu ulogu, za takve ni stakleno zvono neće biti dosta sigurno.

    avatar

    09.10.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Sigurnost u nekom društvu ipak ovisi o općoj društvenoj klimi. U vremenima blagostanja uglavnom vlada red i velike i male ribe bave se hranjenjem sebe i svog potomstva zaštićene protupasnom mrežom od opasnosti koja vreba s pučine. Istina je da nas, normalne obične ljude, neće nitko dočekati u hodniku s uperenim pištoljem, ali šansa da nas netko premlati nasred ceste samo zato što mu se ne sviđa naša faca višestruko se povećala u odnosu na vrijeme koje je završilo prije dvadesetak godina. Nije da plačem za prošlim vremenima, ali trenutno je tako - dugo već traje i ne vidim da bi moglo ubrzo završiti, tim više što je u proteklim godinama stasala nova generacija odrasla u puno nasilnijem društvu od onoga u kojem sam odrasla. No dobro, zato ima tu i nekih prednosti o kojima ne bih pisala da ne odem u neki novi post. Sve u svemu, girice posjeduju nevjerojatnu sposobnost prilagođavanja svemu i svačemu, a da pritom i dalje ostanu drage pitome ribice koje tek ponegdje nešto malo prigrizu ne ometajući nikoga. I dobro je da je tako. Jer mi (girice) smo ipak u većini :)))

    avatar

    10.10.2008. (06:59)    -   -   -   -  

  • carevna

    U većini stvari bih se složila s tobom, ali po pitanju trebamo li mi "male ribe" biti u strahu ili ne, ne bih ti dala za pravo, pogotovo zato što smo muža i ja imali jedno jako neugodno iskustvo s petoricom mladaca koji su nas napali iz čistog mira, valjda iz dosade, jer su bili pijani. S obzirom da je bila subota i da smo bili u sasvim pristojnom kafiću, možete mi reći da nisam trebala ni biti vani niti u tom kafiću. A ako vam kažem da je to do sada i prije toga jedan jedini incident koji se dogodio? Ako vam kažem da sam opomenula klince kraj zgrade da puste mačku na miru koju su šutirali i gađali kamenjem pa mi se jedan balavac unio u lice i rekao "Šta ti hoćeš?" ??? To je to što me jedi, što ova pravna država ne funkcionira, što nikoga nije ničega strah, što svatko dijeli pravdu na svoj način kako mu se prohtije i što me strah što će doživjeti moja kćerkica jednog dana samo zato što je iz miješanog braka. Lako je živjeti u idili dok te netko iz čistog mira, ni krivog ni dužnog, malo ne protrese iz tog sna.

    avatar

    10.10.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    odlično si pospajala sve udarne vijesti ovih dana - bravo :))

    avatar

    11.10.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • Pustolovine

    Ma ako netko želi znati da li muljaš ili ne može to provjeriti i sam. Mislim da je kod angažiranja detektivske agencije samo pitanje razbacivanja para. Hm a možda su ti instalirali neke nove tehnologije?? Čip u ruku?? Kamera u sobi??? Nikada ne znaš :-)

    avatar

    12.10.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    nadam se da je sitnoj ribici temperatura pala....
    pozdrav veliki (možda ta poligrafska ispitivanja i nisu prepozitivna... možda nam oči mažu...)

    avatar

    12.10.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • admin

    Posjeti novi forum www.tipkalica.com, registriraj se i budi među prvima koji otvaraju teme. Vidimo se, pozz.

    avatar

    15.10.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...