Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • don o meniko

    zdravo!

    eto, prvog turnira u organizaciji Stenfoosa. zgodno je Ifcha sto si maloljetnima omogucio da za džabe igraju s vrsnim igracima, mozda nesto i nauce. sugeriram da bi bilo dobro kada bi se za skupine odredili nositelji. i jos, kakve ti nagrade najboljima nudis, ha? i prodaj ove iz Zgfoosa da se i oni odazovu u vecem broju, je da su slabi i da je stotka puno za upad kad vjerojatno nit skupinu ne prolazis, a ovih simbolicnih 40 je prihvatljivije.
    nadalje za rijecane znam da dolaze (filip najavio dacu), sto je s cakovcem. hoce li doci nama nepoznato drustvo iz skrada?
    @vlado i stef: buduci da moj Jan ne bude mogo ici na turnir, pitam ja vladu ili stefa ako bi htjeli igrati samnom.

    avatar

    02.10.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • rockinkoper

    Lep pozdrav,

    no, da še jaz kaj napišem, tako da bo blog še bolj internacionalen :)
    Lepo je videti, da se tudi v Srbiji počasi organizirajo klubi in zveza. Super bi bilo, da bi lahko kakprkoli sodelovali in naredili par močnih ExYU turnirjev. S Hrvaško smo se že pomerili, tudi na prijateljskem reprezentančnem srečanju.
    Lahko vam bo slišati neumno, ampak poskusite čim prej spremeniti mnenje o nogometih in začnite igrati internacionalno igro, saj vam bo, tako kot je meni zdaj, žal za vsak dan, ko ste trenirali FABI-ja (tudi sam sem pred tremi leti hotel samo FABI-ja, ker je bil zame najboljši...)

    Dejte trenirat, tako da se bomo kdaj pomerili tudi na uradnem srečanju, na svetovnem prvenstvu... :)

    Upam, da se kaj vidimo na letošnjih turnirjih (na Hrvaškem ali v Sloveniji, ali pa tudi v Srbiji), da vas kaj naučimo še na FABIju :)

    Lep pozdrav iz Ljubljane!

    Rok

    avatar

    02.10.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • vasa

    vrijeme leti... ne pogledam na blog tjedan dana... a kad ono... :) pozdrav novim prijateljima iz (još jedne) susjedne države... pa... i ja se nadam da ćemo se sresti i odigrati nešt...
    a kaj se nedjelje tiče... hm... da... fest dolazi... s raznim parovima i kombinacijama... pa se vidimo

    avatar

    02.10.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • myway

    @Milos: Evo da te jos jednom pozdravim, a isto tako i sve igrače iz Srbije. Baš smo neki dan razgovarali tome u društvu, pa sam se sjetio sad da te pitam da li vi imate kakvu stranicu ili forum ..ili mozda razmisljate o pokretanju neceg sličnog. Slazem se s Rokom da bi to bilo stvarno lijepo - organizirati par opakih turnira ExYuge... ovih dana cu malo na papir staviti datume koji bi mogli biti zanimljivi - sad vec moram malo uzeti i u obzir kad bi nama pasalo, a opet da se nebi kosilo i sa svakim turnirom u Sloveniji ili vašim..pa da možemo malo otići u posjete... Nakon ovog turnira u nedjelju ću to razraditi pa staviti na blog.

    @Ifcha: fino fino, kolko cujem bit ce zanimljivo jer je svoj dolazak najavio poprilican broj parova..kolko znam iz Festa nas dolazi najvjerojatnije 4 para. Tak da se nadam i više od 2 stola za igru. mogao bi biti dobar ovo turnir. kolko imaš parova otprilike iz Stena i okolice za sad? (znači bez onih 10tak koji uvijek dolaze)
    - Zamolio bi te Ifcha još da malo napišeš kako doći do te dvorane (autom, ali i tramvajem tj. busem tj. vlakom) :)

    @rok i filip: lako vama govoriti da treba pocet igrat na Garlandu, ako garlanda nema. meni osobno bas svejedno dal je to tornado ili garlando ili roberto sport, ako se npr. moji (a i ekipe iz gamea) svode na to da igramo prije ili poslje predavanja kod Šomija gdje je fabi. ja sam svoje godine čenja stolnog potrošio u srednjoj gdje je bilo 5 fabi stolova. Nije tolko velik roblem naci i taj stol..ali bas da imam 1000 eura da si ga kupim doma ..to nemam . a gdje da onda treniram? nitko nece takav stol u kaficu jer im se ne isplati kad vec imaju fabije. a ja nemam kafic kao npr. ekipa iz Rijeke da ga stavim kod sebe. Ne radi se o tome da se ne želi preći na taj stol, nego nitko od nas ne živi za stolni nogomet, pa onda teško da bi nalazio i vremena i novaca da uklopi to. Ono što najviše možemo napraviti je tim Savezom dobiti na jačini kad dajemo zahtjev za prostorom u našim gradovima.. pa onda trenirati na tome. I opet, i tu je problem kupnje stolova. Baš da pitam tebe Rok - kolko ste vi dobili novčano tim Savezom? ili sami pokušavate pribaviti sponzore? jer kolko god realno-nerealno bilo, neću se oslanjati na čuda, kao što bi u našem slučaju bio Sallus. to je stvar koja ako dođe bila bi i više nego dobrodošla, no ako ne dođe nitko ne bi smio biti razočaran.

    uglavnom - ono što pokušavam reći je da nejde to preko noći...lagano ali sigurno. :) zasad najbitnije da se dogovore naša prva 2 datma Ligaških turnira i da potvrde klubovi domaćinstva. Mi z Festa svakako namjeravamo orgaizirati jedan veći turnir i taj turnir iskoristiti i za pozivanje i Slovenaca, a eto sad i ekipa iz Srbije da se pridruže. moramo dati priliku Slovencima da pokušaju vratiti trofej koji smo im uzeli u Kopru. :)
    plus... sa Milošom sam razgovarao i o nekom većem turniru kod njih u 11.mjesecu.. to su te stvarčice o kojima bi se još dalo raspravljati.

    @vasa ili darjan ili ifcha: mlim Vas pošaljite sve one papire kako napraviti klub i na stanojcic.marko@gmail.com .. pa da dobijemo i još jedan klub. ps: nadam se da su Game i Jaska u izradi :)

    pozdrav svima

    avatar

    03.10.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • myway

    pss: ej, ifcha, a kaj je s gorivom na turniru? :) moglo bude se tam nest i naruciti tj. popiti illi kak to ima tamo sredjeno? il ak je do piva itd. da se sami pobrinemo ?

    avatar

    04.10.2008. (02:04)    -   -   -   -  

  • vasa

    hahaha... dojde antonio s pijanke doma, i pita za gorivo.... hehehhe... još se smijem.... da.... tak vam je to u međimurju, berbe i sve.... sam na alkohol se misli :)

    avatar

    04.10.2008. (08:52)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Pozdrav Milosu i ekipi iz Srbije. Odlicno je da se i kod Vas nesto dogadja u pogledu organiziranog igranja stolnog nogometa. I nadam se da cemo odigrati neku partiju zajedno.
    Ha,ha... Antonio od sada uvodimo alkotestiranje prije turnira, tako da mlazno gorivo ne dolazi u obzir, samo loz ulje moze.
    Vidimo se sutra na turniru.
    Pozdrav.
    ...............................RACUNAJTE NA NAS............................................................

    avatar

    04.10.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • myway

    i jedna stvarčica još pošto niste svi dobili mail:::

    "Forum ZNNS
    Vabljeni na uradni forum Zveze namiznega nogometa Slovenije. Forum ima skupni del namenjen dogodkom v organizaciji ZNNS, vsako slovensko društvo pa ima tudi prostor za objave dogodkov. Poleg tega so še prosti forumi, kjer vsakdo lahko sprosti svoje misli...
    Da bi forum zaživel se morate prijaviti v čim večjem številu in nikar ne šparajte z vprašanji in komentarji.
    http://www.znns.si/forum (dodan je u linkove)

    Liga kalčeto 2008/2009
    Četrta sezona Lige kalčeto se začne 18.10.2008 v Izoli. Več boste izvedeli kmalu. Začnite se pripravljat!!
    Vabljeni!" mail od Bele Teme

    avatar

    04.10.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • ifcha

    vozdra!!!

    KAKO STIĆI DO DVORANE?

    autom: vozite Avenijom Bologne u smjeru zapada i (otprilike 2km nakon što ste prošli uz staru cementaru) skrenete DESNO na semaforu kod Autokuće Dojkić. Onda slijedeće moguće DESNO i eto vas tamo!

    vlakom: iskipate se na stanici PODSUSED, pothodnikom prijeđete (u smjeru sjevera) na drugu stranu i krenete ulicom na lijevo nekih 100m - i eto dvorane!

    busom: pitate vozača di se održava turnir! :)

    IMA LI SE TU IĆA&PIĆA?

    err... pa da, zapravo ima jer je odmah tam sasvim pristojna pizzeria/caffe bar, a 10m dalje dvoranski kafić.

    KAKVE SU NAGRADE?

    jestive, uglavnom!
    cijena upada na turnir nije bogznakaj i zato se oprostite od te love još večeras - jer merverštojer ne vraćamo!

    ONDA, NA KOL'KO ČEHINJA BU SE IGRALO?

    na 3 - savršeno podmazane, čiste, uravnotežene i testirane-na-ball-control fabije!!!

    aufviderzen

    avatar

    04.10.2008. (19:30)    -   -   -   -  

  • myway

    odlicno... thx na info-u i vidimo se sutra :)

    avatar

    04.10.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...