Komentari

oceana.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • morska zvijezda

    Oni djeluju i kad ih nema i zato im hvala!

    avatar

    28.09.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • espadrila

    Mislim da ti je ovo tekst svih tesktova. I baš mi je drago da sam se vratila na njega:) pozdrav

    avatar

    29.09.2008. (02:21)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Svi smo mi mali val istog oceana i zato se preljevamo u ljepotu života i snagu ljubavi. To je Zlatna najbolje prepoznala i dala nam snagu svima koji vjerujemo u to.

    avatar

    29.09.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • petar

    Zlatu sam upoznao kroz moje smušeno i uzbudljvo srednjoškolsko razdoblje, u vremenu izvanrednih televizijskih vijesti, redukcije struje i opterećenosti ratnim zbivanjima. U vremenu kad su svi brujali o politici i neizvjesnoj budućnosti naše zemje, Zlata me "ubacila" u jednu vrstu paralelene stvarnosti, objašnjavajući mi da samo dobre ideje mogu ubiti dosadu i pružiti uzbudljiviju sliku svakodnevnice.
    Kao povremeni, onako usputni sudionik zlatinih performansa, kroz priču, glazbu i puno, puno druženja, Zlata mi je pokazala da je isplativost guranja svojih ideja prvenstveno bazirana na traženju vlastitog, unutarnjeg zadovoljstva, bez ikakvih komercijalnih aspiracija i novčanih garancija.
    Nakon stanovite stanke i dužeg neviđanja, kontakt smo ostvarili na nešto "profesionalnijoj" razini - ja kao zbunjeni i mladi ženik koji ne zna što bi obukao na vlastito vjenčanje i ona kao iskusna šalturica čije su ideje bile puno jači pogon od samog šivačeg stroja.
    I napokon, u ljetom odjelu s raznobojnim botunima i posuđenoj vjenčanici (djelo iste majstorice), za većinu zbunjenih svatova na dalekom jadranskom otoku, moja nevjesta i ja izgledali smo kao tip u piđami i cura u kombineu.
    I nije i žao zbog toga, jer prihvatiti zlatin ikakav, pa i modni savjet, bila je stvar principa. Principa koji odudara od utabanih standarda i dosadnih šablona.
    Na današnjem ispračaju pokušavao sam se sjetiti svih trenutaka koje sam proveo s tom fascinantnom ženom i shvatio da je zaista puno vremena prošlo od onog stiska ruke i naših: Zlata... drago mi je Pero...
    Za ćakulu sa Zlatom u Rockiju, Arbunu ili prizemlju njezina ljetnog stana sada više nema vremena, no ono što je proživljeno ostat će mi kao trajna životna inspiracija.
    Draga Zlata, adijo i velika ti hvala...

    avatar

    30.09.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • Klodvici u janjećem želucu

    kul

    avatar

    01.10.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Oni koji odu, uvijek su s nama - kad sebi dopustimo taj osjećaj. Ali teško je prihvatiti, osobito u početku, da netko koga smo voljeli, poznavali, s kim smo proživjeli možda i cijeli dotadašnji život, više nije uz nas, da ga ne možemo rukama dohvatiti, zagrliti, čuti mu glas... Jako lijepo napisan post.

    avatar

    06.10.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...