Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • priče iz planine...

    ma kako samo pronađeš sve te pravopisne greške ;)
    tx za odgovor o Pečuhu!

    avatar

    07.10.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijep je Vinodol, volim tuda proći biciklom do Novog. Od onog vidikovca prema Lukovu i Ravnom Crikveničani imaju planinarsku kuću i sklonište Kurin, oko 1 km od ceste. (A di nađeš te likove, he)

    avatar

    07.10.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • Vinci

    a ne, ne...ovo nije pravopisna greška, već relikt prošlosti. obćina je postala općina te u, da se tako izrazim, "novije" doba ;)

    avatar

    07.10.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • skaska

    bilo bi lipše da nisu tako lini

    avatar

    07.10.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • Pustolovine

    Bok. Jesam ali na žalost to je samo dio ispiljen iz jedne veće slike...

    avatar

    07.10.2008. (20:51)    -   -   -   -  

  • milicza

    vidim da si šetala i po mome kraju... u jargovu imamo kuću molim lijepo.. nikada neću naučiti njihove nazive i njihov govor... imaš kod umag odličan recept za bribirski prisnac, nešto u tvm stilu da ti upotpuni pikčr...

    avatar

    07.10.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Sad se baš pitam: Kako stigneš obići sve događaje i sva mjesta? Da ne spavaš i da imaš krila kako, kako? Kako uopće saznaš za njih??

    avatar

    08.10.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • velebit

    Nije to "onaj" povijesni Bribir.Bribir na koji misliš je u Dalmaciji, u Šibenskoj regiji.

    avatar

    08.10.2008. (17:25)    -   -   -   -  

  • Diavola

    tnx, ljudi, za komentare :)
    - milicze: ne znam gdje ima taj recept? pa ti si već spominjala "bila si u mom kraju", imaš ti njih više, ha? :))
    - smisao života42: hehe ma, nemoj da te prevare postovi, to ti je sve u dan-dva, maksimalno tri! samo što budu ispunjeni kojekakvim događajima pa ti se čini da je ne-znam-koliko. :)) zato i obožavam te vikende koji, kad završe, čini ti se da si negdje bio tjedan dana, a ne samo dva. :)) evo sam danas bila do Klanjca, svratili do Kumrovca kad smo već tamo i ja ti, bratbratu, sestrasestri, imam jedno 4-5 postova. a samo jedan dan je u pitanju. :))
    - velebit: hmmm šta da? sad si me malo zbunio. baš ću potražiti. moram priznati da si me sad zagolicao...

    avatar

    08.10.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  • Vinci

    u pravu je Velebit...malo si pobrkala lončiće. Bribirska glavica, odnosno Bribir, je arheološki lokalitet smješten nedaleko Skradina. kad se opet zatekneš u tom kraju obavezno ga posjeti. nećeš požaliti, vjeruj mi :)

    avatar

    08.10.2008. (19:50)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Vinci: hehe, polako, nisam "pobrkala lončiće", jer je i ovaj vinodolski Bribir - itekako povijesno poznat. morala sam se samo malo podsjetiti što je s onim (skradinskim) Bribirom. malo me zbunio Velebit, taman sam došla iz skitnje, na brzinu napisala odgovore na komentare i tek kasnije skužila o čemu on govori i na šta on to misli. po tvom ispada da sam pobrkala lončiće i bila u Vinodolu, umjesto što sam trebala biti u Skradinu? hehehe... nisam, išla sam ciljano u ovaj u vinodolskom zaleđu, ne brini. :)

    nisam sigurna da li si ti čuo za ovaj vinodolski (hint: u vlasništvu premoćnih krčkih knezova Frankopana i ,kasnije, Zrinskih). prema tome, nemoguće je uspoređivati KOJI JE Bribir važniji, jednako su, očito, važni i jedan i drugi. u skladu s tim, ne možeš mi ni reći "ti si pobrkala lončiće, ovaj tvoj ništa ne vrijedi, važniji je šibenski, tamo si trebala ići". ja sam samo rekla da sam se za ovaj vinodolski blago razočarala u građevinsko-povijesnom smislu. :))) tebi je očito bliži onaj šibenski pa se ne sjećaš događanja oko vinodolskog Bribira iz povijesti. eto, nadam se da smo sad to razjasnili.

    naravno, volim ja skitati, rado ću otići i do drugog Bribira, np, ali i ti svrati do ovog. ;))

    avatar

    08.10.2008. (21:41)    -   -   -   -  

  • Vinci

    ajme Diavola, pa nisam ni spominjao koji je Bribir važniji, a posebice važniji meni. samo sam iz Očekivala sam ljupko mjestašce, hrpu nekih kulturno-povijesnih spomenika, neku zanimljivu ostavštinu... stekao dojam, a očito nisam sam, da si mislila na Bribir koji je bio naseljen od prapovijesti i jedan je od najvažnijih arheoloških lokaliteta u ovom dijelu Europe.
    stoga se nemoj ljutiti na mene i na ono moje malo si pobrkala lončiće, jer je to bilo u najboljoj namjeri. Repetitio mater studiorum est

    btw. "svratio" sam ja i do Bribira iz ovog posta :)

    avatar

    09.10.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    NOo sa tvrđavom me osupnulo! Koji su to mandrkani dozvolili takvu nakaradnu cirkusariju. Kod nas se zaista ništa ne može napraviti kak se šika. Uvijek su budale na krivim pozicijama,i to uglavnom po babi i stričevima. Zato nam tako i ide. Grrrrr

    avatar

    09.10.2008. (00:55)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - Vinci: ma halo, ne ljutim se, šta ti je! ja to u žaru rasprave! da smo bili uživo vjerojatno bi se čudio zašto je ona tako glasna! ;)) sve pet, dva su Bribira, treba nakon prvog obići i drugi - zaključak. ;)
    - Bugenvilija: uživo je puno šokantnije, vjeruj. kasnije sam skužila da nemam prave fotke jer sam, valjda, bila u šoku da sam zaboravila fotkati :x

    avatar

    09.10.2008. (07:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...