Komentari

studentica22.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • DJ Da Force

    Ti si zasad medvjedić dobrog srca, al kad te još netko zaj.. onda ćeš sve poslat u 3PM, i nitko te više neće j...t. :-))))

    avatar

    30.09.2008. (14:34)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    ponekad se i ja pitam nešto tako...medvjedica

    avatar

    30.09.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • hele

    pogledaj to s druge strane-ti sama nemaš nikakve koristi od ljutnje i stalnoga podsjećanja da ti je netko nešto loše napravio. mislim, imaš - stalno vraćanje u ono stanje prvotne frustracije. no, kad oprostiš, oslobodiš se negativnih osjećaja i to ti više ništa ne znači. i ja tako funkcioniram - jednostavno prijeđem preko nekih stvari jer neće tome tko me je povrijedio ništa značiti što se ljutim... čisto iz sebičnih razloga, bolje je oprostiti... :)

    avatar

    30.09.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • mala neshvaćena

    uvijek boli biti pošten i opraštati, ali eto.. potpuno te shvačam, imam i ja neke ljude u svojoj blizini koji nisu vrijedni mog povjerenja, ali ja im uvijek iznova oprostim, i uvijek se iznova opečem. valjda to tako mora biti....

    avatar

    12.10.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • Ina

    hej ne znam jel me se sjecas al ja sam prije 2 godine imala blog pa smo se dopisivali a i preko msn-a smo se znale cuti...sve u svemu htjela sam te nesto pitati...:)
    upisala sam predskolski odgoj u zg-u kao i ti ako se ne varam pa sam sva zbunjena a ne znam nikoga tko to studira osim tebe koja si zavrsila....
    pa sam se mislila malo s tobom cuti ako si voljna jer ov o je koma:s

    eto ako si za javi mi se na mail pa se lako mi dalje dog: inam.sb@gmail.com

    avatar

    13.10.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Danas imam više vremena za obići meni drage i rado čitane blogere,ali,nisam onaj pravi stari Dida!Sve rujanske dane i noći sam izlistao,ali,nemir je ostao,i listopadske listam...tražeći sebe-neide pa neide!Ipak,pročitao sam napisano,jer kod tebe uvijek nađem odmor, i samo ću osmjeh ostaviti,jer,i on nešto kazuje :-))

    avatar

    15.10.2008. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...