Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • luki 2

    I rasplakala si me, i nasmijala ovim prekrasnim postom! Neka je laka zemljica Ramoni, a Ti uživaj zajedno sa Maggie! Fotke su predivne! Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    24.09.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    baš si me rasplakala.. ja znam da će taj dan doći, ali kako ću tad ja.. e to ne znam..

    avatar

    24.09.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala ti za pricu o duginom mostu, cula sam ovih dana naziv ali nisam znala koja prica iza toga stoji. Pesica je bila divna!

    Pitanje - jel se smiju i kako cesto psi i mace kupati? Naime bila sam nedavno kod uzgajivaca i rekli su da to steti pH vrijednosti koze i da skida zastitni sloj sa krzna/dlake i da se to ne radi osim ako zivotinja nije bas vidno uprljana (upala u lokvu ili ne daj boze dosla u doticaj s nekim kemikalijama). Ja bih ipak svog ljubimca kupala, no bojim se upale usiju i tako. Ona ftoka gdje te muzci ljubi a pesica gleda u stranu LOL

    "smo dolazili prema kuci u okviru prozora uvijek ocrtavala uhata sjena. Naravno, kad bismo usli u kucu, ona je lezala na SVOM MJESTU na podu, ne na krevetu, nevino i cedno!"

    Zakon! Po principu, jel tko vidio psa, ja nisam :-))))
    A mora se priznati i da je brza bila u seksu! Eh sto je nuzda.

    Moja maca mi se okotila na krevetu, pod poplunom. Naime tamo bih ju ponekad presvercala, jer je bilo zabranjeno. I njoj je to mjesto bilo super.

    "odmah je otrcala po njega s vrata cim je usao, da mu pokaze prinovu, lajala je i mamila ga i nije se smirila sve dok on nije dosao u ostavu i pogledao male."

    Rastop...

    Evo i Ramona je sad tu

    avatar

    24.09.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • Berini dnevnici

    Hm, hm, Pas+Kada=Režanje. Brnjica je korisna, e zato postoje saloni za uljepšavanje. :)

    avatar

    25.09.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Izvješće sa radija slijedi! :))) Hvala na podršci! :))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    25.09.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    e, jesem ti bigulicu, čitam te na poslu i morala sam zbrisati u wc jer su mi suze krenule ko lude...hvala na Duginom mostu i bilo bi lijepo kad bi bilo istinito...ipak lijepo je sanjati o tome da ću i ja svog voljenog Arija tamo sresti jednoga dana...kad govorimo o Raju, to je jedini scenarij i scenografija koju ja želim...

    avatar

    25.09.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    lijepo i tužno ...

    avatar

    25.09.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    pokoj joj dusi. slatka ramona, slatka prica. toliko simpaticnih dogodovstina.
    "Oca im zlotvora sam sretala godinama svaki dan na putu do posla jer zivi u blizini, tek sam ga tad pocela zamjecivati headbang !
    Kasnije su me upozorili (PREKASNO) da je taj mali kusati zvrndavac strah i trepet cijelog susjedstva i vlasnika kuja, koliko je stenaca okolo napravio! A nemas ga sto za vidjet." ahahahaahaha, umrla sam od smijeha na ovo. koji "jebach" :D

    "Kad je dobila stence, odmah je otrcala po njega s vrata cim je usao, da mu pokaze prinovu, lajala je i mamila ga i nije se smirila sve dok on nije dosao u ostavu i pogledao male." kako dirljivo !!!

    a ramona me tako podsjeca i na mojeg psa ulicara. kao da su do smrti zahvalni sto su spaseni s ceste.

    smijem se ovome s bludnim radnjama pa ti moram reci zasto ih nisi mogla razdvojiti. naime, kad muski pas ejakulira, on se doslovce zalijepi za kuju iznutra i treba mu neko vrijeme da moze iz nje izaci.

    kraj price me rasplakao :(. nama ce uskoro godina dana :'-(

    avatar

    25.09.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • levant

    na poslu sam. i sad sam se rasplakala. šit. i što da sad kažem ak me neko vidi što pitam ja tebe????? :)))

    avatar

    25.09.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Je li Ramona dobila ime po onoj pjesmi od Psihomodo popa? :) Izgleda kao prava mala dobrica, poslušno i pametno i žao mi je što više nije s tobom da ti uveseljava svakodnevicu. Vjerojatno bi se odlično slagala s Maggie. :) A za priču o Duginom mostu sada prvi pu čujem i baš je nekako topla i prikladna da u nju smjestim moju nikada prežaljenu ptičicu Polly. :(

    avatar

    26.09.2008. (09:58)    -   -   -   -  

  • fulvus

    iz početka sam pratila vaše veselo druženje, do samog kraja kad sam se rasplakala. Nezgodno je što sam na radnom mjestu. Ja sama imam njemačku ovčarku,sad će pet godina. Iako nas vjerovatno čeka još desetak godina druženja, kad pomislim na vrijeme kad ću se morati oprostiti od nje, uhvati me muka i želim da trenuci druženja zauvjek traju. Ono što me ohrabruje jest dugin most, to je jedino što me može donekle umiriti. Ali život je tako jednostavan i prolazan, treba uživati u svakom trenutku koji nas veseli....

    avatar

    26.09.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ovo je po tko zna koji put dokaz da pas ne mora biti s pedigreom d abi bio pametan i uvukao nam se pod kožu. Živi je dokaz naš susjed Rex.
    Priča me podsjetila na moju Neru, kao što ime kaže - crnu vragolanku, Belgijsku ovčarku. Čuvala sam i ja njezinu ... kad se tjerala :) Bio je tu svakakovih metoda, čak sam išla tako daleko da sam poslušala Rexova gazdu, koji mi je savjetovao da je našpricam s najsmrdljivijim parfemom kojeg mogu naći (!!). A moja Nera, kad je vidjela da nosim parfem, sjela na guzu i nije mi dala prići :)
    Prije štenjenja, stavila sam joj u mehaničarsku grabu u garaži - slamu i prekrila je mekanom vojnom vrećom za spavanje. Badava. Ona si pronašla drugo mjesto, pa sam slamu prevlačila na mjesto koje je njoj odgovaralo. Uglavnom, skakala sam oko nje poput prave babice. A oštenila se na jako znakovit datum - na Gospu u kolovozu... Zbog nje te godine nismo ni na more otišli :)
    Ova priča o Duginom mostu - predivna je, ukrast' ću je i služiti se njome...
    Pozdravček :)))

    avatar

    26.09.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • skaska

    nekaj lepšeg dugo nisam pročitala. ovo je kaj da čistim luk

    avatar

    26.09.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    smijala bi se i plakala...
    pozdrav

    avatar

    26.09.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • katalona

    Prelijepa priča!

    avatar

    29.09.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...