mljac mljac... ja ko ni sepia nisam pekla kolače rekla bih od svibnja... a i neću jer vidim da je ovo finoooooooooooooooooooooooooo... a bijelo deblja ;)
26.09.2008. (23:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mmmmmm, ovo zvuči jako mljac, svakako ću probati, kao prvo jer kod mene nikad dosta voćnih kolača u kući, a kao drugo jer me naziv recepta oduševio :DDDDDD
29.09.2008. (15:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@rudarka - ne mora vruće, samo se kod nas jede vruće jer mužić ne može dočekati :-)))) idealno je toplo, recimo 15 minuta nakon što izađe iz pećnice, al fino je i hladno, ak slučajno ostane do drugog jutra.
30.09.2008. (10:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zlevanka bi trebala biti sa kukuruznom krupicom ili kak se to već zove pa onda ovo i nije ko zlevanka. ili ja griješim??? svejedno ovaj recept me podsjeća na jedan kolač koji Glavna radi i koji je za prste polizati.
02.10.2008. (09:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Lipa Mare - mislim da bi moglo s kivijem @Levant - e moja kuharice, kak to misliš da su sve vatrostalne zdjele iste ??? Imaš ih svakakvih, dubokih, plitkih, okruglih. četvrtastih, ovalinih. ja imam doma jednu sa poklopcem, ovalnu , visine cca 15 cm, a imam i jednu visine cca 5-6 cm, e to je plitko. Al ovaj kolač radim u glinenem protvanu, jako plitkom..
09.10.2008. (13:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
umijem da kuham, ali kolace peci bas i ne znam, no ovaj tvoj mi se cini da bi mi mogao ispasti dobro, a i mogucnosti kombinacije sa raznim vocem: ) sto se tice Vite, sladak mi je mali kuhar: ) A sto se pricanja tice (iako nisam mama)... mali komshija ima skoro 3 godine i isto ga ne razumijem kada prica, ali kaze njegova mama da je i njen stariji sin isto tako oko 3 godine poceo redovno pricati i sad prica kao navijen i potpuno razgovetno.Bice sve u redu: ) pozdrav: )))))))
09.10.2008. (21:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Stereokemija - ma uspjet će ti kolač. A glede pričanja , naša je pedijatrica malo prerevna. baš sam prekjučer čula od jedne mame koja je kod iste, da je njenom malom htjela dati uputnicu za logopeda sa godinu dana.
10.10.2008. (11:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
to te ja pitam. :) onda može bit i protvan a ne vatrostalna. pa nisam ja profi kuhar ko nečiji muževi bemu....:))))). i što? prvo staviš voće a ondak tijesto. ok. a kad to vadiš što onda bude? kako to vadiš? o svijete...neznaju svi sve...:)))))
10.10.2008. (12:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Levant - ma da, može i protvan. kak to misliš kaj bude kad vadiš kolač ??? Si jela kad zlevanku ? Sigurno jesi , narežeš na šnite pa vadiš, niš se ne dogodi, nije zaljepljeno za dno i nije gnjecavo, normalne komade možeš rezati.
13.10.2008. (09:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tnx. pa nisam kuharica neka baš. onda zato ispitujem do u detalje. isprintala sam ovo, stavila na vrata od frižidera i sad čekam da dođe neko voće u moj dom i odmah to idem radit. al sam morala sve prvo preispitati. ok. sad sve znam, nema više pitanja.:)
13.10.2008. (09:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Layla
a možda i probam:)))*****
26.09.2008. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
hmm. to ću isprintat.
26.09.2008. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dva
obožavam sve s višnjama, pa printam...
pusa i pozz
26.09.2008. (14:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mama sepia
mljac, mljac....nisam pekla kolače već mjesecima....ah, budem :)))
26.09.2008. (14:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
triesduja
njam! :P
26.09.2008. (15:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cranberrie
mljac mljac... ja ko ni sepia nisam pekla kolače rekla bih od svibnja... a i neću jer vidim da je ovo finoooooooooooooooooooooooooo... a bijelo deblja ;)
26.09.2008. (23:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bivša apstinentica
Ovo zvuči preeeefiiiiiinooooo......... a gladna sam ko vuk :))))
27.09.2008. (14:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...Jani29...
zanimljivo :))
27.09.2008. (19:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sesrušina
mogla bih ovo isprobati, ali bez višanja, jer nisam ljubitelj kiselog i kiselkastog. Pozdravljam te, svaki novi recept, dobro dođe!
29.09.2008. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
sad sam na domaćoj zagorskoj hrani, ali bum probala i nekaj vrancuskog...čini mi se dosta fino, mmmm
29.09.2008. (14:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jana
Mmmmmm, ovo zvuči jako mljac, svakako ću probati, kao prvo jer kod mene nikad dosta voćnih kolača u kući, a kao drugo jer me naziv recepta oduševio :DDDDDD
29.09.2008. (15:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
morat ću se sjetiti da to isprobam. možda kao desert gostima jer izgleda da se treba odmah pojesti, vruće ili???
29.09.2008. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@rudarka - ne mora vruće, samo se kod nas jede vruće jer mužić ne može dočekati :-)))) idealno je toplo, recimo 15 minuta nakon što izađe iz pećnice, al fino je i hladno, ak slučajno ostane do drugog jutra.
30.09.2008. (10:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tibica
zlevanka bi trebala biti sa kukuruznom krupicom ili kak se to već zove pa onda ovo i nije ko zlevanka. ili ja griješim???
svejedno ovaj recept me podsjeća na jedan kolač koji Glavna radi i koji je za prste polizati.
02.10.2008. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@Tibica - zlevanki ima raznih varijanti, negdje se rade sa kukuruznim brašnom,negdje običnim, negdje sa sirom, negdje sa jabukama, orasima i sl.
06.10.2008. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
glavno da se zleva:))))
07.10.2008. (17:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
kako ovo dobro zvuci !!!!
moje zlevanke su obicno pretvrde a radim ih s kukuruznom krupicom. samo da kupim voce i voila!
ps. jel moze s kiwijem ?
08.10.2008. (13:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
aquaria
Njami, to odmah ide u moju zbirku dobrih i prokušanih recepata - vjerujem ti na riječ da je super ;) Pozdrav veliki tebi i obitelji :)
08.10.2008. (21:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
što znači plitku? vatrostalne zdjele su sve iste. jesi na normalnu vatrostalnu mislila? ne kužim što znači plitku?
09.10.2008. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@Lipa Mare - mislim da bi moglo s kivijem
@Levant - e moja kuharice, kak to misliš da su sve vatrostalne zdjele iste ??? Imaš ih svakakvih, dubokih, plitkih, okruglih. četvrtastih, ovalinih. ja imam doma jednu sa poklopcem, ovalnu , visine cca 15 cm, a imam i jednu visine cca 5-6 cm, e to je plitko. Al ovaj kolač radim u glinenem protvanu, jako plitkom..
09.10.2008. (13:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stereokemija
umijem da kuham, ali kolace peci bas i ne znam, no ovaj tvoj mi se cini da bi mi mogao ispasti dobro, a i mogucnosti kombinacije sa raznim vocem: )
sto se tice Vite, sladak mi je mali kuhar: ) A sto se pricanja tice (iako nisam mama)... mali komshija ima skoro 3 godine i isto ga ne razumijem kada prica, ali kaze njegova mama da je i njen stariji sin isto tako oko 3 godine poceo redovno pricati i sad prica kao navijen i potpuno razgovetno.Bice sve u redu: ) pozdrav: )))))))
09.10.2008. (21:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@Stereokemija - ma uspjet će ti kolač. A glede pričanja , naša je pedijatrica malo prerevna. baš sam prekjučer čula od jedne mame koja je kod iste, da je njenom malom htjela dati uputnicu za logopeda sa godinu dana.
10.10.2008. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
to te ja pitam. :) onda može bit i protvan a ne vatrostalna. pa nisam ja profi kuhar ko nečiji muževi bemu....:))))). i što? prvo staviš voće a ondak tijesto. ok. a kad to vadiš što onda bude? kako to vadiš? o svijete...neznaju svi sve...:)))))
10.10.2008. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
@Levant - ma da, može i protvan. kak to misliš kaj bude kad vadiš kolač ??? Si jela kad zlevanku ? Sigurno jesi , narežeš na šnite pa vadiš, niš se ne dogodi, nije zaljepljeno za dno i nije gnjecavo, normalne komade možeš rezati.
13.10.2008. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
tnx.
pa nisam kuharica neka baš. onda zato ispitujem do u detalje. isprintala sam ovo, stavila na vrata od frižidera i sad čekam da dođe neko voće u moj dom i odmah to idem radit. al sam morala sve prvo preispitati. ok. sad sve znam, nema više pitanja.:)
13.10.2008. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...