Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • LudaMarta

    Baš mi je drago da Vam se sviđa škola, a i Zmaji (koliko smo stigle razmijeniti koju riječ..)
    I sad su i treninzi super, sve :)
    Dođem sljedeći vikend da se napokon malo nabrbljamo :)

    Puse šaljem, Marta :)

    avatar

    25.09.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Kad sam krenula u 1. srednje, isto tako sam imala sve uredne omote za knjige i bilježnice, bila savjesna nekampanjka. A u 4. srednje sam i dalje ostala odlikašica, to se jedino nije promijenilo, sve ostalo jest - na satu nisam pazila uopće, stalno smo brbljali, pola knjiga nisam ni nosila u školu, nije mi se dalo pisati, ništa. Takvi smo postali svi. :) A daktilografija, to bi i mene zbunilo, pišem samo s 2 srednja prsta. :)

    avatar

    26.09.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Zato ja kažem kad se nečeg uhvatiš, onda od početka radi kako treba. Prije nego sam krenuo kucati maturalni rad na prastaroj Amigi500, nabavio sam vježbe iz daktilografije, složio prste na početne položaje i počeo ono... afaja daka jaka bakaka takaka...
    Nakon par dana klepetanja po tastaturi, zaključio sam da je to to i počeo pisat maturalni rad. Do kraja mjeseca rad je bio gotov, a ja pečeni daktilograf. Kad nešto radiš, radi od početka kako treba...
    P.S. Hvala ti na snažnim stihovima IGK. Jednostavno nije moglo sjesti bolje na taj post...

    avatar

    26.09.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Marta - dođe sve na svoje samo treba znati usmjeravati kad zatreba. Imati strpljenja i razumijevanja, ali i tvrdoglavosti i dosljednosti. Ma znaš ti na što mislim.
    Vidimo se, jedva čekam, pusek :)))

    @Kinky - ja sam loše startala i našla se u neobranu grožđu. Iskopavala sam se cijelo prvo polugodište, da bi tek u drugom - prodisala :) A urednost je vrlina (ponekad i nije) koju - ili imaš ili nemaš. Bitno je steći kredit na početku, poslije moš malo i kiksat :)

    @Manga - kako volim kad pročitam 012 u komentarima :)
    Ja sam nekad imala daktilografiju čak i u prva dva srednje u okviru PTO-a (proizvodno-tehnički odgoj Šuvarov), a kasnije normalno u usmjerenju. Učila sam od početka pravilno. No, danas pišem s deset prstiju, ali ne skroz naslijepo, morala bih poraditi na tome, no nije neka sila.
    A da sve što radiš treba raditi kako treba, znaš moj stav o tome :)
    P.S. "Jamu" uvijek i osobno proživljavam, dva stiha stoje na mjestu gdje su ostale kosti mog djeda. Koji je najvjerojatnije stradao na način opisan u poemi...

    avatar

    26.09.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    aha, počelo je počelo. jesen uvik ima onu fazu zahuktavanja, kao vlak, a onda lagano sve krene, ide se u kolotečinu, vozi se naprid.
    pozz

    avatar

    26.09.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    e pa sretan ti pocetak skole :)))))) ponavljanje je majka mudrosti hehehe meni na zalost hrvatski nije nikad bio drag u skoli jer sam imala uvijek neke antipatikuse od profesora no zato sam imala srecu sa engleskim kojeg sam obozavala i uvijek imala usper profacice koje su i mene obozavale (pa znas ono, da profaci uvijek vole najbolje ne?). Po tvom opisu skola zvuci super a i super je organizirana, za svaku pohvalu!!!! A disciplina, to je najvaznije...reda treba biti! Pozdrav djacicima - prvasicima :)))))) ucite-ucite i samo ucite hihihi

    avatar

    26.09.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dakle, moglo bi se reći da je sve počelo pozitivno što mi je jako drago.
    Zmaja je puna elana i volje, ti isto...pa to je super. Još samo trebaš biti spremna platiti sve što škola zahtjeva hahaha.
    Eto, jesen je već takva...svi neki događaji i spremanje za zimu, kao i medvjedi samo što oni ne moraju ništa plaćati nit učiti hahaha.
    Pozdravček draga i cmokkkk.

    avatar

    26.09.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • The Sims 3 Sapunica

    Konačno nađoh vremena da se javim :) I ja sam bio pritisnut obavezama. Da pogodim, Juniorka ide ili u ekonomsku ili upravnu školu? Ja sam imao daktilografiju i volio sam ju. Sada toliko super pišem na slijepo. Vjeruj mi, ukoliko Juniorka provodi nad računalom, to će joj pomoći i neće moći zamisliti da tipka gledajući u tipke jer je toliko lijepo tipkati naslijepo. Ako ti ne znaš tipkati na slijepo, prava prilika da te Juniorka pouči.:))
    Pozdrav.

    avatar

    26.09.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Znaš šta me u ovom postu oduševilo? Kada si nabrajala psihološko-pedagoški tim ne nađoh među njima i popa. Skidam kapu školi.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    27.09.2008. (00:59)    -   -   -   -  

  • fanny

    @mačka_u_ martama - vlak polagano kreće :)

    @MENTINA - da i sreće će nam trebati :)
    I ja sam obožavala hrvatski i engleski jezik i uvijek mi je žao što nisam krenula i profesionalno tim putem. A profači mi bili odlični, iz oba predmeta. Žao mi je samo što Zmaja nema bolju profačicu iz engleskog, kako trenutno izgleda - s ovom će jednu lekciju raditi mjesec dana. Srećom što je engleski u širokoj upotrebi, pa moš i sam učiti i nadograđivati :)
    Budući da nismo tajkuni - samo učenje nam preostaje :)

    @teuta - kad ja nisam puna elana :) Za sada još ništa ne traže, no znaš kako je - nije nauk više zabadava.
    Požalim ponekad što nisam - medvjed :)

    @Dominic - juniorka ide u hotelijersko-turističku. No ima mnogo ekonomskih predmeta poput knjigovodstva, ekonomike, dopisivanja, informatike i daktilografije.
    Ja sam išla upravnu, učila pisanje na slijepo, ali sam s vremenom prestala na slijepo pivati, no pišem brzo i s deset prstiju. Kad pišem na mehaničkoj mašini, mogu na slijepo. Jer na njoj sam učila. Čudno, ali istinito :)

    @More ljubavi - ha, ha, baš si me nasmijao. Juniorka je još u petom razredu odustala od vjeronauka, jer joj je bilo bolje ići na informatiku kao izborni predmet.
    Što se popova tiće - nemam ništa protiv njih, ali mislim da je njima mjesto u crkvi, a nikako u školi i u spolnom odgoju. Pa u crkvu, tko voli nek izvoli.
    A što se tima škole tiće, svi su mladi iako ne početnici, od ravnatelja do profesora, a to je dobro. Valjda zato i sama organizacija tako izgleda.
    Što mi se sviđa - naravno :)

    avatar

    27.09.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Drago mi je da si je savladala ... prošla samo s herpesom ... ne da se moja Fanika ...
    Pusa , draga , a prva rečenica je maestralna ... .. nema mene još od pavijana !
    Sretan ti ponovni put kroz srednju hihih i mene to čeka :))

    avatar

    27.09.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...prošlo ljeto, idemo ponovno u normalnu kolotečinu...:)

    avatar

    27.09.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro je kad dobro počne u školi. Tako sam govorio sinu i još dobro gura, sad ću vidjeti kako će kćeri ići, upisala je kemijsko grafičku ali nije uspjela u web dizajn jer su joj falili bodovi. I meni kao i @Vitae bilo je zanimljivo ono "nema mene još...", he. Nego, kako se to krade gecko, da znam kad drugi put dođem u BJ.

    avatar

    28.09.2008. (00:32)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Sve super, nadam se da je i Zuzinjo dobro...

    avatar

    28.09.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    steta za profu iz engleskog....no kako kazes, puno mozes i sam ali ipak ne i sve pogotovo u ovoj srednjoskolskoj fazi ucenja stranog jezika dobar profesor je strasno bitan. No dobro, sta je tu je...snaci ce se Zmaja vec....pusa objema :))))))))))

    avatar

    28.09.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - meni je bolovanje - gubljenje vremena :)
    Uglavnom prolazim s herpesom, izbaci se na usta, namažen nekoliko puta s Virolexom i OK.
    A srednja škola i mene veseli, pov+navljam si staro i učim novo, kud ćeš bolje :)

    @Sagi - ipak je meni ljeto bolje, ma što ti rekao :)

    @gogoo - jedan deček iz Zmajina bivšeg razreda upisao je web dizajn, mali je vudren za to. No, morao je u Čakovec, to je malo nezgodno, ali bitno je da ide ono što voli.
    Zmaja gecka uzme sama, a ja ne volim da se netko drugi vozi, jer to odmah osjetim kad sjednem poslije :) Možda sam picajzla, ali ja ga mazim i pazim, a djeca k'o djeca :)Što se tiće gecka, on je uredno pospremljen, nitko ga ne može ukrasti, bez brige :)

    @Majstorica - Zuzinjo je pravi mali vrag, dobiva zimsku dlaku i mijenja boju. Bijela dlaka mu postaje boje kave i sad izgleda skroz drugačije - Smeđa dlaka i plave okice, baš je zgodan. Sinoć nas je zabavljao, natjeravao je lopticu po boravku do besvjesti :)

    @MENTINA - a što možemo, na žalost i gramatika je važna, nema bez toga,m a ova za gramatiku ne haje. Dobro je da je meni ostalo u glavi, ponekad razgovaramo nas dvije, pomažemo jedna drugoj, ona meni da ne zaboravim, ja njoj da nauči. Sad smo kupili PONS-ov tečaj za CD rom-u, za francuski i talijanski. Buš ti vidla kad ti Zmaja napiše mail na talijanskom :)

    avatar

    28.09.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Odlično, sve puno sjajnih dojmova, pozitivne energije, samo neka tako bude i dalje. :-)

    avatar

    28.09.2008. (23:04)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    samo mnogo dobre volje i sve krene onako kako bi trebalo biti uz malo strpljivosti, zanimljiv tjedan ste imali i veselo nadasve ...

    pozdrav tebi i tvojima :)))))

    avatar

    28.09.2008. (23:56)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    pošto se tvoje cure bave Tekvando-om, aj nam iskomentiraj priču - negdje, onako usput sam pročitala kako je jedna od onih olimpijki (s medaljom) zapravo trebala ostati doma, jer je neka druga bila bolja... baš me zanima i kopka ta priča!!

    avatar

    29.09.2008. (07:03)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Hehehe...znači,ponavljaš srednju...sjetim se svoje kčeri u to vrijeme...ko da je doma sve eksplodiralo nekim novim bojama...A kj s tiče dunja na ormaru...ni ja ih nebi videl da jedna susjeda kraj mene u ulici nema dunju u dvorištu pa svake godine gledam kak cvate i zri,a i po koju dunju dobijem,Marko se njenoj kčerki samo jednom nasmije i evo dunje na poklon.
    A evo nam i jeseni...Osmjeh ti ostavljam :-)))

    avatar

    29.09.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ajd da te onda razveselim još jednom ;)

    Prenosim ti u cijelosti zadnje obraćanje zkgf-a u komentaru predzadnjeg posta:

    29.9.2008 952 | 012station
    Pa da zaključimo. Dana 24.9.2008. 012station nestade sa bodovne liste blogera. Ljudi mi objasniše da je to normalno nakon 7 dana ne pisanja, ali... zašto 25.9. od 14-14:30 nisam mogao dići stari/osvježeni post? Logično zaključih, ako mediji ignoriraju blogosferu, valjda i urednici blogosfere ignoriraju blogove, koji se usude reći ono što njima ne odgovara. Slučajno ili ne, ali i na naslovnici se upravo priča o cenzuri u blogosferi. Što je sljedeće? Brisanje ne podobnih blogova? Jer uvidom u statistiku, 012blog i istina na njemu se još uvijek čita. Brisanje je jedino rješenje za nešto što tijekom vikenda tj. u zadnja dva dana bilježi 1056 otvaranja...

    29.9.2008 938 | 012station
    (II.) Kakogod... drugo dopunjeno izdanje online knjige "012station - dnevnik svemirske postaje", koju ste sa zkgf-om pisali i svi vi koji ste ovdje doprinosili sa svojim smislenim komentarima, bit će zaključena u minutama koje slijede. Naravno 012blog će i dalje bilježiti posjete, ali ova priča je zaključena. Ovo što ostaje visiti na netu će iz dana u dan gubiti linkove i slike, te nepovratno propadati. Jednog dana odlukom nekog novog admina blogera nestat će i tekst. No to je normalni tijek života. Rođenje, život i smrt. Ali nešto će ipak ostati budućim pokoljenjima. Poput vlastitog genetskog zapisa, koji produžetkom vrste ostavljamo svojim potomcima, ovdašnji zapisi ući će se u kolektivno znanje i svijest nacije...

    29.9.2008 926 | 012station
    (III.) Sve što je tijekom 833 dana ovdje izrečeno, uskoro će se biti u NSK-u pod brojem ISBN13 978-953-99838-9-3. Zato ne plačite za mnom. Posebice jer naša slobodarska svemirska postaja i dalje pluta na poznatim koordinatama. Unatoč širenju zle imperije našim kvadrantom. Međutim kako ne bi teže kompromitirali postaju, bili smo prisiljeni obustaviti emitiranje poruka pokreta otpora. No na dulje gledano istina se ne može sakriti. Do tada, ostajte mi zdravi i pripravni za ono što će uslijediti u našem okupiranom kvadrantu...

    29.9.2008 913 | 012station
    (IV.) A jedino što može uslijediti nakon okupacije i gušenja slobode medija, dobro nam je poznato iz naše višetisućljetne povijesti na ovim prostorima. Nećemo dugo čekati i počet će padati prve žrtve i ove imperijalne okupacije. Bilo da se radilo o našoj djeci pregaženoj na prometnicama, o našim ženama silovanim i odvedenim u roblje, ili našim legionarima koji će ginuti na stranim bojištima... povijest će se ponoviti. Dakle sve je rečeno i sve se zna. Stoga ni ovdje nema smisla dalje trošiti riječi. Preostalo nam je još samo jedno. Tiho raditi, dok čekamo dolazak Han Soloa i njegove boraca za slobodu ;)

    avatar

    29.09.2008. (10:03)    -   -   -   -  

  • prorok

    Taj tekst mi je jako poznat
    i ja sam bio jako vrijedan
    pozdrav vam ostavljam.:):):):)

    avatar

    29.09.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Big Blue - drugo nam ne preostaje :)

    @Dag - a kad nije zanimljivo, kod nas uvijek neka strka :)

    @seoska idila - da, radi se o ovoj maloj Zubčićki, trebala je ići Zaninovićka. Zaninovićka je po meni - bolja. Ali, Koreanac Hong se odlučio za Zubčićku. Ima na to pravo. Ali, mogle su ići i ove dvije i Zaninovićka iz Splita. Jer dvije su obezbijedile kvalifikaciju, a jedna je mogla - na pozivnicu.Vjerojatno bi imali tri medalje. No, morali su ići kojekakvi mujani iz Saveza, koji se uvijek prikrpare mukta. Eto to ti je to ukratko. Naša priča :)

    @Dida - a eto Dida, ne daju mi da ostarim i živim u neznanju. Pronašla i ja jednu dunju blizu, imat' će što mirisati :)
    Tko Marku ne bi dao Dunju, kad se nasmije :)))

    @Manga - sad ću ja na tvoj blog da ja to vidim :)

    @PROROK - i ti si lani krenuo u prvi razred, koliko se sjećam :)

    avatar

    29.09.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...