Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Darjan

    Ispravka: JA nisam bio u elementu, a DC su ubili boga u nama. Svaka čast!

    avatar

    28.09.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • myway

    hehe.. a bili ste jako blizu prvima koji bi obranili titulu osvajača turnira :) to bi tek bio uspjeh :)

    a zamisli..opet medju prva 3 para.. 5 ferovaca tj. 5orica koji treniraju u Game-u, ima nest u tome.

    avatar

    28.09.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • matija_raul

    A što reći o našoj igri... Kroz skupinu je donekle išlo.. pobjede, ali 2-1.. a tad u polufinalu STOP. Darjan zaključao vrata.
    Isto kao i Ana za 3.mj. Drugačije igram na treninzima.. a mislim da je tako kod večine.
    Čestitke osvajačima turnira..imaju konstantnost.

    avatar

    28.09.2008. (19:29)    -   -   -   -  

  • myway

    ma dobro..toak sam ti i reko - vi ste izgubili jer smo više pričali neg igrali.. a kad se tak opušteno igra onda tak ispadne..

    ps::::
    DRUGE NEDJELJE TURNIR ... STEN ORGANIZIRA... bude i post o tome...

    avatar

    28.09.2008. (19:34)    -   -   -   -  

  • Filip_Ri

    Pohvale svim najuspješnijim a pogotovo dc-u. Antonio hvala na gostoprimstvu. Nadam se da se vidimo u nedjelju
    Pozdrav iz Ri

    avatar

    28.09.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • ifcha

    pozdraf i čestitke svima!
    sad kratka, a kroz dan-dva i malo duža najava :)

    STEN OPEN No.1

    NEDJELJA, 5. listopad 2008, SPORTSKA DVORANA 'SUTINSKA VRELA'
    ADRESA: Dvoriček 2, Zagreb

    PRIJAVE DO 14.30h
    ŽDRIJEB U 14.45h
    TURNIR PAROVA POČINJE U 15h (PO ATOMSKOM SATU U ŽENEVI)

    U SKUPINAMA SE IGRA JEDNA PARTIJA DO 7 (6:6 NOSI PO JEDAN BOD SVAKOJ MOMČADI, A POBJEDA 2 BODA)

    1/4 i 1/2 FINALA SE IGRAJU NA DVIJE DOBIVENE DO 5
    FINALE NA TRI DOBIVENE NA 5

    MINIMALNO 2 FABIJE

    STARTNINA IZNOSI 40Kn PO PARU, A ZA MLAĐE OD 18 GODINA JE BESPLATAN UPAD!!!
    KAKO TO OBIČNO BIVA DOLAZIT ĆE I SEKSI BAKICE MULJAT KAKO IMAJU MANJE OD 18 SAMO DA NE BI PROPUSTILE NAŠ TURNIR TJ. BESPLATNO BILOŠTO :)

    OVISNO U RAZVOJU DOGAĐAJA MOŽDA SE ODRŽE SINGL I RANDOM DOUBLE TURNIRI

    p.s. Ivor je Krvnik :)

    avatar

    29.09.2008. (00:16)    -   -   -   -  

  • don 0meniko

    napokon i nama prvo prvo mjesto! igrali smo kako treba a samo u prvom mecu u skupini protiv filipa i mary nije bas islo. a isli su pinovi filipa 4/4, a protiv darjana tek 1 ili 2 od 10.. ostatak skupine bio "laganiji" osim antonia i ane, jednostavno blokada kad treba zabiti gol za pobjedu. zanimljivo da je chus tek u finalu zabio zadnji gol. cetvrtfinale protiv brata i laca, hm jos su mladi, a drago mi da su ovog puta prosli skupinu, bravo! polufinale kopija skupine ali puno napetije, 2:1 u setovima i 4:1 u partiji, tezak nas povratak i pobjeda, da ga nije bilo, sumnjam u odlazak u finale... i finale: meni najslada pobjeda. makar to nisu bili pravi baje iz gamea! nije bilo darjanovih dijagonala niti sebovih uz stativu 1-2.. a s druge strane moja dominacija, mislim da smo cus i ja zabili podjednako golova.
    pomalo mi zao stefa i vlada, vrsni napadaci oba, trazi se obrambeni..
    eto toliko od mene... pozz

    avatar

    29.09.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    Pozdrav, pozdrav!!!
    EWvo prvo VEEELLLLIIIKKKEEE ČESTITKE DC-u. Baš mo je drago da je konačno pobjedio netko ko nije baš uvijek prvi. A i da mogu reći kako smo ih mi jedini pobjedili...hahahahahha.....šalim se!!!! BRAVO BRAVO!!!!!
    Ostalima više sreće drugi put...
    Što se tiče naše igre, s obzirom da 2 mjeseca nisam ni takla FABI a i da Filip i ja nismo uopće igrali zajedno, mislim da smo solidno odigrali i barem malo namučili protivnike...drugi put će biti bolje...valjda....nadam se...
    @ANTONIO: Hvala puno za smještaj...i moram ti reći da smo odmah našli put do autoputa...

    Vidimo se u nedjelju na turniru nadam se u većem broju Riječana!!

    avatar

    29.09.2008. (08:26)    -   -   -   -  

  • stojko

    Neki dan sretnem jednog talentiranog igraca iz Luxora i prilicno oboruzanim tehnickim zackoljicama. Ispricao mi je 2 price. O nekom prvaku iz Bosne koji ga je rasturio pinovima. I o jednoj curi iz Purgeraja, sto ga je isto dobila 1 na 1 potpuno zasluzeno. Da ne bude u čudu rekoh mu da je i mene ta cura dobila 8-)
    Cestitke pobjednicima, zatim Siget boysima, a i ostalima naravno ...

    avatar

    29.09.2008. (16:07)    -   -   -   -  

  • ifcha

    PRVA DOPUNA:

    umjesto parova u 15h počinje turnir pojedinki i pojedinaca, a kad njega dokrajčimo bacamo se na parove.
    upad 10kn i opet - mlađe od 18 špilaju za džabalesku (vrijedi i za mulce ispod 18:)

    pozdraf

    avatar

    29.09.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  • myway

    ej. fino..cim kasnije tim bolje..vec cu sutra navecer staviti novi post - slobodno ga napises i posaljes mi na mail, a mogu i ovo objavit kaj je sad u komentaru.

    avatar

    29.09.2008. (17:57)    -   -   -   -  

  • ro_men

    sve mi se cini kaj je ta pobjeda od dc-a namjestena. kaj konacno i oni nekaj dobiju :)))). CESTITKE od mene.

    avatar

    29.09.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Cestitam pobjednicima. Turnir odlicno organiziran, ekipe u najjacem sastavu. Mene nije islo (los dan), pa nismo ni grupu prosli. Nadam se da ce biti bolje u nedjelju.
    Pozdrav.
    ..............................................RACUNAJTE NA NAS..................................................................

    avatar

    29.09.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • don 0meniko

    @ provokator-ro-men: nek ti bu zal, da samo znas kak medalja lijepo sja! :)))

    avatar

    30.09.2008. (00:52)    -   -   -   -  

  • ...

    @ Prva dopuna:
    Odlično! Drago mi je da jednom za promjenu prvo počinje turnir pojedinačno.
    Veselim se dolasku!

    avatar

    30.09.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • myway

    Drago mi je da Vas sve mogu obavijestiti i o tome da se i naši drugi susjedi - iz Srbije priključuju na stolnonogometnu scenu - po mnogim problemima i dilemama (u stolnom naravno) :)sličniji su nama nego Slovencima, pa je i to nešto što bi nas moglo povezati... Nadam se da će se što prije javiti putem komentara ili slično i opisati malo sve o čemu smo razgovarali...

    Već mi bruje po glavi mnoge ideje od turnira nadalje ... pozdrav

    avatar

    30.09.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • Miloki

    Pozdrav svima! Ja sam Milos Djordjevic i pisem vam iz Panceva (Srbija). Pratio sam povremeno o cemu pisete i kontaktirao Antonia. Ako imate vremena, procitajte moju pricu...
    Vec par godina imam jaku zelju da kupim jedan sto na kome mogu vezbati i posreci mi se da pocetkom ovog meseca nadjem jedan Fabi, u pristojnom stanju. Inace, ja fudbalicu igram sa svojim kumom Neshom jos od '96. Do 2007. godine smo igrali svakodnevno (i svakonocno). Ove godine sam organizovao 5 turnira u kaficu u koji redovno odlazim i odziv je sve veci. Vec posle par meseci mi se ucinilo kako polako svi pocinju igrati slicno i da od lokalne ekipe nemam vise sta nauciti. Tako sam na netu pronasao da se okviru manifestacije "Somborsko leto" organizuje turnir. Odem tamo sa drugarom i momci nas, naravno, eliminisu jos u grupi... Tu sam upoznao Lazu, lika koji je fanatik fudbalice kao i ja. Covek je gotovo sam organizovao celu manifestaciju, doveo Tita i Tarantulu, jos dvadesetak bendova, par izlozbi odozgo i gomilu nekih zanimljivih desavanja. A turnir je organizovao sebi za dusu, usred te frke, da se malo relaksira... Tri Fabi-ja i jedan Roberto Sport, petnaestak ekipa... Nezaboravno iskustvo!
    Odemo odmah potom u Novi Sad, ja napunim minibus sa celom ekipom iz onog kafica u Pancevu (nas 18-oro), tamo nas saceka jedan malo zapusten Fabi i cetiri- pet momaka koji pijuckaju pivo i opustaju se. Gazda Ljuba otisao da igra badminton... rasulo! Pocnemo igrati i naredjaju nas kao na traci. Za celo vece nas osamnaest nismo uspeli dobiti vise od pet partija ukupno. A oni se smenjuju tek kad ih zabole ruke i kad ozedne. Posle mi kazu da im to nije prva postava i da su se jedva sakupili. Tu upoznam Liju, profesora klavira koji je igrao u Rusiji u Sankt Peterburgu sa njihovom sampionkom koja je poklonila jedan Garlando kaficu u koji izlazi da bi mogla igrati sa drustvom. Poklonio mi je jednu od loptica kojima je igrao sa njom i rece da se takve kod nas ne mogu kupiti. I jos mi se pohvalio kako mu, eto, posao pomaze kod fudbalice jer ima savrsenu kordinaciju izmedju 5-ice i 3-jke!
    Pre nekog vremena odemo u Kanjizu, bio je turnir u bilijaru, moja dva druga igraju dosta dobro, prva nagrada 250e, ja sa njima tamo odem da upoznam Nikolu, cetrvtog fanatika. Posle turnira (koji ova moja dvojica nisu osvojili) odemo u kafic u centru gde se igra -kako rece Nikola- "Najbolja fuca u Kanjizi i sire". Tamo jedan toliko mastan Fabi kao da je dizelom mazan... Krenemo igrati... Da ne opisujem dalje, vec pogadjate... ;) Bio je u pravu Nikola...
    Eto... naci cu se sa ova tri momka u Novom Sadu 12. oktobra na turniru. Treba da se dogovorimo o osnivanju klubova i federacije. Znam da kasnimo za komsijama u okruzenju, ali probacemo. Cim resimo sve oko registracije (za federaciju nam treba tri kluba) organizovacemo Prvi Srbija Open i - SVI STE POZVANI! Igrace se na Fabi stolovima. Petica ce nam ostati dilema dok se ne registrujemo, Garlando cemo uzeti za zvanican sto - tu dileme nema.
    Izgleda da ce nam savezi biti registrovani u isto vreme (pocetak 2009.) i voleo bih kada bi smo zajedno konkurisali za clanstvo u ITSF-u...
    Ja se bas raspricao...
    Pisacu vam jos za neki dan. A ako vi zelite pisati meni - miloki2004@yahoo.com

    Pozdrav iz Panceva!

    avatar

    30.09.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • Filip_Ri

    1. Miloki dobar izbor stola, što prije krenete intenzivno vježbati na njemu to ce vam biti sve bolji i bolji tako da ce fabi svremenom pasti u zaborav...drago mi je što si se javio i nadam se da ce mo se ubrzo upoznati.
    2. Nazalost u nedjelju ne mogu doci jer mi raspored govori da radim popodne....
    ali da vas oraspolozim dolazi Danijel Majer
    uživajte :(

    avatar

    30.09.2008. (19:53)    -   -   -   -  

  • Filip_Ri

    1. Miloki dobar izbor stola, što prije krenete intenzivno vježbati na njemu to ce vam biti sve bolji i bolji tako da ce fabi svremenom pasti u zaborav...drago mi je što si se javio i nadam se da ce mo se ubrzo upoznati.
    2. Nazalost u nedjelju ne mogu doci jer mi raspored govori da radim popodne....
    ali da vas oraspolozim dolazi Danijel Majer
    uživajte :(

    avatar

    30.09.2008. (20:03)    -   -   -   -  

  • Fićo

    Pozdrav svima evo ja bi samo reko da cemo ja(Filip) i pavlek(siget boysi) vjerojatno doc u nedelju na turnir,isto tako bi volio da mi napisete neka mjesta gdje se vi okupljate u zagrebu pa slobodno posaljete na mail zombiplanina@hotmail.com

    avatar

    02.10.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...