Komentari

sillmarilla.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Marisol

    Cijene stanova su užasno visoke pa se i sa boljim plaćama teško izlazi na kraj.
    Kćer mi je studirala u Zagrebu i mada je stan bio prilično skup,imala je tu sreću da se samo dvaput selila.

    avatar

    26.09.2008. (23:48)    -   -   -   -  

  • Nina

    Ma cijene su katastrofa svugdje, posebno u Zagrebu i nekim gradovima na moru. MI smo bili podstanari čak 20 godina u malom stančiću u obiteljskoj kući, ali mi smo stvarno plaćali minimalno jer smo se i prije poznavali s gazdaricom i nije htjela uzimat više. Shvaćam da žeite svoj mir, svoj kutak, buđenje zajedno i lijeganje...to je milina...i ja jednog dana to želim:) Nadam se da ćete uspjeti nać nešto prihvatljivo...a onda u krajnjem slučaju dignut kredit i kupit neki stan...skupo je to sve, znam....ali kad tad ćete imati svoj kutak:)

    Puno pozdrava od mene:)

    avatar

    27.09.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • assilletta

    Jooooj zahtjevna tema. Mi stan nećemo morati tražiti, jer se uređuje kod njega (što baš nije izlaženje iz gnijezda ali za početak je OK). Ova potraga stvarno ne zvuči zahvalno a cijene - joj, joj. Mene isto te odgovornosti muče, kad ti moraš misliti na sve jer nitko drugi neće kupiti wc papir ako ga nema. I onda raspored budžeta i tako dalje.
    Ali kako reklama kaže, svoj na svome je neprocjenjivo. I slažem se, najbolje je tako se upoznati. Onda znaš na čemu si za iduća desetljeća. A ako ne ide, bolje raskinuti na vrijeme. Pozdrav, Ciao!

    avatar

    27.09.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • Daisy

    @assilletta svoj na svome - nema do toga! Ali da mi bude malo manje bolno, podstanarstvo sam shvatila kao jedan uvod i test za ono što slijedi, a to je - svoj na svome :))

    avatar

    27.09.2008. (14:16)    -   -   -   -  

  • Maza

    Ja sam si našla nekakvi stančić i u njoj sam s bestfrendicom sad, imala sam sreću što sam naletjela baš na taj, jer svi bi ogromne sume za nekakvu rupu nad kojom se ja zapitam kak ih uopće nije sram tako nešto ponuditi nekome, a kamoli stavit takvu cijenu! Grozno... al treba bit uporan i nađe se nešto. Evo, ja sam u centru, namještaj je nov, stan nije ogroman, al nije ni mali, taman mjesta za nas dvije itd., a cijena je prihvatljiva. :) A imala sam svakavih zgoda i nezgoda prilikom potrage... npr. jedan mi je obećao stan, a kad sam odjavila tadašnji ovaj mi je objavio da je prodao toga kojeg je obećao meni... zatim jedan koji nam je na telefon rekao jednu cijenu, a kad smo se našli zabrijao si neku drugu... Luđaci, al šta ćeš.
    Sretno ti u suživotu :)

    avatar

    28.09.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    dobro je maknuti se od roditelja, sto prije.
    inace, mi smo i sad u austriji podstanari. tu je to najnormalnija stvar i stan koristis kao da je tvoj, na neograniceno.

    avatar

    29.09.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...