Komentari

capljina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • django

    Nisam bio na zalost na utakmici al kao da bi to nesto promijenilo hehe..,al sam bio na predhodnim utakmicama i mislim da ipak djeluju na igrace, velikim dijelom, visoki porazi u gostima sto ako ce se vec gubiti treba svesti na najmanju mogucu mjeru pa ako Bog da i pobijedit sljedecu u Cazinu. Kad sam bio junior uvijek mi je gust bilo igrat u gostima kao i vecini.. Ne znam sta se dogadja danas sa igracima pa da "skinu gace" pred gostovanje.. U tom kontestu sagledavam i ovaj "poraz" od 1:1 u Bjelavama. Treba bodove donositi i sa gostujucih terena!!! Malo opsirnije al eto...

    avatar

    28.09.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • hnk čapljina

    u cazinu će teško do bodova.7-9 igrača iz prve postave ne putuje u cazin pa će tako igrati većinom juniori.čapljina do sada nijednu gostujuću utakmicu nije igrala u punom sastavu..

    avatar

    28.09.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • django

    Ako bude HNK Capljina igrala sa juniorima,koji sigurno igraju sa srcem pobjedit ce!!! Ove kojima se ne ide na gostovanje gospodo ajte kuci osim ako nije u pitanju lova... onda je do uprave koja treba kupit prnje jer je nesposobna!! Gospodo iz uprave nemojte se zanosit time da ste nedodirljivi u svojim foteljama... Sigurno ima sposobnijih i pametnijh od vas.. Vidit cemo poslije izbora.. Covjece 9 igraca ne igra a prvo gdje bi se trebalo trazit bodove je Cazin.. Kao sto sam napisao u predhodnome komentaru "skinuli su gace " i prije puta..zaista nevjerovatno za nas voljeni klub!

    avatar

    29.09.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • Vitez

    de malo vise u vezi rukometa da znam na sto idemo prvo kolo ???

    avatar

    30.09.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • django

    Vitez,rukomet nam je u rasulu,svi igraci iz prosle sezone su nam otisli iz kluba koliko sam upucen.. Svemu je kriv trener Suton (tela) i njegova kompanija koji nisu placali igrace i svima su duzni bar po milju i po,to svak u Capljini zna,nista novo..coece taj more vodit krdo krava a ne trenirat djecu koji prostak.. I izjavljiva po novinama da pare nisu problem nego kadrovi..koji lik.. uglavnom se igra sa kadetima ali mislim da ovo sve ti vec znas.. capljina je zaista rasadnik talenata a ako se poslije izbora nesto ne promijeni i dovedu bar dva nova trenera tesko ce djeca postici nesto u rukometu..inace sam bio na skoro svakoj utakmici medju najvjernijim navijacima Patriotima..

    avatar

    01.10.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • čapljinac

    tako je django

    avatar

    04.10.2008. (08:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...