Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Cranberrie

    mene je bivši toooooliko ispipipi..dio, toliko sam bila stalno živčana, da sam već bila na nekim laganim tableticama za smirenje, tak da mi je moja Jubav sad melem za dušu - ima i on ispada "pametnih" ideja, nepospremanja po kući, ali imam i ja, i nit on meni zamjera kad ne skuham dva dana, ili kad mi se mucice koturaju po dnevnom po podu - tak da sad mogu reći da već dugo dugo nisam bila živčana ni baš pravo ljuta na bilo koga... + na poslu mi je banja, tak da stvarno nemam razloga za živciranje i život mi je nekak baš super. valjda dok ne dođe beba :)))

    avatar

    25.09.2008. (08:14)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ništa strašno kaj si ga oprala, zalužio je, bolje nego nekog tko nije zaslužio, a naletio :-).

    avatar

    25.09.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    bravo za rudarku !!! samo tako, "udar-nicki" :)

    avatar

    25.09.2008. (09:32)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    hahaha
    znači da se izmičem....

    avatar

    25.09.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • jja

    A cuj da te ne zovu vjesticom zvali bi te jadnicom koju svi iskoristavaju, ti koji dijele etikete uvijek nadju prikladnu, omalovazavajucu. Zato - budi svoja! To je najbolje.

    Viola - ti samo svijecice u usi i nis ne cujes, kaj te briga :-))))

    avatar

    25.09.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Najveće je zadovoljstvo pobjediti samoga sebe.

    avatar

    25.09.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    Posve te razumijem i meni se mnogo puta događa da mi je puna kapa svega...Kupim i kupim, pa kad ponekad puknem, onda kažu, kako sam živčana. A kad bi stvarno po[iyila kad god sam iyayvana, bilo bi to / svaki dan, po nekoliko puta, kud god krenem, od kretena u prometu pa nadalje...

    avatar

    26.09.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    Riknula tipkovnica

    avatar

    26.09.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Naletio ili ne, i treba da si mu rekla jer ako nekoga ne uputiš na njegovu neodgovornost, neće ju nikada ni promijeniti. :)

    avatar

    26.09.2008. (09:38)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    Dobro kaj si ga oprala, da nisi u tom trenutku, vjerojatno ne bi nikad, ili bi još dugo čekala.

    A kaj se tiče čekanja, mrzim bolnice i ta čekanja na pregled. Imam glaukom, ne štima mi vidno polje... I kad sam naručena, čekam po tri-četiri sata (a prije toga 4 mjeseca na novi pregled). Zato jer je sestra nesposobna pročitati moje prezime na listi naručenih i proziva po redu kak su stavljene uputnice. Za Boga miloga, ak penzići ne mogu spavat, ne moraju u 6 ujutro (da, dobro sam napisala) dolazit u bolnicu i staviti svoju uputnicu da bude prva.
    Nakon toga dođeš na posao, ljut, živčan, s anesteziranim žutim očima, a šef te pita kako to izgledaš? (naime, izgledam ko drogeraš jer su zjenice raširene od anestezije)

    Došlo je do toga da više ne idem na preglede i zbog toga nemam terapiju (iako bih morala) jer sam se zadnji put skoro srušila u čekaoni od gužve, smrada i ostalog. Sad skupljam lovu za privatnika.

    avatar

    26.09.2008. (14:09)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajme, ajme, Rudarka nam je ljuta ko feferon.........siroti clovek, fakat ti je naletio kao "kec na jedanaest" hehehe ocito ne zna on s kime ima posla (no sada je valjda shvatio :-)) Birokracija po bolnicama, ajme meni!!!! Bolje da se ni ne prisjecam mojih ovdasnjih avantura i hodocasca po zdravstvenim ustanovama, grrrrr sve pohvale za informiranosti o dijabetesu :))))))

    avatar

    26.09.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ma sve mi je jasno da ponekad imas popizditis ali nije mi jasno kakva pitanja za Dijebetis ?
    22 / 23 ?? Znaci li to da kad ispunis sipravno sva pitanja ne dobijes dijabetis ili sto ? :)))))))

    avatar

    26.09.2008. (19:05)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ti vrabca,skoro sto posto si riješila,,a za cipele i tipa je lako riješiti-ja nekupujem cipele dok ne poderem a mobitel sam bacio hladnokrvno pred 5 svjedoka u biđ s mosta,nasmijao se i evo zdrav potpuno,,mobitel navuče nervozu pa i cipele smetaju-vjeruj mi,,

    avatar

    26.09.2008. (19:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...